29.09.08
09:42
Здравейте на всички!Ходя на фитнес от около 2 години но не особено често (3-4пъти седмично) и виждам ,че след тренировките има резултат но не желания от мен.Пия протеин и креатин но честно казано не ми допада резултата.Искам да прескоча на следващото ниво от хранителни добавки към химическите такива.Готов съм на месец да отделя около 100-150 лв. като тежа 68 кг и висок 187см на 22 г.Така ,че е ясно че искам значително да кача мускулна маса и ви моля да ми кажете 1 добра програмка със забранени субстанции и евентуално цени и от къде мога да си ги набавя.Целта ми не е да стана Рони Колман но поне да стигна 85 кг и то колкото се може по бързо! Ps.обърках раздела съжалявам ако може я преместете темата в Хранителни Добавки
Темата беше редактирана от Петко К на 29.09.08 18:04.
казано от hursovo на 29.09.08, 09:42:
Здравейте на всички!Ходя на фитнес от около 2 години но не особено често (3-4пъти седмично) и виждам ,че след тренировките има резултат но не желания от мен.Пия протеин и креатин но честно казано не ми допада резултата.Искам да прескоча на следващото ниво от хранителни добавки към химическите такива.Готов съм на месец да отделя около 100-150 лв. като тежа 68 кг и висок 187см на 22 г.Така ,че е ясно че искам значително да кача мускулна маса и ви моля да ми кажете 1 добра програмка със забранени субстанции и евентуално цени и от къде мога да си ги набавя.Целта ми не е да стана Рони Колман но поне да стигна 85 кг и то колкото се може по бързо! Ps.обърках раздела съжалявам ако може я преместете темата в Хранителни Добавки
Объркал си сайта
29.09.08
11:17
Химически добавки не знам какво имаш предвид, ако имаш предвид прохормонални препарати добре, тука има хора които ще те насочат, но ако имаш предвид стероиди едва ли някой ще ти помогне тук.
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 29.09.08 11:18.
Еми да имах предвид такива неща - стероиди.Ако някой може нека помогне.В крайна сметка аз ще ги пия не ме мислете направил съм си добра сметка какво може да последва и твърдо съм решил.Просто още опипвам почвата както се казва и бих желал да получа професионален съвет защото знам ,че тук има професионалисти.
29.09.08
16:27
Знам че не ти се слушат съвети но стероидите (с извинение) ти ебават маиката оправи хранителния си режим насилваи се да ядеш повече нз до сега как си тренирал 2 години а си с килограмите на малко дете . Ти си висок и съответно ти трябва повече храна-много повече. Спри да ядеш като врабчетата в парка и ше постигнеш желаните резултати.
Мнението беше редактирано от Bill Goldberg на 29.09.08 16:27.