16.10.08
19:43
http://www.livepurehealth.ca/store/product.php?productid=16796 Някакви мнения относно този продукт и с какво е по добре да се комбинира, с креатинова матрица или с азотен бустер. Някой пробвал ли го е? И може ли да се сравнява с No Explode ,като действие?
16.10.08
20:13
Аз съм го ползвал, да ти кажа честно средна работа.Имах добро напомпване по време на тренировката, но немога да кажа, че е нещо е в пъти над останалите продукти или нещо, което оставя супер впечатления.Не сам пил Но-експлоуда и немога да го сравнявам с него.По-добра е комбинацията с креатинова матрица.
17.10.08
06:01
А каква е разликата в съдържанието му с другите буустери(има ли някакво друго разклонение на аргинин в него). Знам , че не действа като но експлод веднага , а след около 8 часа се усеща напомпване и твърдост.
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 17.10.08 06:02.
17.10.08
06:14
Когато харесваш един продукт, добра идея е да му гледаш етикета, там хубаво са описани всичките съставки. В случая не опира само до аргинин, прочети в описанието на продукта, има го и във форума в темата за Гаспари. Иначе формите на аргинин са Arginine Dichloride, Calcium Arginine Chelate, но не той е най-главното, има още много съставки.
Не забравяй, че ако решиш да го използваш, трябва специфично да си нагодиш тренировките спрямо продукта.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 17.10.08 06:21.
17.10.08
08:03
Да доколкото прочетох от тези гръмки думи тук в превода на продукта може да се взима дори 5 минути преди тренировка. Благодаря за отзивите. Просто се двуумях дали да е този продукт или друг от рода на no explode, shock teraphy ... Сравнявам етикетите и наистина има определени различия в съдържанието им
17.10.08
08:18
Гръмки думи ще намериш на всяка опаковка и/или интернет страница на определена компаниш, но реално е важното да се гледа етикета, съставките, дозирането и не на последно мшсто US форумите за отзиви, защото са най активни... Поне ние правим това... рекламата си е реклама, до колко е огледален образ на резултатите, отделен ползвател може да каже след продължителната употреба на продукта (на всеки продукт). Определено обаче е най-сигурно да се провери в US форумите за отзиви:
AnaboliMinds
Bodybuilding
два много добри примера....
За да се възползвате максимално от миотропните ползи на PlasmaJet™, препоръчва се да се консумира приблизително 96 унции (2.80 литра) вода на ден и диета, която има високо съдържание на качествен протеин и ниско съдържание на глицемични въглехидрати. Телесната химия на всеки човек и соматичният телесен тип ще определят времето, за което PlasmaJet™ ще прояви максималните си ефекти. Един добър креатинов продукт, като Gaspari SizeOn™ и силно анти-катаболен/умствено фокусиращ продукт, като SuperPump250™ също се препоръчват, за да се предизвикат възможно най-бързите и максимални промени в силата и размера на мускулите. Повечето хора забелязват първоначалните вазо-експанзивни ефекти в рамките на 15–45 минути след приемане. Тези ефекти имат тенденция да стават значително по-видими с всеки следващи няколко минути. Други могат да започнат да забелязват първи признаци в рамките на 60 минути след приемане. Отново, тези ефекти имат тенденцията да стават значително по-видими с всеки следващи няколко минути. PlasmaJet™ предизвиква своите максимални вазо-експанзивни/увеличаващи силата ефекти в рамките на 2–8 часа след поглъщане и ще отслаби действието си до основна линия 24–36 часа след поглъщане.
Дозировка и начин на приложение
Всяка кутия съдържа ТОЧНО 16 (Шестнадесет) дози по 10 капсули (30-дневно снабдяване). Заедно с 12 унции (0.350 литра) или повече вода или сок, приемайте цялото съдържание на 1 (ЕДИН) и САМО 1 (ЕДИН) блистер (10 капсули) 1-2 часа преди тренировка за маса. PlasmaJet™ проявява максималните си вазо-експанзивни/предизвикващи сила ефекти в рамките на 2–8 часа след приемане и може да се взема дори 30 минути преди да започнете тренировката си. Вземайте PlasmaJet™ САМО в дните, когато тренирате активно. НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ЧЕТИРИ (4) дози на седмица и НЕ употребявайте продукта в никакъв случай повече от всеки втори ден.
Мнението беше редактирано от USANS на 17.10.08 09:23.
