Взех си Animal Nitro 44 и Animal Pak 44 споделете мнение и съвети

19.10.08
17:41

Взех си Animal Nitro 44 и Animal Pak 44 и искам някои които ги е ползвал или които е запознат с тези продукти да ми каже как да ги вземам и дали комбинацията е добра.Няма да ги комбинирам с нищо друго.

20.10.08
00:49

казано от scitec на 19.10.08, 17:41:

Взех си Animal Nitro 44 и Animal Pak 44 и искам някои които ги е ползвал или които е запознат с тези продукти да ми каже как да ги вземам и дали комбинацията е добра.Няма да ги комбинирам с нищо друго.[/quot
Ами аз сьм ги ползвал години наред и все още ги ползвам.Анимал Пак за мен са най добрите витамини които може да се намерят на пазара-освен витамини те садьржат и минерали,антиоксиданти,аминокиселини-абе нещо страхотно е.Вземаи ги половин час след храна,по вьзможност 2,3 часа преди тренировката или сьс закуската.Никога не ги вземай на гладно-много са силни.
А що се отнася до Нитрото-това е разклонена верига аминокиселини които се вземат преди и след тренировка-много са добри сьщо ,но трябва да ги вземаш на гладно-поне 2.30 часа след консумация на твьрда храна и 1 час след консумация на протеин(макар и някой да казват че и половин час е достатьчен за резоебация на протеина).Аз когато сьм в период на релеф вземам и по 3 пакетчета Нитро на ден,а от Пака по 2.В продьлжение на седмици сьм бил на НВД,спал сьм по 4,5 часа на ден,тренирал сьм двуразово,ходил сьм на работа(10,12 часа)и сьм нямал никакви проблеми-енергията ми идавше от Анимал Пак,а Нитрото ме предпазваше от загуба на мускулна маса по време на НВД.
Ще ти дам примерна схема как да ги сьчетаеш-примерно обядваш в 13.00 наобед,13.30 вземаш анимал пак,в 15,30 до 16.00 вземаш Нитрото и след половин час тренировка,като точно преди нея може да пиеш 20 грама суроватка.Веднага след тренировката пиеш отново един пакет Нитро и след половин час следтреноровьчния шеик-протеин и вьглехидрати.
Ами това е в общи линии,ако нещо не си разбрал или нещо друго те интересува-питай.

20.10.08
10:51

Еми много ти балгодаря брат само да ми кажеш има ли резултат,от едно цикалче или трябва да ги позлзвам постоянно.

Мнението беше редактирано от scitec на 21.10.08 09:36.

22.10.08
23:27

Приятелю,не очакваи чудеса от тези продукти.Това са все пак натурални суплименти и да говориш за цикли ми звучи странно.Аз доста често сьм в щатите и си ги вземам за по двайсетина долара парчето.И затова си позволявам да ги ползвам целогодишно.Ще почувстваш някакьв ефект,но не и с приемането им за месец или два.Анимал пака е витамини които ще те снабдят с енергия през целия ден,но не деистват директно вьрху мускулите и растежа им.А нитрото-аминокиселини,които ще ти помогнат в тренировките и вьзстановяването и имат антикатаболно действие.
Ако искаш нещо по силно и с по силен ефект-вземи си Анимал М-Стак или Анимал Стак2-много са добри и цените има са близки до горните две.Има и още нещо -Анимал Тест-страхотно е но доста по-скьпо.
Моят сьвет е да си вземеш Анимал Пак и единия от Стаковете(АнималМ -Стак или Анимал Стак2),ще си по-доволен.Нитрото не ти е толкова нужно-препорьчвам ти го за релеф-ще предпази мускулите ти при диета,но за маса по добре са Стаковете.
Това е .Питай ако не си разбрал нещо

MT

11.11.08
22:23

Вземи си М - СТАК с ПЪМП !!! Можеш да прибавиш и нитро към тях !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1