Препоръка за добавки.

04.11.08
19:17

Здравейте, гледам доста писано има и няма съмнение че доста хора са наясно с доста неща.Именно затова и се обръщам към вас.
Може да звучи малко смешно, НО Л-карнитин и Креатин редно ли е да се употребяват заедно.
Въпроса може да го оставим и на по-заден план, тъй като ме интересуват добавки за изгаряне/сваляне на подкожна мазнина, но да не се сваля паралелно със мускулната ми маса.Мога да отделя примерно 80-100 лв за добавки които ще използвам 2 месеца или там някъде според зависи.
ПП-Много пуша по 1 кутия понякога и кутия и половина ако е във вреда ще се опитам да ги намаля или спра.

04.11.08
19:27

л-карнитин и креатин няма особен смисъл да комбинираш според мен

казано от Cheresharche на 04.11.08, 19:17:

ПП-Много пуша по 1 кутия понякога и кутия и половина ако е във вреда ще се опитам да ги намаля или спра.

пуши си бе,къде си чул и видял цигарите да са вредни...вярно на кутииките им пише някви глупости,ама кой им вярва.

04.11.08
19:42

казано от tra^la^la на 04.11.08, 19:27:

л-карнитин и креатин няма особен смисъл да комбинираш според мен

казано от Cheresharche на 04.11.08, 19:17:

пуши си бе,къде си чул и видял цигарите да са вредни...вярно на кутииките им пише някви глупости,ама кой им вярва.

Много лаконичен отговор за цигарите :) имах предвид ако ще пречат на максималните ефекти от добавките то вероятно ще взема сериозни мерки с цигарите които са ми слабост все още.
Иначе  кое от 2-те е по-добре или коя добавка можете да ми препоръчате с цел стопяване на подкожните мазнини без този ефект при мускулната маса.До 60 лв за добавка мога да отделя.

04.11.08
19:48

няма да стопиш ММ ако се храниш правилно!!!Иначе л-карнитин и.или фетбърнър ще ти помогнат да  се отървеш от мазнините.

05.11.08
15:32

казано от tra^la^la на 04.11.08, 19:48:

няма да стопиш ММ ако се храниш правилно!!!Иначе л-карнитин и.или фетбърнър ще ти помогнат да  се отървеш от мазнините.

Добре, а като марка нещо да ме ориентирате  за Л-Карнитин ?

05.11.08
15:38

Пробвал съм този на НАУ фоодс и останах доволен. Гледай да не е  български...

05.11.08
20:29

Добре, мерси за адекватните отговори ! :) Може да заключите темата ми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1