Протеин и амино + нещо по-хард.

28.10.08
09:14

Здравейте. Купих си bargain whey и amino. Искам да ги комбинирам с нещо по-твърдо. Някакъв буустър (scitec attack) или стак (Animal M-Stak) ? Разполагам и с креатин, така че мога да включа и него. Имам около 150лв. Благодаря за съветите предварително :)

СБ

28.10.08
09:15

На колко си години, от колко време тренираш? Добавките,които си изброил не спадат в категорията хард

28.10.08
15:00

На 17 съм, тренирам от 2 години. 168 висок, 65кг.

DI

28.10.08
15:05

Creatine ethyl ester или alkalyn - monohydrate не става :)
Към марки и цени ще те насочи Сила БГ той е про :P

СБ

28.10.08
15:05

4 дози протеин на ден,яко витамини, BCAA на прах,някакъв вид креатин и 6-7 яденета. На твоите години, килограми нищо друго не ти трябва

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 28.10.08 15:06.

28.10.08
17:10

казано от Сила БГ на 28.10.08, 15:05:

4 дози протеин на ден,яко витамини, BCAA на прах,някакъв вид креатин и 6-7 яденета. На твоите години, килограми нищо друго не ти трябва

Нправо го изпии наведнъж протеина а ... ;)
6-7 яденета с 30-40гр протеин на всяко ще са ти предостатъчни.Като екстра можеш да го вкарваш този протеин,ама от такова прекаляване(мое мнение) няма смисъл.Ся ще ми скочите сигурно да ми обяснявате колко е важно протеина да не се пести а да се пие кораво но е в пъти по важно да ЯДЕШ кораво.Не се надявайте на магически пудри!

29.10.08
17:14

Харесах си следните няколко продукта на peak:

createston
x pump
leusteron
tri creatine malate

Идеята ми е да приемам първо createston,след него x-pump + leusteron и може би някъде да вмъкна tri creatin malate след който ще мога да продължа с някакъв монохидрат. Има ли по-добър вариант?

Другата ми идея е за bsn super stack :

BSN No-xplode 1.81 lbs
BSN Syntha-6 2.91 lbs
BSN Cell-Mass 1.41 lbs
BSN Nitrix 360 таблетки

Тук опасенията ми са, че ще има зверско напомпване, а после и зверско изпускане :)

Или на universal :
Animal M-Stak + Animal TEST

А тези може би наистина още не са за мен.

Интересува ме коя ще е най-сполучливата комбинация според вас. Или пък някакво друго подобно предложение? Приема на протеин, яденето и тренировките са ми добри.

Мнението беше редактирано от Дилян на 29.10.08 17:26.

Вземи си един NO-Xplode да ти мине мерака. Иначе от още добавки нямаш нужда ти казаха хората. И един креатин също. Точно в 150 лева ще се вместиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1