Относно депилацията

GL

27.10.08
09:29

Имам като цяло две запитвания, макар и да са в различни насоки:

1. За депилационния крем-използвам го за обезкосмяване на самите тестиси, тъй като за там вариантите са много малко, но имам опасения, защото мястото е много деликатно и ви моля за мнения. Ясно е, че в тия кремове има супер много химия! Според аптекарките, единствените проблеми може да са свързани с алергия на кожата - е при мене няма такива проблеми. Но при постоянна употреба остава в мен съмнението - дали тия боклуци в кремовете не могат да доведат до много неприятни ефекти - като стерилност или импотентност?? Или може би си въобразявам - не съм компетентен. Освен това в упътването пише, да не се използва върху лигавици - какво разбират под лигавици?

2. Коло маската: каква е оптималната дължина на косъма, за да станат нещата както трябва, при мене все нещо не става. Затова мисля да пробвам и с топла и моля да ми споделите, освен дължината на косъма ако има някакви особености при топлата!

Надявам се да ми помогнете!

28.10.08
08:19

относно първия въпрос за кремовете. не ми се вярва да се стигне до много големи поражения като импотентност и тн, но най-вероятно може да се получи обрив или раздразнениe на кожата(но щом казваш, че няма такова нещо :)) а под лигавици най-вероятно се разбира устната кухина и ноздрите, ‘щото някои може и да реши да си маха космите в носа с крем :d :P
за коламаската не съм компетентен, но искам да питам появяват ли ви се пъпки след това понеже при мен се появяват и то много и нз какво да направя. поне да не са толкова много, ако не да не се появяват изобщо :)

Мнението беше редактирано от seth на 28.10.08 08:57.

28.10.08
13:56

За пъпките след кола - имаш много чувствителна кожа. След колата не се къпи поне 4 часа, не тренирай в същия и следващия ден - да не се изпотяваш, след един  ден можеш да почнеш да си мажиш пъпките с медицински спирт 70 градуса /има спирт от 90 градуса - не се мажи с него/ два пъти дневно е достатъчно. Няма да спрът да излизат, но така ще са по - малко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1