БРАВООООООООООООООООООО!

Темата е заключена.
LE

21.03.04
12:28

Няма ми ги около 30 мнения,6-10 теми(маи при всички е така).
УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
ЗА къв чеп влизам аз тук по 5 пъти на ден,гледам да разбера нещо и да помогна на някои и накрая ко-1 ... в устата(Пък модераторчетата наи прилично се извиняват в форум съобщения от бб-теам че имало моментни проблеми,извиняваите за недоразумението :wink: )

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:42.

ВН

21.03.04
13:37

Ако сървъра беше мой разбирам да ме обвиняваш, а той не е... Истината е, че фирмата с която работим става все по-нескопосана!  :evil:

LE

21.03.04
14:11

Аз вас ви обвинявам само заради това че сте сложили една малка темичка в съобщения от бб-тиим,а там текста като се прочете човек би си казал-е ами нищо особено само “някои теми” ми ги няма.А в същото време някъде половин час след като го прегледах тези “някои теми” се оказаха минимум 5,6(само мои 5-6);оказаха се че няма и мнения в някои теми където са били по 30 мнения,а и накрая се оказа че имам проблеми и с ника.А другото го написах,за да не се чудят всички къде са им писаниците  от 2 месеца насам.

21.03.04
14:20

Мислиш ли че ще постигнеш нещо с тази тема? Все пак данните са на компютър, който всички знаем, че не е съвършен. Какво да направят модераторите?
По спокойно какво като са ти изчезнали 30 мнения да не влизаш тук заради мненията?

ВН

21.03.04
14:24

Преди 4 месеца сървъра падна заедно с бакъп сървъра и загубихме над 50 хиляди мнения и над 800 потребителя.  В сравнение с онова, то станалото снощи не особено страшно нещо !

LE

21.03.04
15:15

Знам за случая преди 4 месеца,защото тогава също влизах във форума и точно заради това се ядосвам защото започва да става прецедент!

LU

21.03.04
15:22

ЕЕЕЕЕ аре по-спокойно бе.Ти за брой мнения ли пишеш или за да помагаш на някой от форума.Голям праз,случват се и такива работи :)

Смея да твърдя, че в 99% от всички области на нашата организация (статии, технически поддръжки, разработки, идеи, предложения, проблеми, спорове, недоразумения) BB-Team е съумявал да бъде максимално обективен и отговорен за всичко, което става на тази интернет страница. Приемете обаче, че ние работим (поне засега) с фирми-партньори, за които (за съжаление) лично аз от позицията си на председател на нашия екип, не мога да нося отговорност. Проблеми с хостинга имаме и ние, както и всеки по-сериозен и мащабен сайт в родното ни пространство. Въпреки това и сега работя над този проблем и целият екип влага средства в тази насока, подобни недоразумения да се сведат до минимум. Тези, които по някаква причина, са работели по горепосочения начин, знаят как стоят нещата с отговорностите. Аз мога да отговарям за себе си, моята дейност, както и за дейноста на другите от екипа (знаете, че при възниканала неяснота или проблем, търсите мен). Надявам се, че ако постигна целта си в преговорите ни с една фирма, ще мога да гарантирам и за разположението на сайта ни на личен сървър, с което ще могат да се ползват и допълнителни екстри.

LE

21.03.04
18:14

Ето за един такъв отговор няма какво да кажа,според мен точно такъв трянва да е подхода към моята тема(може и по суров но с точни и ясни обяснения защо на два пъти става така).Според мен маи до сега само  Sax-o-matic разбра за какво са ми претенциите и ми отговори ясно и изчерпателно-Мерси :)

21.03.04
21:32

az ne sym zabelizal da mi iz4ezvat mnenia

22.03.04
11:55

Никoй не е по-голям от човешката благодарност !!!-tazi ziteiska mudrost e za image
Ако хвърляш камък по всяко куче няма ,да можеш да си вървиш по пътя!- a tazi za lesno-nema

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1