Хубав и силно миришещ дезодорант или парфюм

AZ

16.10.08
10:39

Здравейте.Искам да ми препоръчате някой дезодорант или парфюм,който освен хубава миризма да мирише доста силно(аз това искам).Какъв е вашият дезодорант/парфюм и силно ли мирише?Пишете имената и цените,ако ги знаете.
И не на последно място не публикувайте такива,които са на доста висока цена,а само такива ,които са на горе-долу нормални и дори евтини.

Темата беше редактирана от az100yan на 17.10.08 10:58.

Това няма ли да се получи някаква реклама..
Ще изчакам да видя модераторите какво ще кажат по въпроса,после най-малкото ще си напиша моя парфюм.

AZ

16.10.08
14:04

ами ако модераторите го вчитат за реклама ми пратете отговори на ЛС

16.10.08
18:55

батка мойто мнение е, че е тъпо да осмърдяваш стаята като влезеш в нея(супер селяндурщина) много по-яко е хубав парфиум и да се прънсеш 1-2 пъти и целта е жената да се приближи възможно наи-близо за да го усеща, а не от другата страна на улицата.
Иначе в момента аз ползвам най-често на Дупонт Есенсе пуре и един Миднайт, а като тренирам се пръскам с дезедорант стр8 fragrance един син такъв, той направо ме изненадва с миризмата си много по-приятна е от на 1/2 скъпи парфюми

16.10.08
20:35

..от друга страна, уханието ги привлича и вземат та пресекат към твоята страна от улицата.
Приближат се, замаят се от изпаренията и започнат да подгъват краци. В тоя момент им се притичваш на помощ и се разбира, че си як билдър.  :lol:
“Какви силни ръце само”

Това е извадка от сценарий за серия на “Забранена любов”. Всяка вечер от 20ч по ...коя телевизия беше. :-P

За дезодорантите - избери си някой евтин с ненатрапчива миризма. Проба/грешка и ще уцелиш някой добър. Разликата м-ду дезодорант за 2-3лв и такъв за 6-12лв, рядко е в полза на по-скъпия. Де да знам, може и да са ментета. 
Отделно, огледай в някоя парфюмерия и си харесай някое по-марково ЕДТ(или познатото като ‘парфюм’), което ти харесва. 50-100 кинта те оправят за нещо 100~120мл.
То и тук си е до уцелване, щото не всичко отива на всеки, дори и да е приятна миризма по принцип. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 16.10.08 20:37.

17.10.08
06:15

Темата е безсмислена. Влез в някой магазин за козметика и се обърни към продавачката.

AZ

17.10.08
10:13

казано от ^MaD^ на 16.10.08, 18:55:

батка мойто мнение е, че е тъпо да осмърдяваш стаята като влезеш в нея(супер селяндурщина) много по-яко е хубав парфиум и да се прънсеш 1-2 пъти и целта е жената да се приближи възможно наи-близо за да го усеща, а не от другата страна на улицата.
Иначе в момента аз ползвам най-често на Дупонт Есенсе пуре и един Миднайт, а като тренирам се пръскам с дезедорант стр8 fragrance един син такъв, той направо ме изненадва с миризмата си много по-приятна е от на 1/2 скъпи парфюми

Да и аз в момента съм на  стр8 само че един сив и наистина мирише хубаво и силно.А относно твоите парфюми-цената горе-долу каква е или не помниш?

17.10.08
11:33

Calvin Klein - “Man”  ;-)

17.10.08
12:26

Versace синичко ;)

17.10.08
14:24

Сещам се 1 път отивам на фитнес и пресичам 1 улица и минава моторист, с якето му с каската, с всичкото - екипиран като си му е реда. Минава значи с 40-50 км и МЕ ЛЪХВА ПАРФЮМА/ДЕЗОДОРАНТА МУ. И не, нямаше никой на около - беше си от него. Направо се изумих.
Каква е поуката - бъдете умерени.
Иначе аз препоръчвам като парфюм GIVENCHY ( зелено ).

