26.11.08
12:52
Здравейте, от 2-3 месеца не ходя на фитнес, тъй като нямам време. Тренирам карате.
Преди около 2 седмици след тренировка почувствах болки в дясното коляно. Болката не се усеща много, нито имам оток, нито ме болят мускулите на крака, но когато например бягам или просто си свивам крака нещо прищраква в колянната става и въобще не е приятно. По принцип на тренировка правим доста натоварващи коленете упражнения... Например подскоци, ритници, “китайска почивка”(клякане и стоене така няколко минути, като се стои на възглавничките на ходилото и ръцете са във въздуха) и още куп неща. Някакви идеи от какво може да е?
Идеите ще си останат въздух под налягане без лекарска консултация. Принципно прещракването (каквото и аз имам на едното коляно) лекарят каза, че не е проблемно (е, по-добре е да го няма разбира се). Относно болката - връзки, менискус...травми най-разлини са възможни. Единственото, което можеш да направиш е да си дадеш почивка и, ако не отшумява - посети ортопед, прегледа трае 15-ина минутки.
26.11.08
15:24
Отиди на доктор !
Или пий глюкозамин
http://www.bodybuilding.com/store/opt/csa.html
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.11.08 15:27.
26.11.08
16:43
Върви на лекар.
ИМай предвид, това което описваш може да значи травми, които хич не са цветущи и ще те гонят цял живот.
Така че внимавай.