17.10.08
10:26
Благодаря за обстойните отговори на сила бг и усанс и споделения опит от боби бенетон. Аз ще се разровя из някой американски форум да видя там какви са мненията също. Просто исках да пусна темата защото видяих , че този продукт е малко обсъждан в бг пространство. А и нещо не ми се мярка търсачката в форума , преди оформлението му доколкото си спомням беше друго.
forum.bodybuilding.com има доста ревюта и логове.
Тук ще намериш полезни неща - http://gaspariforum.com/index.php?board=28.0
Info за продукта от президента и CEO на компанията Rich Gaspari http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1704111902/bclid1683773427/bctid1685952731
Мнението беше редактирано от USANS на 17.10.08 10:46.
17.10.08
15:10
Ами по-добре се насочи според мене към СъперПъмп250, отколкото към Плазмаджета.При него е много относително да нацелиш точния му период на максимално действие.Аз съм експериментирал с периода за приемането му, но определено 5 мин както ти каза преди тренировка не може да се взема, тъйкато ще усетиш напопване едва след тренировката.Има съставки в хапчетата, който не могат да сработят за 5 или 15 минути, а и трябва повече.По американските форуми мненията за него са различни, но по-скоро негативни, отколкото положителни и също така не е доста употребяван Нокс продукт сравнение с другите такива. It`s up to you както се казва :)
Не съм съгласен, че повечето мнения са негативни. Всеки продукт има привърженици и такива, които не са му фенове. Относно това, че не е много употребяван продукт ще кажа - почай малко и ще видим. Все пак продукта излезна на бял свят преди 3-4 месеца. 4рти по продажба е в линията на Гаспари и има много голям инетерес към него.
СупърПъмпа е идеален продукт, но не се води азотен буустер, а предтренировъчен стимулант.
17.10.08
20:39
Ще извиняваш малко с тия 4-ри месеца, ама аз го пих преди повече от половин година, което ще рече повечр от 6 месеца, а той си беше излязал в Америка и незнам си колко месеца преди аз да си го купя.И имай впредвид, че това е лично мнение, а не представителна извадка на посетители на еди-кой си форум.Казах, че тези който аз съм ги чел са били повече негативнии, ти може да си чел други, така че не пунктирай мнението и то с невярна информация.
Аз съм останал с впечатление, че са скорошни. ОК и 8 месеца да са - пак не са много, когато става дума за суплемент. Тепърва продукта започна да се изкачва по класации и т.н. Добре значи става следното, както при всеки продукт има доволни и недоволни от него. Ти не си много доволен ОК разбирам. Аз гледам, че има и доволни от него, виждал съм и логове, които не са много доволни от него - това и имах предвид в горния пост. Къде видя, че пунктирам и то с невярна информация. Кое от казаното от мен не е вярното?
18.10.08
17:17
За невярна информациа имах впредвид това, което каза, че е излязал преди три-четери месеца.Няма да влизам в спор с някой , който има мнение за продукта на база 5 човека от някой си американски форум.Като искаш да дадеш компетентно мнение пий продукта и тогава оборвай, че съм казал че не съм много доволен от него или еди какво си. basta…..
Недей бързай да наричаш basta. Всеки си има мнение, аз казах своето на база това, което съм чел, а не на това, че съм го ползвал. Както казах на всеки действа различно, както съм чел и в мнениеята. Ти си един от тези, на който не им действа явно, както казах по горе ОК съгласен съм И не съм тръгнал да те оборвам basta, а казах какво съм чел.
19.10.08
16:44
ok, peаce !
Може модераторите да изтрият последните мнения, тъйкато не помагат на темата.....
21.10.08
13:17
Този продукт е доста спорен наистина, мислех утре да го закупя но все още не съм решил на сто процента понеже съм решил да го комбинирам с нещо друго и сумата която се получава е доста голяма.Зтова ще се разровя из форума да видя и за дтруги предложения, искам да получа добър ефект и по време на тренировка. МОже би ако комбинирам плазма джет с cell mass или с all in one формулата на peak ще е по добър ефекта. или да избера някоя друга азотна формула вместо плазмата... до сега съм взимал na usa biothech nitrix teraphy и на ламбрада super charge и то самостоятелно останах много доволен. Ако някой има предложения може да сподели приемам всякакви мнения. Благодаря и за споделения опит по горе отново . Добре е и този продукт да бъде обсъждан тъй като малко хора знаят за него.