27.10.08
09:29
Имам като цяло две запитвания, макар и да са в различни насоки:
1. За депилационния крем-използвам го за обезкосмяване на самите тестиси, тъй като за там вариантите са много малко, но имам опасения, защото мястото е много деликатно и ви моля за мнения. Ясно е, че в тия кремове има супер много химия! Според аптекарките, единствените проблеми може да са свързани с алергия на кожата - е при мене няма такива проблеми. Но при постоянна употреба остава в мен съмнението - дали тия боклуци в кремовете не могат да доведат до много неприятни ефекти - като стерилност или импотентност?? Или може би си въобразявам - не съм компетентен. Освен това в упътването пише, да не се използва върху лигавици - какво разбират под лигавици?
2. Коло маската: каква е оптималната дължина на косъма, за да станат нещата както трябва, при мене все нещо не става. Затова мисля да пробвам и с топла и моля да ми споделите, освен дължината на косъма ако има някакви особености при топлата!
Надявам се да ми помогнете!
относно първия въпрос за кремовете. не ми се вярва да се стигне до много големи поражения като импотентност и тн, но най-вероятно може да се получи обрив или раздразнениe на кожата(но щом казваш, че няма такова нещо :)) а под лигавици най-вероятно се разбира устната кухина и ноздрите, ‘щото някои може и да реши да си маха космите в носа с крем :d :P
за коламаската не съм компетентен, но искам да питам появяват ли ви се пъпки след това понеже при мен се появяват и то много и нз какво да направя. поне да не са толкова много, ако не да не се появяват изобщо :)
Мнението беше редактирано от seth на 28.10.08 08:57.
28.10.08
13:56
За пъпките след кола - имаш много чувствителна кожа. След колата не се къпи поне 4 часа, не тренирай в същия и следващия ден - да не се изпотяваш, след един ден можеш да почнеш да си мажиш пъпките с медицински спирт 70 градуса /има спирт от 90 градуса - не се мажи с него/ два пъти дневно е достатъчно. Няма да спрът да излизат, но така ще са по - малко.