plasma jet

RO

16.10.08
19:43

http://www.livepurehealth.ca/store/product.php?productid=16796 Някакви мнения относно този продукт и с какво е по добре да се комбинира, с креатинова матрица или с азотен бустер. Някой пробвал ли го е? И може ли да се сравнява с No Explode ,като действие?

BO

16.10.08
20:13

Аз съм го ползвал, да ти кажа честно средна работа.Имах добро напомпване по време на тренировката, но немога да кажа, че е нещо е в пъти над останалите продукти или нещо, което оставя супер впечатления.Не сам пил Но-експлоуда и немога да го сравнявам с него.По-добра е комбинацията с креатинова матрица.

RO

17.10.08
06:01

А каква е разликата в съдържанието му с другите буустери(има ли някакво друго разклонение на аргинин в него). Знам , че не действа като но експлод веднага , а след около 8 часа се усеща напомпване и твърдост.

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 17.10.08 06:02.

СБ

17.10.08
06:14

Когато харесваш един продукт, добра идея е да му гледаш етикета, там хубаво са описани всичките съставки. В случая не опира само до аргинин, прочети в описанието на продукта, има го и във форума в темата за Гаспари. Иначе формите на аргинин са Arginine Dichloride, Calcium Arginine Chelate, но не той е най-главното, има още много съставки.
Не забравяй, че ако решиш да го използваш, трябва специфично да си нагодиш тренировките спрямо продукта.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 17.10.08 06:21.

RO

17.10.08
08:03

Да доколкото прочетох от тези гръмки думи тук в превода на продукта може да се взима дори 5 минути преди тренировка. Благодаря за отзивите. Просто се двуумях дали да е този продукт или друг от рода на no explode, shock teraphy ... Сравнявам етикетите и наистина има определени различия в съдържанието им

СБ

17.10.08
08:18

Гръмки думи ще намериш на всяка опаковка и/или интернет страница на определена компаниш, но реално е важното да се гледа етикета, съставките, дозирането и не на последно мшсто US форумите за отзиви, защото са най активни... Поне ние правим това... рекламата си е реклама, до колко е огледален образ на резултатите, отделен ползвател може да каже след продължителната употреба на продукта (на всеки продукт). Определено обаче е най-сигурно да се провери в US форумите за отзиви:

AnaboliMinds
Bodybuilding

два много добри примера....

17.10.08
09:22

За да се възползвате максимално от миотропните ползи на PlasmaJet™, препоръчва се да се консумира приблизително 96 унции (2.80 литра) вода на ден и диета, която има високо съдържание на качествен протеин и ниско съдържание на глицемични въглехидрати. Телесната химия на всеки човек и соматичният телесен тип ще определят времето, за което PlasmaJet™ ще прояви максималните си ефекти. Един добър креатинов продукт, като Gaspari SizeOn™ и силно анти-катаболен/умствено фокусиращ продукт, като SuperPump250™ също се препоръчват, за да се предизвикат възможно най-бързите и максимални промени в силата и размера на мускулите. Повечето хора забелязват първоначалните вазо-експанзивни ефекти в рамките на 15–45 минути след приемане. Тези ефекти имат тенденция да стават значително по-видими с всеки следващи няколко минути. Други могат да започнат да забелязват първи признаци в рамките на 60 минути след приемане. Отново, тези ефекти имат тенденцията да стават значително по-видими с всеки следващи няколко минути. PlasmaJet™ предизвиква своите максимални вазо-експанзивни/увеличаващи силата ефекти в рамките на 2–8 часа след поглъщане и ще отслаби действието си до основна линия 24–36 часа след поглъщане.

Дозировка и начин на приложение
Всяка кутия съдържа ТОЧНО 16 (Шестнадесет) дози по 10 капсули (30-дневно снабдяване). Заедно с 12 унции (0.350 литра) или повече вода или сок, приемайте цялото съдържание на 1 (ЕДИН) и САМО 1 (ЕДИН) блистер (10 капсули) 1-2 часа преди тренировка за маса. PlasmaJet™ проявява максималните си вазо-експанзивни/предизвикващи сила ефекти в рамките на 2–8 часа след приемане и може да се взема дори 30 минути преди да започнете тренировката си. Вземайте PlasmaJet™ САМО в дните, когато тренирате активно. НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ЧЕТИРИ (4) дози на седмица и НЕ употребявайте продукта в никакъв случай повече от всеки втори ден.

Мнението беше редактирано от USANS на 17.10.08 09:23.