17.10.08
15:21

Булгари “Аква”  на мен ми харесва тук са скъпи.Но ако те интересува можем да те уредим за 20-30 лева.. :)

17.10.08
16:24

Аква “Булгари” наистина е хубав.С приятна миризма и най-важното траен,близо цял ден си мирише...Много съм доволен,след като ми свърши опаковката,ще се допитам до колегата по-горе за далаверата :Д

17.10.08
16:39

За 20-30 лв. - парфюм модел Капалъ Чарши.

17.10.08
17:33

20-30 лева някакъв тестер може да му вземеш. Те на вънка най-ефтино може да го вземеш за $40 за 100 мл. Иначе няма смисъл от силно миришещ така да се каже парфюм. Има един във фитнеса, след фитнес се напръсква едно хубаво и после съблекалнята мирише на такъв аромат и никак не е приятно, много наситено, абе ...

SA

18.10.08
03:13

JOOP - What About Adam

18.10.08
09:05

казано от az100yan на 17.10.08, 10:13:

казано от ^MaD^ на 16.10.08, 18:55:

Да и аз в момента съм на  стр8 само че един сив и наистина мирише хубаво и силно.А относно твоите парфюми-цената горе-долу каква е или не помниш?

Bvlgari са яки ама има всеки втои такъв иначе м/у 50-100лв може да си намериш хубав парфюм аз тия дни ще ходя да си взема на Армани един, мм иначе ако не ти се дават толкова пари купи си тестер от нета има за по 20-40лв и уж са като оригиналните повечето ми познати така си взимат

18.10.08
10:45

Dior - Fahrenheit (червеният) е с много силна миризма.

AZ

18.10.08
11:03

да,благодаря,идеята с тестера е добра-мисля и аз така да направя
А за парфюма на диор-фаренхайт-мерси много-ще отида някъде да го видя и мисля от него да си взема.
Също така и някой от другите ще видя.За аква булгарито-да и аз едно време си визмах от него,може пак да си взема.Ще пробвам и givenchy. :)
Тенкс на всички-много съм ви благодарен,хора! ;-P

18.10.08
11:08

FM - Kenzo 188 му е каталожния номер

18.10.08
11:39

Както каза Мад всеки втори вече е с Булгари и става малко тъпо всички да миришат по един и същ начин.Иначе ако ти се дават малко повече пари вземи си Шопард или Алюр спорт на Шанел и двата са много хубави.

19.10.08
08:05

Одеколон “Роза”

този пост нека го изтрият модераторите,малко без да искам пратих едно и също нещо 2 пъти

Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 19.10.08 20:32.

Докато още не беше изписано много по темата прочетох че някой предложи Аква на Булгари. Днес си го взех и сега влизам пак в темата и следващите 20 мнения са “братлеее,всеки 2ри е с тоя парфюм,недей си го купува,селско е” :D Комерс или не - допада ми самия аромат. Други които ми допадат са Python на Trussardi и Euphoria на Calvin Klein.

19.10.08
18:32

От къде го взе и на каква цена ? :)

19.10.08
19:51

казано от valerious на 19.10.08, 08:05:

Одеколон “Роза”

“летен бриз” е 100 пъти по-добър... айде да не се излагаме
относно булгарито не съм казал, че е селско казах, че е широко разпространен

21.10.08
09:06

STR8(the masculine state)-Graphite -от 7ми клас съм с него :) не ми омръзва,но мисля да се поогледам за Булгари като гледам мненията във форума.

ПС: и като цена е доста приемлив :)

21.10.08
13:34

армани CODE, живанши - синият,роко-бароко и в спецялни случаи Дюпон( най-доброто за мен лично)

25.10.08
15:50

ние хубаво ще ти препоръчаме 500 марки и как ще ги провериш всичките, опаковките им са все шарени.. трябва си да додрапаш до някоя парфюмерия и да ги пробваш..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1