07.11.08
20:00
понеже съм 2ра смяна на даскало нямам голяма възможност да се храния пълноценно и въпросът ми е дали вместо едно от храненията (на училище)да хапвам 1 протеинова вафла хранителният ми режим ще е нещо такова:
сутринта-3 яйца с 2 филии пълнозърнест хляб или пуешко филе с пълнозърнест хляб
обяд-пилешко филе с варени картофи ИЛИ скомрия с варени картофи
на училище-1 протеинова вафла
вечеря-пуешко филе с пълнозърнест хляб или 2-3 яйца с 1-2 филии пълнозърнест хляб (зависи какво съм ял сутринта ако съм ял сутринта едното за вечеря ще ям другото)
не спазвам няква стриктна диета първо защото нямам време да се храня по често второ доста съм злояд и трето целта ми като килограми не е мн голяма и не искам да ставам огромен просто искам да кача някои друг килограм
08.11.08
07:34
Мисля, че тук нямаше въпрос, а по-скоро желание да потвърдим решението ти - ако е така, то да, протеиновите вафли са добра, да не кажа чудесна алтернатива на едно хранене (подчертавам на едно, може би две, но не на всичките през деня).
08.11.08
11:04
А какви вафли ползваш,ако не е тайна?
08.11.08
11:17
ами не мога да се сетя точно за марката знам че са немски отпреде пише protein bar опаковкта е жълта надписа е син и струват 3 лв
Перфектни са за заместване на хранене.Внимавай какви си взимаш, да не са пълни със захар и мазнини и бедни на протеин.И според мен Promax са най-добрия вариант за България като погледнеш съотношението цена/качество.Ако си вземеш кутия излизат 3.30 бройката. ;-)
Мнението беше редактирано от Aquiles на 09.11.08 10:33.
08.11.08
20:56
silabg.com/bg/product/detail/cid/20/id/1413/page/4/NUTRIM-WHEY PROTEIN BAR
аз такива си копувам
Според мене няма смисъл. По добре си купи един протеин и го носи в шише с мляко.
казано от avirex на 09.11.08, 19:55:
Според мене няма смисъл. По добре си купи един протеин и го носи в шише с мляко.
разликата ще е просто в по-бързото усвояване. така че дали вафли или пудра, все тая. но на хранителния режим който е написал нито от вафли нито от пудра ще има някакъв резултат.