31.10.08
12:17
Здравейте , искам първо да кажа че сам начинаещ във фитнеса . На 16 години сам тежа 90 килограма и съм висок 189 .Тренирам от около 2 седмици основната ми цел стопяване на мазнините и пробиване на повече сила . Моля някой , който разбира да ми препоръча добавки за сила и стопяване на мазнините и конкретните най-качествени марки.Благорадя предварително !
31.10.08
12:56
абе ти ще си отслабнеш и без добавки.Просто ти трябва една диета -НВД според мен и си готов.Но зимата не е добър период за сваляне.Сега трупай мускулна маса,на пролетта ще чистиш.Иначе някой фетбърнър може да ти помогне
На неговите години съм взимал fat burners и наистина не са особено подходящи.Безсъние,повишена нервност...по-добре да си направи диета. ;)
до сега не съм срещал fat burner, на който да не пише, че е забранен за лица под 18. Има и такива под 21.
31.10.08
16:42
Искаш да направи невьзможното-да сваляш мазно и да качваш сила.За сваляне на кг имаш нужда от ниско вьглехидратна диета-т.е отрицателен калориен баланс,а когато калориите са малко силата пада.Така че избери си какво ще правиш-ще чистиш мазнина или ще качваш сила.А за добавки мога да ти препорьчам много неща ,но на тази вьзраст май само Л-карнитина е подходящ за теб