Наколенка за предпазване на ставите

17.11.08
08:26

Здравейте!
Имам проблем с износване на ставите на коленете. Знам, че има различни видове наколенки. Бих искал да знам дали има точно такива, които да поредпазват ставите при натоварване. Например тези еластичните за какво са точно?

17.11.08
14:27

Такива съм виждал продават по аптеките само че бежови.Един приятел с доста сериозни проблеми в колената остана що годе доволен от тях.Успех!

17.11.08
16:01

Според мен студенте,най-добре да спреш тренировките за крака.Вземай глюкозамин и чакай възстановяване.Най-добре се прегледай щото може да има нещо скъсано в коляното и тогава правят операция за възстановяване.Във Варна има спортен диспансер,сега казват е някъде към стадион “Спартак”.

17.11.08
16:34

Благодаря за отговорите!
Ами аз крака не тренирам. Дори и мъртва тяга не правя. Пия Глюкозамин Плюс. Ходил съм на лекар. Правиха ми снимка и се оказа, че ми е износен хрущяла. Причината е,че е някъде в предните години като съм растял бързо. Казаха ми че доста подрастващи имат подобен проблем. Мога да каза, че доста се пазя и просто искам като тренирам другите мускули все пак да нося някакви наколенки за защита.

17.11.08
18:41

Не знам, какво точно е положението, но все пак...ако е достатъчно зле, че да ти е нужна наколенка, докато правиш бицепсово сгъване - бягай на лекар, ама добър лекар.
Ако ли не, де да знам...консултирай се с някой терапевт ли, доктор ли, защото една калпава и/или ненужна екипировка, може и да ти направи кофти услуга.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1