Дневник на Klpl

Темата е заключена.

02.10.08
23:09

Започвам яко трениране и хранителен режим
65 колиграма 190 см супер слаб съм

03.10.08
08:33

Четах доста и се чудя дали са ми по много 8 яйца на ден.От 3-4 яденията ги направих по 8 пъти на ден.Ям от всичко ...каквото видя когато не съм на масата постоянно ям нещо било то бисквити, вафли  или нещо друго.. да видим как ще се отрази.В 2 часа съм на фитнес днес ми е 1-ви ден от доста време смятам да не стоя повече от 30 мин.Ще направя 1 бърза тренировка на всички мускулни групи и дано да нямам мускулна треска утре :(

Мнението беше редактирано от Marto на 03.10.08 08:34.

03.10.08
08:42

Аз ще ти кажа как ше ти са отрази и без да правиш експерименти-нищо няма да стане,от фафлички и храсти най-много да са омазниш кат прасе,и то ще ти трябват огромни количества.По този начин с вафлите ще се чудиш на 5-6 месец що съм толкоа слаб и не качвам и ще се откажеш от фитнеса с извода че без добавки и химия неможе.Така че сам си преценявай-дали да ядеш само подбрана храна или всичко от масата,ся ако ще питаш кфо да ям в форума има достатъчно информация.

03.10.08
14:43

Е аз казвам че ям от всичко а за химията все още не съм решил какво да взимам няма да е гейнър а нещо по силно имам 10 месеца дано да успея да кача защото сам мн СУХ ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1