15.01.05
12:59
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Кажете ми какво да ям вав повече за да наддам.Аз съм 1 карикатура вмомента.Искам за около 4 месеца да кача 10кг.Помогнете.
ми яш мнооо пати през 3 часа пиле ориз макарони яица и проеини и ще качиш кам 4 кила на месец
да качиш за 10 кг за четири месеца не е чак толкова трудно при твоите изходни данни. Попрочети в сайта и форума, изготви си една диета и ще я обсъдиме.
15.01.05
14:07
диетъта съм си я изготвил,но става въпрос за това как да взимам креатин.Би ли ми написал тренировъчна програма за маса и колко пъти да тренирам.
Ако желаеш напиши си диетата, за да си кажем мнението каква е вероятността да даде резултат и дали няма в нея нездравословни елементи.
За други неща, които те интересуват, задай въпроса си в съответните раздели, ако пишем една в тема за всичко става каша и следващите няма да могат да се ориентират къде какво да четат.
15.01.05
16:49
6:00-1кренвирш,1ф.хляб,1л.мед.
10:00-Сандвич с луканка,2вафли,1мляко.
13:45 до 15:30-2 пилешки пържоли,2ф.хляб,1ябълка,1л.мед
18:00-50грама месо,пържени картофи,1ф.хляб,1л.мед.
20:30-1пилешка пържола,1ф.хляб,1л.мед.
ДОБРЕ ЛИ Е?кАЖЕТЕ СИ МНЕНИЯТА!
много, много, много зле.... трябва изцяло да я преработиш, това което си написал ми подсказва, че не си чел достатъчно дори само в този форум.
15.01.05
19:31
А така става ли.
6:00-1кремвирш,2яйца,1л.мед,1ф.хляб.
10:00- сандвич със шницел,2вафли,1мляко
13:45 до 15:30-2пилешки пържоли с 1 кюфте,пържени картофи,1ябълка,1л.мед
18:00луканка с хляб,2яйца.
20:30-1пържола,200грама ориз,1банан,1л.мед
Уф, тебе май ужасно те мързи да четеш. Разбери, че на мен ми е най-лесно да ти нахвърля някаква примерна диета, но проблема е че при очевидно пълната ти неграмотност относно спортното хранене, ти няма да можеш да употребиш правилно примерния модел. Самият факт, че включваш в диетата си такива храни като пържени картофи, луканка, шницел, вафли показва че има още доста да почетеш.
първо искам да се извиня пред ББ team че пиша на латински ама на кирлица пиша мнооо бавно и трябва да часове да пиша съвета ми .ЛИЦЕ чУЙ МЕ сутрин в 6 часа яш 5 яйчни белатака мнакаони и овесени ядки в 10 часа яш пиле и ориз в 1 часа яш риба с варени картофи в 4 часа яш пиле ориз и макарони в 7 часа яш пиле със зеленчуци а в 10 часа яш плодове това ти е диетата пиии и протеини ае успех тая диета е направен от професионалист и ще качиш чисто от нея ако искаш можеш да ядеш повече ориз аве ориза му е майката пилето също и макароните ае почвай :)))))))
Механичен превод...
Mr_Muskul
15.01.05
20:14
добре,тогава ми препоръчай кое с какво да заместя.ПЛС
как кое с какво за храната ти казах яш това което ти казах махни твойта диета....пак за протеините на нутрим са хубави и са евтини аз съм тренирал при митко славов и ги знам нещата..ае успех а на бб team се извинявам нали виждате повечето теми ги пиша на кирлица ама мноо се мача we лица
Механичен превод.
Mr_Muskul
Пич, моето мнение е в момента въобще да не тренираш...ама яко яж.Тая диета дет си я написал...да не си от Сомалия.
На тоя етап ПРОСТО ЯЖ, ЯЖ и пак ЯЖ.Яж квот ти падне и наблегни на въглехидратите(бавните)
15.01.05
20:38
има ли значение кога ще ям ориза,може ли да го преместя за вечеря.
ориза ще ядеш по цял ден няма вечеря няма обяд яш почти при всяко ядене от него мноо се качва яш като луд ориза хубава храна е ае успех
Мненията ви в темата бяха механично преведени чрез Kredor! Използвайте го, затова е сложен. Да не се повтаря.
Mr_Muskul
За да качваш килца си трябват въглехидрати, както вече ти казаха останалите във форума. При твоите данни ти препоръчвам на ден да изяждаш поне по 200 гр. ориз,100 гр. овесени ядки, 200-300 гр. хляб, 100-150 гр. макарони, 1л. пълномаслено прясно мляко, 2 яйца, 100-200 гр. сирене (или кашкавал), 1 л. боза, пилешките пържоли, разбира се, изобщо месо колкото можеш да си позволиш. Тази храна си я разпредели през деня както ще ти е най-удобно, но ТРЯБВА да я изядеш !
В твоето положение креатин не ти трябва, изобщо за сега не мисли за никакви добавки, а наблегни на здравото хапване.
18.01.05
14:58
10х.Тази диета е супер.Снея ще приемам по 3800 калории дневно и не е толкова скъпа-само 3лв. на ден.
19.01.05
14:41
ЛОЛ 3 лева как ще ти стигнат ??? така моят въпрос е следният добре бе хора чел съм ама за луканката негативни неща не казват . мисля че е добро решени същот така имам и домаша лукнка кат я изпека на партигрила и падат сички мазнини и си става чисто месо :wink: пък и и за сницела не сам съгласен та той си е сплескано куфте ! :) аз качих доста и мисля чисто с тея куфтета и луканка ( просто не мога в нас да имам постояно пилешко а и омръзва :wink: ) мисля че добър заместител на закуска в даскало ако нямаш възможност е соята ( аз лично по 3 пакетчета си рупам заедно с някаква закуска и боза ) ко да прая в час дръго :) .ама внимаваи ква соя щото има една с много ама много мас имам чувство че не са си мили там работите в които я пекат с векове .