13.01.05
17:37
Значи ето какво искам да постигна и какво съм сега.Тренирам осърдно от не много одавна сега да си дам параметрите.
Височина 185
Килограми 72
Ръка 34
Груднаобиколка 94 (незнам дали така се пише :( )
Прасец 34
Ето какво искам да постигна за 5,6 месеца
Ръка 38 , 40
Прасец 38 , 40
Килограми 80-83
Релефен съм няма грам мазнина и немога да качвам мазнина качвам бано килограми.
Ето ми я програмата
1ден - Гръб Трицепс
2ден - Гърди Бицепс
3ден - Рамо Предмишница Прасец
4ден - Клекове Корем
и пак от начало казвайте какво да зимам или какво да правя ще съм много благодарен но трябва да постигна нужанта цел :) Както разбрахте по бавно качвам килограми :(
П>С взимам и креатин !
Ако има неясности питайте чакам вашите отговори !
10х :)
13.01.05
17:46
от колко време тренираш?На колко години си?Имаш ли възможността за едно добро възстановяване?
ми сега ще правя 17 да имам вузможност май ! :) завйси :) от 3 мсеца тренирам и ми казаха че уж бързо напредвам щото преди това бях
65 килограм
ръка 30
друго тогава не съм мерил ! :)
13.01.05
18:07
ами за 3 месеца това е отлично,защо искаш да променяш програмата си???Какъв е проблема?
ми незнам имам чуството че няма да успея да постигна желаното за 5,6 месеца и се като се погледна имам чуството че не се променям !: (
13.01.05
18:29
ами помисли :D 7кг за 3 месеца,без мазнина...използвай тази програма докато работи така за теб,ще успееш :wink: ако продължаваш така след 3 месеца ще си 79кг.Мога да ти препоръчам за сега да вземеш високо процентен белтъчен протеин,казваш че пиеш само креатин така ,че с протеина ще ускориш растежа.