Цикламената серия на Рони Коламн - Съвет

07.10.08
21:47

Бихте ли ми казали , кои неща да зема от цикламената серия на Рони Колман . Много добър мой приятел идва от Германия където са значително по евтини и се чудя какво да зема . Дигам за маса ,  2 години стаж, 88 кг 19 години . Задължително ще поръчам продукта с креатиновата матрица , та кажете ме какво друго да зема от същата  серия ;) Благодаря Ви предватително за отговорите.

07.10.08
23:21

БСН ли ?
Аз  бих взел всичко-Cell Mass,No-Xplode,Nitrix.Подредени по този ред.Първото е креати,второто азотен бустер,третото не помня :)
Взимай големтие опаковки за макс време ;)

СБ

08.10.08
05:40

Цикламената серия???

Нещо май съм пропуснал в индустрията... така поднесено си представих Рони лигавник и близалка :)

За пръв път чувам това “Цикламената серия на Рони” Дай малко инфо плс,че ми е интересно.И аз като силата си представям най различни неща (гащи,тениски,ръкавици... :) )

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 08.10.08 09:41.

08.10.08
13:52

казано от tra^la^la на 07.10.08, 23:21:

БСН ли ?
Аз  бих взел всичко-Cell Mass,No-Xplode,Nitrix.Подредени по този ред.Първото е креати,второто азотен бустер,третото не помня :)
Взимай големтие опаковки за макс време ;)

Човека знае ;)

08.10.08
17:00

че кое му е цикламено на БСН??? а уж нямам проблеми със зрението и цветоусещането - за мен си е червено

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1