26.11.08
18:07
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате хубава фитнес зала в Бургас?
Ходих в “Аякс”, но съм доста разочарована. Уредите са стари и неприятни за работа, няма много пространство и т.н. и т.н.
Това, на което държа най- много е да има хубави, нови и разнообразни уреди и приятна и просторна обстановка. Да има и смит- машина :)
Всъщност, обстановката мога да я преживея, но на уредите държа.
Темата беше редактирана от Lady Marmalade на 26.11.08 18:08.
26.11.08
19:49
Изисквания за район?
26.11.08
19:49
Ами да ти кажа и аз от Бургас (и много ми харесва там)и живея в меден рудник и тренирам в 51 блок едва ли 6те го знае6 но там залата е много добра но няма много кардио единственото кардио е 3 колела ина4е е много добра има вси4ко но не е женски фитнеса де
26.11.08
20:11
казано от D3BEP на 26.11.08, 19:49:
Изисквания за район?
Ами за предпочитане е в района на центъра, но ако има наистина хубава зала в друг район, съм склонна да направя компромис :)
казано от tqnata на 26.11.08, 19:49:
Ами да ти кажа и аз от Бургас (и много ми харесва там)и живея в меден рудник и тренирам в 51 блок едва ли 6те го знае6 но там залата е много добра но няма много кардио единственото кардио е 3 колела ина4е е много добра има вси4ко но не е женски фитнеса де
Меден рудник ми е доста далечко, пък и кардио ми трябва, поне пътека и степер задължително. Благодаря все пак за предложението ;)
Мнението беше редактирано от Lady Marmalade на 26.11.08 20:14.
Фитнес център ФЛЕКС - под болницата се намира, в жк Зорница. Много е хубав - на скоро му направиха основен ремонт - машините са чисто нови, съблекални, шкафчета всичко е ок. Има и отделно отделение за жени. Картата е 42 лв, а еденичната тренировка мисля че беше 4 или 5 лв незнам.
Друг хубав фитнес е Джимбото под свободния университет. И там тренировката е 4-5 лв
26.11.08
21:03
казано от fitboy на 26.11.08, 20:49:
Фитнес център ФЛЕКС - под болницата се намира, в жк Зорница. Много е хубав - на скоро му направиха основен ремонт - машините са чисто нови, съблекални, шкафчета всичко е ок. Има и отделно отделение за жени. Картата е 42 лв, а еденичната тренировка мисля че беше 4 или 5 лв незнам.
Друг хубав фитнес е Джимбото под свободния университет. И там тренировката е 4-5 лв
За Флекса и аз чух хубави неща. Може да го пробвам.
Джимбо 2 в свободния- ходих да го гледам, но не ми хареса, доста мизерно ми се видя и с кофти уреди.
В Джимбо 1 на Иконома какво е положението?
флекса е добре, а за джимбото (2)- снощи бях там - не ми хареса - нито тежести има, нито стойка за клек (има и още неща, които няма)- може да става само за някой, който иска да се води, че ходи на фитнес
27.11.08
07:56
Добре де, кои фитнеси в Бургас се водят като най- елитни? Аз мислех, че Аякс е такъв, защото сайта им е много хубав, но се оказа, че е доста далеч от това, което очаквах.
27.11.08
08:28
Джимбо 1 е по - добре от джимбо 2.
Джимбо 2 е вдигнато като студентски фитнес. Там си тренират спорт студентите от университета в официалните занятия и толкова се и поддържа...
Има една заличка... Срещу търговски център пиргос. В подземието на базарчето там ,вход откъм александровска.
Влизал съм там, останах с впечатление за малка, но предимно дамска зала, добре поддържана.
Не съм ходил отдавна обаче, ако искаш я погледни.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 27.11.08 08:31.
27.11.08
08:45
казано от D3BEP на 27.11.08, 08:28:
Джимбо 1 е по - добре от джимбо 2.
