БСН Тру Мас-искам мнения

21.11.08
00:22

Пьрво да похваля продукта.Привьрженик сьм на натуралния бодибилдинг,но тьй като работя на две работи ми идва малко на нагорнище без да взимам нещо,което да ми даде допьлнителна енергия.Храненето ми е на 6.За продукта мога да кажа,4е ми дава тази енергия,която е необходима за да мога да преминавам кьм по-големи тежести(или си вьобразявам или просто тези 4 месеца вьв залата дават резултат).Трябва да добавя,4е сякаш продукта премахва един неприятен дискомфорт в мускулите и ставите,които се появават ако не приемам от геинера поне една седмица.Това поне за мен е доказано.Тьй като след 3 дни напускам това абсурдно работно време(може да видите някои от малкото ми постове по темата),смятам да намаля геиньра или даже да го спра напьлно.
Тьй като 4етох доста теми,които засягат употребата на протеин и геиньр и т.н.,от рода на”ако не го приемаш правилно няма да полу4иш желания ефект”,това го разбирам,но искам да питам мога ли да продьлжа да го приемам примерно само преди и след тренировка,тьй като установих,4е по този на4ин хем се предазвам от тези така неприятни болки в ставите и мускулите,хем няма да има опасност от това да наддам прекалено много.Пак ще повторя,4е това важи поне за мен или може би си внушавам.

P.S.Колкото до гейньра,горещо го препорь4вам на всеки,който желае да полу4и добьр резултат при ПРАВИЛНИ УПОТРЕБА,ТРЕНИРОВКА И ПО4ИВКА.Мисля,4е дадох 120 или 140лв. но не сьжалявам.При мен нямаше никакви страни4ни ефекти освен изострен глад от време на време,но това го свьрзвам с 10101010 кафета и цигарите,които употребявам на работа.Това не е безплатна реклама,просто си казвам ли4ното мнение.

Темата беше редактирана от Kamata на 21.11.08 00:24.

ВИ

21.11.08
10:14

До голяма степен си си отговорил на въпроса. Това не е точна наука затова най-добре пробвай за да знаеш дали ще ти свърши работа този модел.
Ако не- се връщаш към първоначалната схема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1