187см,60кг.-ПОМОГНЕТЕ

NI

15.01.05
12:59

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Кажете ми какво да ям вав повече за да наддам.Аз съм 1 карикатура вмомента.Искам за около 4 месеца да кача 10кг.Помогнете.

15.01.05
13:07

ми яш мнооо пати през 3 часа пиле ориз макарони яица и проеини и ще качиш кам 4 кила на месец

15.01.05
13:12

да качиш за 10 кг за четири месеца не е чак толкова трудно при твоите изходни данни. Попрочети в сайта и форума, изготви си една диета и ще я обсъдиме.

NI

15.01.05
14:07

диетъта съм си я изготвил,но става въпрос за това как да взимам креатин.Би ли ми написал тренировъчна програма за маса и колко пъти да тренирам.

15.01.05
14:10

тренираи 4 пати а за креатина виш в препарати

15.01.05
15:36

Ако желаеш напиши си диетата, за да си кажем мнението каква е вероятността да даде резултат и дали няма в нея нездравословни елементи.
За други неща, които те интересуват, задай въпроса си в съответните раздели, ако пишем една в тема за всичко става каша и следващите няма да могат да се ориентират къде какво да четат.

NI

15.01.05
16:49

6:00-1кренвирш,1ф.хляб,1л.мед.
10:00-Сандвич с луканка,2вафли,1мляко.
13:45 до 15:30-2 пилешки пържоли,2ф.хляб,1ябълка,1л.мед
18:00-50грама месо,пържени картофи,1ф.хляб,1л.мед.
20:30-1пилешка пържола,1ф.хляб,1л.мед.

ДОБРЕ ЛИ Е?кАЖЕТЕ СИ МНЕНИЯТА!

15.01.05
18:10

много, много, много зле.... трябва изцяло да я преработиш, това което си написал ми подсказва, че не си чел достатъчно дори само в този форум.

15.01.05
18:49

лоша диета аве лице яш през 3 часа ориз макарони пиле яица!!

NI

15.01.05
19:31

А така става ли.

6:00-1кремвирш,2яйца,1л.мед,1ф.хляб.
10:00- сандвич със шницел,2вафли,1мляко
13:45 до 15:30-2пилешки пържоли с 1 кюфте,пържени картофи,1ябълка,1л.мед
18:00луканка с хляб,2яйца.
20:30-1пържола,200грама ориз,1банан,1л.мед

15.01.05
19:56

Уф, тебе май ужасно те мързи да четеш. Разбери, че на мен ми е най-лесно да ти нахвърля някаква примерна диета, но проблема е че при очевидно пълната ти неграмотност относно спортното хранене, ти няма да можеш да употребиш правилно примерния модел. Самият факт, че включваш в диетата си такива храни като пържени картофи, луканка, шницел, вафли показва че има още доста да почетеш.

15.01.05
20:04

първо искам да се извиня пред ББ team че пиша на латински ама на кирлица пиша мнооо бавно и трябва да часове да пиша съвета ми .ЛИЦЕ чУЙ МЕ сутрин в 6 часа яш 5 яйчни белатака мнакаони и овесени ядки в 10 часа яш пиле и ориз в 1 часа яш риба с варени картофи в 4 часа яш пиле ориз и макарони в 7 часа яш пиле със зеленчуци а в 10 часа яш плодове това ти е диетата пиии и протеини ае успех тая диета е направен от професионалист и ще качиш чисто от нея ако искаш можеш да ядеш повече ориз аве ориза му е майката пилето също и макароните ае почвай :)))))))
Механичен превод...
Mr_Muskul

NI

15.01.05
20:14

добре,тогава ми препоръчай кое с какво да заместя.ПЛС

15.01.05
20:20

как кое с какво за храната ти казах яш това което ти казах махни твойта диета....пак за протеините на нутрим са хубави и са евтини аз съм тренирал при митко славов и ги знам нещата..ае успех а на бб team се извинявам нали виждате повечето теми ги пиша на кирлица ама мноо се мача we лица
Механичен превод.
Mr_Muskul

15.01.05
20:33

Пич, моето мнение е в момента въобще да не тренираш...ама яко яж.Тая диета дет си я написал...да не си от Сомалия.
На тоя етап ПРОСТО ЯЖ, ЯЖ и пак ЯЖ.Яж квот ти падне и наблегни на въглехидратите(бавните)

NI

15.01.05
20:38

има ли значение кога ще ям ориза,може ли да го преместя за вечеря.

15.01.05
20:52

ориза ще ядеш по цял ден няма вечеря няма обяд яш почти при всяко ядене от него мноо се качва яш като луд ориза хубава храна е ае успех
Мненията ви в темата бяха механично преведени чрез Kredor! Използвайте го, затова е сложен. Да не се повтаря.
Mr_Muskul

17.01.05
11:36

За да качваш килца си трябват въглехидрати, както вече ти казаха останалите във форума. При твоите данни ти препоръчвам на ден да изяждаш поне по  200 гр. ориз,100 гр. овесени ядки,  200-300 гр. хляб, 100-150 гр. макарони, 1л. пълномаслено прясно мляко, 2 яйца, 100-200 гр. сирене (или кашкавал), 1 л. боза, пилешките пържоли, разбира се, изобщо месо колкото можеш да си позволиш. Тази храна си я разпредели през деня както ще ти е най-удобно, но ТРЯБВА да я изядеш ! 
В твоето положение креатин не ти трябва, изобщо за сега не мисли за никакви добавки, а наблегни на здравото хапване.

NI

18.01.05
14:58

10х.Тази диета е супер.Снея ще приемам по 3800 калории дневно и не е толкова скъпа-само 3лв. на ден.

JI

19.01.05
14:41

ЛОЛ 3 лева как ще ти стигнат ??? така моят въпрос е следният добре бе хора чел съм ама за луканката негативни неща не казват . мисля че е добро решени същот така имам и домаша лукнка кат я изпека на партигрила и падат сички мазнини и си става чисто месо  :wink:  пък и и за сницела не сам съгласен та той си е сплескано куфте ! :) аз качих доста и мисля чисто с тея куфтета и луканка ( просто не мога в нас да имам постояно пилешко а и омръзва :wink: ) мисля че добър заместител на закуска в даскало ако нямаш възможност е соята ( аз лично по 3 пакетчета си рупам заедно с някаква закуска и боза ) ко да прая в час дръго  :)  .ама внимаваи ква соя щото има една с много ама много мас имам чувство че не са си мили там работите в които я пекат с векове .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1