Джимбо 2 е вдигнато като студентски фитнес. Там си тренират спорт студентите от университета в официалните занятия и толкова се и поддържа...Има една заличка... Срещу търговски център пиргос. В подземието на базарчето там ,вход откъм александровска.
Влизал съм там, останах с впечатление за малка, но предимно дамска зала, добре поддържана.Не съм ходил отдавна обаче, ако искаш я погледни.
Тази на Александровска ходих да я гледам. Наистина е много спокойна и сравнително прилична, но пък има малко уреди. Аз по принцип не искам дамска зала, защото в такива обикновено има недостатъчно /за мен/ уреди.
Аз по принцип фитнеса не го деля на мъжки и женски, но повечето собственици на зали явно смятат, че на жените им трябва само кардио, някоя друга машина, масажен колан и гирички по 2-3 кг :)
E тогава си за Флекса, пробвай там - няма начин да не ти харесат уредите и обстановката. Минусите са, че е винаги претъпкан с хора.
27.11.08
17:03
Ако не греша ще има или дори вече има нов фитнес в близост до хотел Драма, зад билкова аптека.А в мазата на хотел Драма също има фитнес зала.Фитнес зала има и в мазата на една сграда в близост до площад Кирил и Методи.В една от пресечките на Александровска има фитнес зала на една от охранителните фирми.
27.11.08
17:11
казано от Иван Шишманов на 27.11.08, 17:03:
Ако не греша ще има или дори вече има нов фитнес в близост до хотел Драма, зад билкова аптека.А в мазата на хотел Драма също има фитнес зала.Фитнес зала има и в мазата на една сграда в близост до площад Кирил и Методи.В една от пресечките на Александровска има фитнес зала на една от охранителните фирми.
О, около Драма ме устройва чудесно. Ще мина да видя утре и ще пиша :) Аз преди месец мярнах някаква зала до хотела, но ми се стори, че е в ремонт. Дано да са я отворили.
В коя пресечка на Александровска горе- долу е този фитнес?
Аз днес ходих да гледам Джимбо 1 и хич не ми се видя лошо, просторно, с доста уреди, и то прилични. Другия път ще го тествам :)
отстрани на драмата има нова зала,може вече да е отворила врати,незнам.Пише с големи оранжеви букви ,,спортен център’’ или нещо от сорта,изглежда много добре ,но картата едва ли ще е под 60 лева,така че само мога да си мечтая за по-хубави уреди,по-голямо разнообразие от уреди и всичко което произлиза от това ^^ .
Иначе Lady Marmalade-щом Джимбо 2 не ти харесва незнам коя в Бургас може да ти хареса освен..
Приятели от Меден Рудник (всъщност само 2ма имат възможност) ходят на чисто нова зала,отворила врати в квартала.Била с американски уреди и вътре имало фитнес инструктор..казват че било много добре и откъм уреди и всичко(говорим за зала на 2-3-4 месеца най-много!)Карта 50 лева..казвам това защото ако наистина гониш висок стандарт некакви си 20 мин до МР няма да те спрат :P
28.11.08
08:55
казано от Zlatin на 27.11.08, 22:03:
отстрани на драмата има нова зала,може вече да е отворила врати,незнам.Пише с големи оранжеви букви ,,спортен център’’ или нещо от сорта,изглежда много добре ,но картата едва ли ще е под 60 лева,така че само мога да си мечтая за по-хубави уреди,по-голямо разнообразие от уреди и всичко което произлиза от това ^^ .
Иначе Lady Marmalade-щом Джимбо 2 не ти харесва незнам коя в Бургас може да ти хареса освен..
Приятели от Меден Рудник (всъщност само 2ма имат възможност) ходят на чисто нова зала,отворила врати в квартала.Била с американски уреди и вътре имало фитнес инструктор..казват че било много добре и откъм уреди и всичко(говорим за зала на 2-3-4 месеца най-много!)Карта 50 лева..казвам това защото ако наистина гониш висок стандарт некакви си 20 мин до МР няма да те спрат :P
Мерси за информацията :)
Джимбо 2 не ми хареса, но Джимбо 1 не е лошо и ако не намеря друго място, може би там ще ходя.
