кои протеин е наи добре за сутринта преди фитнес,след фитнес и вечер преди лягане ?

VI

20.10.08
09:00

кажете ваше мнение за мен наи добре е !
сутрин:сурватачен
преди фитнес:сурватачен+кезин
след фитнес:сурватачен
преди лягане:кезин+сурватачен
и сега ще скочат някои защо сурватачен с кезин !
защото иследванията показват че тези 2-та смесени имат много по голяма сила и работят 2-та много добре !
и много по добре се изгражда мускулатура :)

СБ

20.10.08
09:10

Vilisalav,

Явно е че форумът ти е мн интересен, което е добре... имам едно предлоьение към теб, всъщност са 2 предложенията:

1. много от въпросите, които задаваш вече са били задавани и имат богати дискусии... първо потърси там преди да пускаш нова тема

2. предложението ми е да си събереш въпросите и да ги синтезираш в един пост/една тема и да я пуснеш раздел “Общи”.

*Недей да пускаш пълното описанание на продукти... мн се натоварва съдържанието и ншма кой да ги чете...

Айде успех....

SA

20.10.08
10:06

казано от Vilislav на 20.10.08, 09:00:

кажете ваше мнение за мен наи добре е !
сутрин:сурватачен
преди фитнес:сурватачен+кезин
след фитнес:сурватачен
преди лягане:кезин+сурватачен
и сега ще скочат някои защо сурватачен с кезин !
защото иследванията показват че тези 2-та смесени имат много по голяма сила и работят 2-та много добре !
и много по добре се изгражда мускулатура :)

Явно си пропуснал часовете по правопис и пунктуация. ;)

Лол бе то така като гледам ти сиг 180-200 грама протеин само от добавки ги приемаш.Ти да не ядеш добавки бе човек?Според мене След тренировка 40-50 гр сурватъчен и преди лягане Казеин със малко сурватка.Останалото ЗДРАВО ЯДЕНЕ!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1