бедрата

23.10.08
16:59

Здравейте,имам въпрос към вас.Можете ли да помогнете.Аз съм ,58кг. ръст 163.Имам в нас ел. пътека от февруари,спортувам редовно,почти всеки ден,събота и неделя почивам,Купих си L-karnitin.Пих два месеца и спрях.Изгладими се кожата но искам още да отслабна,поне 55-53.Бедрата ми са по якички,талия слабичка,типично женско тяло, трудно отслабвам при бедрата,имам леки бричове.Какво да правя .Може ли съвет.Сладкото ограничих.Спортувам по 30мин.всеки ден,с неопреново клинче.Благодаря ви

Нямаш нужда от Л-карнитин,поне според мен.По време на тренировките,задължително пий вода.Ограничи и хляба до минимум,той най-много се лепи на корема.За бедрата,можеш да се изкачваш и да слизаш по стълби,примерно ако живееш в блок.

23.10.08
19:41

Здравей!
Ами сглоби си някаква лека програмка с упражнения за проблемните области ПРЕДИ кардиото.
Нещо от рода на напади и махове за бричовете, или клекове и мъртва тяга с гирички.
След като си стигнала някакво ниво и повече от 2 седмици нямаш промяна по фигурата, въпреки че тренираш - значи си се адаптирала и е време да увеличиш натоварването.
Вкарай първоначално 2 суперсерии напади и мъртва тяга с прави крака. 30 напада с всеки крак, с редуване и веднага 30 изправяния на мъртвата тяга с някакви леки гирички - 2-3кг.
После си тичай.
След седмица, като свикнеш може да увеличиш бройката серии или да вкараш и други упражнения.
Тези 2 суперсерии ще ти отнемат допълнително 10 минути в началото, а като свикнеш ще паднат на 5-6 минути. Макар да е нищожно като време, натоварването е голямо, особено за нивото накоето си в момента и ще имаш бърз ефект.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1