Драмата ми е много близо и ме устройва супер, дано и залата ми хареса, ще я разгледам.
И аз чух, че в МР има хубава зала, но на този етап ми идва далечко.
Проблема ми не е да гоня висок стандарт, а като тренирам да ми е гот, а не да се мъча с някакви стари машини. Ето, в Аякс например, правих клекове на смит- машината, ами лоста беше толкова затегнат, че на края на всяка серия ми костваше усилия да го закача на стойката, добре че бях с ръкавици... Другите уреди също бяха затегнати, тежки и раздрънкани... На мъжете може да не им пречи, но на мен такива неща ми развалят кефа и не мога да тренирам качествено.
Аз Пловдив ходех в една квартална зала, много хубава, културна, с чисто нови уреди и разнообразни, инструктори, екстри, всичко. Даже беше 4 лв. посещението. Но там има доста по- голям избор от зали, за всеки вкус.
Мнението беше редактирано от Lady Marmalade на 28.11.08 09:11.
28.11.08
09:41
От: бургас 28.11.2008, 00:03нагоре
отстрани на драмата има нова зала,може вече да е отворила врати,незнам.Пише с големи оранжеви букви ,,спортен център‘’ или нещо от сорта,изглежда много добре ,но картата едва ли ще е под 60 лева,така че само мога да си мечтая за по-хубави уреди,по-голямо разнообразие от уреди и всичко което произлиза от това ^^ .
Приятели от Меден Рудник (всъщност само 2ма имат възможност) ходят на чисто нова зала,отворила врати в квартала.Била с американски уреди и вътре имало фитнес инструктор..казват че било много добре и откъм уреди и всичко(говорим за зала на 2-3-4 месеца най-много!)Карта 50 лева..казвам това защото ако наистина гониш висок стандарт некакви си 20 мин до МР няма да те спрат
Тая зала се казва Fitcity gym мисля че така бе6е ии наистина е добра не сам влизал но сам виждал от вън,но е скъпи4ка де
28.11.08
13:59
В Меден Рудник е най-хубавата зала в Бургаса там неможе да не ти хареса всичко е ново ... Входа е 10 лв иначе картата е 50 лв ;-)
Да, новия фитнес център в Меден рудник е най-хубавия в Бургас. Аз ходя там и съм много доволен. Помещението е построено изцяло за фитнес център. На 3 нива е. Има фитнес зала с кардио уреди на средното ниво и уреди за силови тренировки ( скрепци, лежанки, лег преси, дъмбели и т.н.) на долното ниво. На третото ниво има голяма зала за аеробика, мисля че и боксови круши. Има и солариум и ако не се лъжа арома терапии и масажи. Протеинов бар, съблекални със заключващи се шкафчета, бани и т.н. Голям паркинг за коли. Уредите наистина са американски. Инструкторите вътре бяха казали, че свободните тежести са около 3 тона.
Единичната тренировка е 10 лева, а картата за цял месец с неограничен брой тренировки е 49 лева.
Фитнеса са намира до кафе “Бакарди”, м/у училищата Константин Петканов и Елин Пелин. Името е FIT CITY GYM.