RO

17.10.08
10:26

Благодаря за обстойните отговори на сила бг и усанс и споделения опит от боби бенетон. Аз ще се разровя из някой американски форум да видя там какви са мненията също. Просто исках да пусна темата защото видяих , че този продукт е малко обсъждан в бг пространство. А и нещо не ми се мярка търсачката в форума , преди оформлението му доколкото си спомням беше друго.

17.10.08
10:45

forum.bodybuilding.com има доста ревюта и логове.

Тук ще намериш полезни неща - http://gaspariforum.com/index.php?board=28.0

Info за продукта от президента и CEO на компанията Rich Gaspari http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1704111902/bclid1683773427/bctid1685952731

Мнението беше редактирано от USANS на 17.10.08 10:46.

BO

17.10.08
15:10

Ами по-добре се насочи според мене към СъперПъмп250, отколкото към Плазмаджета.При него е много относително да нацелиш точния му период на максимално действие.Аз съм експериментирал с периода за приемането му, но определено 5 мин както ти каза преди тренировка не може да се взема, тъйкато ще усетиш напопване едва след тренировката.Има съставки в хапчетата, който не могат да сработят за 5 или 15 минути, а и трябва повече.По американските форуми мненията за него са различни, но по-скоро негативни, отколкото положителни и също така не е доста употребяван Нокс продукт сравнение с другите такива.  It`s up to you както се казва :)

17.10.08
16:11

Не съм съгласен, че повечето мнения са негативни. Всеки продукт има привърженици и такива, които не са му фенове. Относно това, че не е много употребяван продукт ще кажа - почай малко и ще видим. Все пак продукта излезна на бял свят преди 3-4 месеца. 4рти по продажба е в линията на Гаспари и има много голям инетерес към него.

СупърПъмпа е идеален продукт, но не се води азотен буустер, а предтренировъчен стимулант.

BO

17.10.08
20:39

Ще извиняваш малко с тия 4-ри месеца, ама аз го пих преди повече от половин година, което ще рече повечр от 6 месеца, а той си беше излязал в Америка и незнам си колко месеца преди аз да си го купя.И имай впредвид, че това е лично мнение, а не представителна извадка на посетители на еди-кой си форум.Казах, че тези който аз съм ги чел са били повече негативнии, ти може да си чел други, така че не пунктирай мнението и то с невярна информация.

18.10.08
15:22

Аз съм останал с впечатление, че са скорошни. ОК и 8 месеца да са - пак не са много, когато става дума за суплемент. Тепърва продукта започна да се изкачва по класации и т.н. Добре значи става следното, както при всеки продукт има доволни и недоволни от него. Ти не си много доволен ОК разбирам. Аз гледам, че има и доволни от него, виждал съм и логове, които не са много доволни от него - това и имах предвид в горния пост. Къде видя, че пунктирам и то с невярна информация. Кое от казаното от мен не е вярното?

BO

18.10.08
17:17

За невярна информациа имах впредвид това, което каза, че е излязал преди три-четери месеца.Няма да влизам в спор с някой , който има мнение за продукта на база 5 човека от някой си американски форум.Като искаш да дадеш компетентно мнение пий продукта и тогава оборвай, че съм казал че не съм много доволен от него или еди какво си. basta…..

19.10.08
13:55

Недей бързай да наричаш basta. Всеки си има мнение, аз казах своето на база това, което съм чел, а не на това, че съм го ползвал. Както казах на всеки действа различно, както съм чел и в мнениеята. Ти си един от тези, на който не им действа явно, както казах по горе ОК съгласен съм И не съм тръгнал да те оборвам basta, а казах какво съм чел.

BO

19.10.08
16:44

ok, peаce !
Може модераторите да изтрият последните мнения, тъйкато не помагат на темата.....

RO

21.10.08
13:17

Този продукт е доста спорен наистина, мислех утре да го закупя но все още не съм решил на сто процента понеже съм решил да го комбинирам с нещо друго и сумата която се получава е доста голяма.Зтова ще се разровя из форума да видя и за дтруги предложения, искам да получа добър ефект и по време на тренировка. МОже би ако комбинирам плазма джет с cell mass или с all in one формулата на peak ще е по добър ефекта. или да избера някоя друга азотна формула вместо плазмата... до сега съм взимал na usa biothech nitrix teraphy и на ламбрада super charge и то самостоятелно останах много доволен. Ако някой има предложения може да сподели приемам всякакви мнения. Благодаря и за споделения опит по горе отново . Добре е и този продукт да бъде обсъждан тъй като малко хора знаят за него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1