BSN-Mass (вьпроси)

16.11.08
10:03

Искам да запитам дали някои е ползвал този протеин на BSN(Mega mass ли беше),този,които сь4етава три вида протеин-бьрзо,бавно усвоим и още един вид.Та исках да знам дали е нормално от протеина да ти се изостря апетита.Ползвам го преди и след тренировка,стремя се да не го приемам на гладно.Другите ми хранения за деня са много стабилни,но изпитвам силен глад преди да си легна и след като се сьбудя(понякога корема ми по4ва да издава странни звуци и се будя щото сьм гладен). :)
Наскоро разкрих за себе си,4е като го приемам сьс доста студено мляко на корема това не му се отразява добре,така 4е от скоро го притоплям и така добавям протеина.

DE

16.11.08
11:39

Mega mass БСН нямат.. предполагам става въпрос за True Mass.. ии да, нормално е.

16.11.08
11:57

Да  True Mass се казваше.

16.11.08
13:45

И защо пьк трябва да го приемаш с мляко?

16.11.08
14:48

По ми е вкусен,пьк и си става като шеик4е като метна малко мед и един банан.Защо?Да не би млякото да ми дразни стомаха.Защото в тренировь4ен ден си пия кьм 500-600мл. мляко.

ВИ

16.11.08
16:23

казано от Kamata на 16.11.08, 10:03:

Искам да запитам дали някои е ползвал този протеин на BSN(Mega mass ли беше),този,които сь4етава три вида протеин-бьрзо,бавно усвоим и още един вид.Та исках да знам дали е нормално от протеина да ти се изостря апетита.Ползвам го преди и след тренировка,стремя се да не го приемам на гладно.Другите ми хранения за деня са много стабилни,но изпитвам силен глад преди да си легна и след като се сьбудя(понякога корема ми по4ва да издава странни звуци и се будя щото сьм гладен). :)
Наскоро разкрих за себе си,4е като го приемам сьс доста студено мляко на корема това не му се отразява добре,така 4е от скоро го притоплям и така добавям протеина.

Явно са прави като казват че апетита идва с яденето.
Имаш ли идея колко калории ядеш на ден. Ако си гладен може да са малко и гейнера да не може да компенсира.
Във всеки случай , щом пиеш гейнер гониш абсолютна маса, тоест можеш да си позволиш да ядеш повече. Би било проблем ако нямаше апетит.

16.11.08
16:34

казано от Валентин Иванов на 16.11.08, 16:23:

казано от Kamata на 16.11.08, 10:03:

Явно са прави като казват че апетита идва с яденето.
Имаш ли идея колко калории ядеш на ден. Ако си гладен може да са малко и гейнера да не може да компенсира.
Във всеки случай , щом пиеш гейнер гониш абсолютна маса, тоест можеш да си позволиш да ядеш повече. Би било проблем ако нямаше апетит.

По принцип по4нах да ползвам този протеин от скоро.И както каза и ти,сьвсем логи4но е 4овек да си помисли,4е такьв вид протеин освен неговите полезни вещества би имал и такова действие,4е да засилва апетита.Колкото до моето хранене,то е пове4е от усвинващо.Като сьпоставя това,което сьм ял допреди 3 месеца,като коли4ество сега ям като невидял.За момента заради работа ли,от стрес ли,единствените неща,които страшно ме притесняват са тези странни болки в корема и липсата на сьн.То не е толкова болка колкото дискомфорт.

DE

16.11.08
17:51

За съня - взимай GABBA.. спиш като бебенце :)
True mass е гейнър, не протеин. А както каза колегата - апетита идва с яденето. Продължавай така.
за стомаха - предполагам, че е от млякото.. аз като изпия повече от 400-500 мл наведнъж после чувствам голям дискомфорт.. точно всеедно съм дрогиран.. някво странно, носещо се..хах. нова дрога пичове :)

Мнението беше редактирано от death на 16.11.08 17:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1