16.10.08
17:57
някой пил ли го е? http://www.maxefect.com/bb/0/sportni-dobavki/muskulno-narastvane/universal-animal-m-stak-4.html В период на маса съм и искам да знам от него очаква ли се да се качи маса. (може и не много чиста) И как се приема ,както пише там ли ?
16.10.08
18:21
Ако не ти е наред храненето и не взимаш стабилно протеин, този продукт няма да ти окаже никакво действие. Неговата основна функция е да спомага за по-доброто усвояване на хранителните вещества и по-специално белтъчините, а също така и да възпира катаболните процеси. Задължително трябва да се комбинира с още поне 2-3 неща и НАЙ-ВЕЧЕ С ПРОТЕИН ПО МНОГО!!!
16.10.08
20:52
Пише,че трябва да се взема в продължение на 3 седмици по 1 пакетче на ден ... за тези 3 седмици ще приемам заедно с него classic whey на ОН и ще се опитам колкото се може повече протеин да си набавям от храната.Значи става за покачване на ММ,да не е нещо като Animal pak онези витамини ?
Мнението беше редактирано от AGENTA на 16.10.08 20:54.
17.10.08
03:24
Нама нищо общо с Animal Pak. А и чудеса за 3 седмици не стават.
17.10.08
06:25
Ами какво ще кажеш за Animal Stack.Това мисля че бяха прохормони ,от него ще има ли ефект ?
17.10.08
06:32
Леле, моля те не задълбавай, личи се,че не си проучил хубаво продукта. Animal Stack е изцяло натурален продукт, подходящ е евентуално за след цикъл с прохормони и дизайнерски суплементи. Вече има и такива на пазара,които са вече съвсем друга категория от Animal,няма място дори за сравнение, но според нас ти трябва бая да се запознаеш със суплементите, защото като съдя от въпросите ти, не са на добре нещата. Така и не каза на колко си години?
Сега ти гледах и предишни коментари, като,че ли искаш нещо, което магически да те изстреля. Има основни стъпки в добавките, през които всеки трябва да мине. А също има и възрастова граница на добавките
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 17.10.08 06:36.
17.10.08
08:14
Еми все още съм начинаещ в областа на добавките и все още се изучавам.Иначе съм 177см , 74 кг на 16 години ,преди 4-5 месеца бях около 81-82 кг ,бях доста едър ,но и мазен.Тогава изобщо не бях чувал за хранителни добавки,а хранителния ми режим беше яко тъпчене прези 2-3 часа от всичко (без ограничения-сладки,картофи,ориз,боб, чушки-мушки,абе каквото ти хрумне) и дойде лятото и почнах работа на морето,там нито се хранех,нито тренирах (бях решил да събера пари за добавки) и дойде пак времето за фитнес и сега съм решен да си направя всичко точно-хранителни режими, фитнес програми и хранителни добавки,просто искам да си възвърна масата от преди,обаче с много по малък % мазнини...те това е историята ми накратко :P
Мнението беше редактирано от AGENTA на 17.10.08 08:15.
Нямаш нужда от хран добавки все още си в началото, евентуално протеин, това е. GL
17.10.08
10:36
Тренирах близо година и половина и след това взех протеин. Само протеин. Това бяха моите начални стъпки към добавките, остави си анимал пъмпа за напред във врремето. Вземе си и витамини, не знам защо цари заблудата в която те се пренебрегват. Рибено масло има перфектна статия в сайта за него прочети да видиш колко е важно и то. И като за начало започни с тези 3 неща докато достигнеш някаква граница в която трябва да минеш на друго ниво както каза сила. Това е като супер марио ядеш гъби ставаш голям и на другото ниво вече не ядеш гъби а ядеш цветчета, за да станеш още по голям хаха разбира се това е метафорично казано
Не знам дали правите разлика Animal M Stak с Animal Stak , два различни продукта ... Аз лично приемам Animal M Stak и съм доволен . Пия го преди тренировки с протеин Muscle Milk http://www.maxefect.com/bb/0/sportni-hrani/proteini/muscle-milk-3.html и аминокиселини. Ефекта е добър и в залата се блъска яко и дава голяма енергия. Препоръчвам го , но както се споменава по-горе съчетан с хубав протеин и амино ...