29.10.08
20:38
Здравейте! :-)
Значи имам следният проблем. Миналата година някъде към Септември месец отидох за първи път на фитнес и естествено си взех инструктор. Ходих редовно около 2-3 месеца и после спрях и ходих от дъжд на вятър - в месеца по 1-2 пъти. Но тази седмица започнах пак и искам по-редовно да си ходя , но имам един проблем. При изпълнението на упражнението френско разгъване ме боли много дясната китка.Вероятно се дължи на неправилното изпълнение на упражнението, но доста хора ми казаха , че още не съм готов бил за това упражнение и да го махна от програмата. С какво мога да го заместя и какво да правя за болката в китката? Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Венци на 29.10.08 20:38.
30.10.08
06:38
Ами трябва да намалиш бицепса и трицепса. Като упражнения и натоварване.
Доколкото ги правиш, забрави за права щанга, в никакъв случай.
Използвай ластични бинтове и най - добре хапчета като фелоран. Просто ставата е голяма, дълбока и напрежението не е повърхностно. Мазилата трудно ще помогнат.
Добре разгрявай китките и не ги натоварвай много.
Ако избереш да продължиш да тренираш, рискуваш болката да се разнесе по нерва и към какътя, става още по - неприятно.
Ако избереш да почиваш, вземи си и нещо, производно на глюкозамин
Здравей! :)
Значи точно упражненията за бицепс и трицепс са най-зле при мен. Имам предвид , че много малко време съм ги тренирал и със супер лека тежест. Най-вече за бицепс е страшно страшно тегаво. Смешно звучи но за лявата на скот с дъмбел правя едва с 6 кг. , а с дясната не ми е толкова тегаво.
Днеска бях пак , но ме забеля отново и спря да правя за трицепс.
Има лесно.Правиш го със огъната ЕZ щанга.Може вместо него от лег с тесен хват и още по-добре разгъването на скрипеца.За бицепса прави сгъване от стоеж и концентрично.От скота болят ръцете на по-тежкото.