Фитнес в Бургас?

Прескочи до:

30.04.10
20:30

Залата, в която ходя е в бизнеса сигурно и преди да съм се родил. Повечето сигурно я знаят - намира се в у-ще Йордан Йовков в “Изгрев” и една зала тип “осемдесетте”
Всичко е само желязо - яко изобилие при гирите.
Лично се надъхвам много като тренирам там - стените са обплепени в плакати на всякакви мистър олимпии и прочие. Една чисто мъжка зала.
Тренирал съм в Флекс няколко месеца - хубава зала, но “-” и за мен е че всичко е само машини.
Бил съм и в Титана - не ми хареса много много, макар че се води хубава зала.

ПС 2 лв тренировката, 25 лв картата - месечна без ограничение - ако искаш и по 10 пъти на ден ходи.

ДАммм тва е най добрата зала в изгрев.Без Излишни женски машинки,доста просторна,с много железа.Като влезеш  зала трябва да се чувстваш кат животно а не като някоя мацка която е дошла да се поклати на уредите.
А е лелките които държат залата са доста готини.  Някои виждал ли е баба си да дърпа 40 кила на долен скрипец за гръб и да си говори нещо?Мн яка зала

01.05.10
19:37

Залата в Славейков до ресторант Перперикон(Второ РПУ) е само женска,няма почти нищо в тази зала:2-3 колела,1 степер,малко гирички,една боксова круша .. общо взето това е... иначе е 5 лева тренировката,има инстуктурка с която се правят разни упражнения ... по добре да се ходи на аеробика,то това не е фитнес.
Залата в хотел България... има доста малко уреди и е ужасно ужасно малка.
Джимбо 2(до свободния) ами тя е горе/долу добре.Не помня колко платих,но май беше 5 а имах намаление като ученичка на 2.50,но не съм сигурна
Аякс днес си изкарах карта за там,иначе и преди това ходих и съм доста доволна,има всичко което на мен лично ми трябва.Горния етаж е кардио-има си 2 пътечки,2 кростренажора,2 степера,2 колела и още уреди.Долу също е много добре за жени е перфектно,за мъже не знам... не тренирам като тях ...Иначе картата за 12 посещения е 50лева,аз съм ученичка и ползвам намаление 30% при което плащам 35 лева и за да ти извадят 1 месец карта доплащаш 3 лева за самата карта,после си плащаш пак по 35 лева.Доволна съм!Някой каза че има намаление само за ученици от Строителния,ами аз уча в строителния и не съм ползвала намаление на индивидуалната тренировка...А за картата намаление имат всички ученици!
Хамър в Славейков е разделен на 2 части,доста е мъничко,мирише отвратително,има една пътека още преди да влезеш в залата,за която се плаща допълнително.За кардио има 2-3 колела доколкото си спомням.Отново не удобрявам и тази зала.
Залата в хотел Аква -УЖАС УЖАС УЖАС-5 уреда-5 лева хахахах
Не мога да се сетя в кои зали още съм ходила

Мнението беше редактирано от rozovka на 01.05.10 19:40.

23.03.11
16:43

Някой да е ходил във фитнеса на хотел Приморец?

07.04.11
15:45

Модерация: Нарушени точки 2.1 и 3 от Условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.04.11 17:08.

Иван

16.11.11
13:45

Ако някой от форума, който е от Бургас и тренира в (така наречения) “Спортен клуб по културизъм “Титан2010” в сградата на БСУ, моля да сподели информация за залата, ако е запознат с по-долу зададените въпроси. Питам тук, защото най-рано мога да проверя лично там след 2 седмици. По-конкретно ме интересува:
- и в неделя ли отваря от 07:00
- актуална ценова листа
- има ли колан за кофи/набирания
- позволяват ли се движения като мъртва тяга
- има ли плочки (тежести) за олимпийския лост от 1.25кг и 2.5кг
Благодаря предварително :)

Мнението беше редактирано от Иван на 16.11.11 13:50.

18.01.12
23:23

Можете ли да ми препоръчате фитнес зала в Бургас? По възможност в центъра, задължително да има силова клетка, със сносни съблекални и душове. Благодаря!

19.01.12
22:16

Днеска бях в три зали. И трите бяха добри, но в нито една няма силова клетка. Джъмбо 1 на гърба на икономическия техникум, няма стойка за клекове, само една смит машнина. Атлас, зад хотел Атаген. Оборудвана е с много уреди и е много чиста, даже прекалено лъскава бих казал. Титан фитнес, на Цар Асен, подобна на Атлас с малко по-стари уреди. Основният й минус е, че свободните тежести са много разхвърляни. Ще ми трябват 5 минути да намеря два еднакви диска. За сметка на това като цена е най-добра и ми е близко. Май, на нея ще се спря.

Иван

20.01.12
17:01

Аз тренирам в Титан, малко след като пуснах питането си в тази тема. Не знам “как” тренираш, но на мен ми върши работа + отваря от 07:10 (Аз тренирам тогава: подредено е и обикновено съм сам, или идват още 2-3-ма) Като сериозен минус посочвам липсата на “олимпийски” дискове/тежести, в Титан са с по-малък диаметър и на тяга, и гребане слагам подложки.
Един път ми се наложи да ходя към 08:30 вечерта и беше ужаса от хора, добре че никой не използваше рака по предназначение.

Имам и комични истории - към рака има инсталирана 3D smith машина (как звучи, а :)) на която машина всеки, който съм видял досега, (полу)кляка с кила, които аз бутам над глава) и веднъж чичко с насмешка  ме попита: “то си има лост, за кво ти е този” ей такива бургаски истории :)

Мнението беше редактирано от Иван на 20.01.12 17:02.

Някой ползва ли залата в мол Галерия? Ще сменям моето място, защото няма достатъчно уреди за новите ми цели. Трябват ми гребен тренажор, хубаво колело за интервали и клетка за клек. Живея в Изгрев и мисля, че това е най близката ми възможност.
Разглеждах и Флекса, но там гребния тренажор е някакъв изолиран и май няма да ми върши работа...

Някой с актуални предложения?

Хубав ден!

18.07.13
01:33

казано от Monica Andonova на 25.06.13, 15:04:

Някой ползва ли залата в мол Галерия? Ще сменям моето място, защото няма достатъчно уреди за новите ми цели. Трябват ми гребен тренажор, хубаво колело за интервали и клетка за клек. Живея в Изгрев и мисля, че това е най близката ми възможност.
Разглеждах и Флекса, но там гребния тренажор е някакъв изолиран и май няма да ми върши работа...

Някой с актуални предложения?

Хубав ден!

Pure fitnes добър избор. Широко, с много уреди и усмихнат персонал :) И добра хигиена да не забравяме...

11.12.13
18:04

Абсолюто, ако ви трябва читав фитнес, най добре си е в мола Галерия. Огромен е и мирише добре :D не на крака.

19.04.14
00:58

казано от Mladen Urumov на 23.03.11, 16:43:

Някой да е ходил във фитнеса на хотел Приморец?

Здравейте! Много късно пиша в тази тема, но едва сега ми се наложи. Ходих във фитнес залата в х-л Приморец. Много ми харесва! Подредена е добре и има всичко нужно за мен поне. Трудно ми е да я сменя и още не съм решила дали да го направя, защото съм си свикнала там, но треньорката ми напуска, а тръгнах там главно заради нея.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1