Някои ще ми састави ли диета за качване на мусколна маса?

Темата е заключена.

14.01.05
21:36

Аз сам на 18г. и тренирам от 3 месеца и една седмица,аз сам 67кг. и програмата ми е:
първи ден - гърди, бицепс, корем

втори ден - почивка

трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница

четвърти ден - почивка

пети ден - рамо, крака, корем

шести ден - почивка

седми ден - почивка
Добра ли ми е програмата ?
Какво да ям кога и по колко ?
и сащо какви протеини да вземам и трябва ли да вземам още нещо?

17.01.05
11:17

Попрочети малко де.

EL

25.08.06
23:06

Брато аз искам да ти кажа, че най-важно е да се яде повече месо, зърнести, млечни продукти, риба и яйца ако искаш да качваш ММ. А относно протеина най-добре е като за начало да почнеш със SUPERMASS 2100 на Bio game. Аз съм мн доволен от него - изпих 4 кутии и качих малко повече от 5 кг. А и без това не е мн скъп - 9.86лв.  - 500гр.. Все пак ти си решаваш  :D

DI

26.08.06
21:29

по-добре съберете пари и си купете по-голямо количество от някой хубав гейнер. Масъл Джус например струва 80 лв за 4.75 кила.

EL

27.08.06
16:26

За мен за начало най-добрия гейнер е SUPERMASS 2100 на Biogame. Много е добър. И да ви кажа много съм доволен и ползвам само него 8)

28.08.06
12:49

Стига си изравял теми от преди 1 - 2 години. elfisha_np, за теб се отнася.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1