казано от tqnata на 28.11.08, 09:41:
Приятели от Меден Рудник (всъщност само 2ма имат възможност) ходят на чисто нова зала,отворила врати в квартала.Била с американски уреди и вътре имало фитнес инструктор..казват че било много добре и откъм уреди и всичко(говорим за зала на 2-3-4 месеца най-много!)Карта 50 лева..казвам това защото ако наистина гониш висок стандарт некакви си 20 мин до МР няма да те спрат
я ми обясни какви са ти стандартите за хубава зала? щом джъмбо2 ти харесва ..... :-/
хаха ,ами аз освен ако не живеех в Меден рудник да ходя на онази новата за 50 лева на месец,другаде няма да ги дам толкова пари за зала,защото просто в Бургас наистина хубава зала освен гореспоменатата няма.Просто Джимбо 2 пускат хубава музика,има доста яки п**ки (направо да тренираш ли,да гледаш ли)..а картата е 77 лева (!!!) просто не си заслужава,иначе ми се вижда хубаво на фона на залата в която ходя аз -,,При Пешо Камъка ” до стадион Нефтохимик ако някой се сещя :)
29.11.08
13:55
Днес ходих в Джимбо 1 и съм доволна. Има както още да се желае като асортимент, но и така ме устройва засега, и мястото ми е удобно, и уредите са прилични :)
Значи, доколкото разбирам, най- добрите зали в Бургас са- Fit City Gym в Меден рудник, Флекс в Зорница и Джимбо 1. Само на Драмата не съм ходила още на оглед, но ще го направя тия дни.
Да, точно така. Другото е въпрос на удобство - местоживеене, работа, транспорт и т.н. ;-)
Не на Драмата ,а ДО Драмата.Както и да е,днеска минах през мястото и залата още не са я отворили.Неможах да вида как е положението за да съм 100% сигурен ,защото стъклата на залата са с фолио и реши че още не работи защото не светеха лампи и отпреде на 1 метър от входа имаше голям чувал с боклуци :D
04.02.09
13:16
най добри фитнес в централната част на града се намира до пазара на красмодър , това е лично мое мнение , яко някои може да ме опреовергае да пише :) разнообразието от уреди е най голямо , тва си е бълдурска зала :) злати - пешо камъка не е ли един младеш . в хотел драма има зала определено само за мъже , а на долния ъгъл ще отваря още една зала - и това че в жълта всичкхко е с уреди неозначава че ще е дамска
———————————————————————————————————————————————-
D3BEP edit: Градски, моля те пиши на кирилица. И не пускай последователни постове с по едно изречение, използвай бутона за промяна!
Това, за което говориш е именно бившата зала на Арсен. Коментирал исме я. Тя смени много собственици. Но последните изглежда наистина ще я мъчат. Ремонтирали са я, гледам фотоклетки, климатици, охранителни камери... Дупките по тавана ги няма, нови уреди... Нова настилка... Ремонт на помещенията... Телевизори... Голема играчка. И то за помещение под наем...
На тая зала аз пък от опит ти казвам три проблема:
1. Твърде... разнообразна аудитория. Има например една групичка, дето викат, крякат и мутреят, пък се карат на посетителите че шумно работели на машините.
2. Само една стойка за клек и тяга и тя се ползва за всичко друго, ама не и за клек и тяга... Трапец. Бицепс. Позинг. Само не и това, за което е сложена.
3. Много рано е 9 часа да затваря, при условие, че голяма част от работещите идват към 7-8. На практика към момента на затваряне на залата почти редовно има “пъдене” на клиенти. Навремето, макар че Арсен си я работеше наполовина сам, залата си беше до 10.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 04.02.09 14:41.
05.02.09
00:07
КРАСМОДЪР :lol: :lol: :lol:
Градски, не поронвай и без това занижения ни авторитет в Бургас, с този изряден правопис...
Ох, да ти кажа и аз имам същия проблем. Немога да намеря читава зала в Бургас. Преди ходих на Джъмбо 1, но сега не ми е удобно с този трафик през деня няма къде да спра. После ходих в Джъмбо 2, но имат малко уреди, вечер има мн хора немога да се вредя за уред. Преди време ходих и в Аквата, но там е пародия на фитнес, че е и много скъпо на всичкот отгоре. В Аякса е най-голямата трагедия. Всички уреди за изпочупени, задушно, шумно, просто е ужасно. Въреки, че той ми е най-удобен искам да го сменя непременно. Чух за тази зала Флекс в Зорница, има добри отзиви и мисля да я посетя. То просто не се сещам къде в Бургас има хубава зала (освен в Меден рудник, но ми е далеч).
16.03.09
12:35
Едно време флекса не беше зле, само дето беше малка и сравнително скъпа за големината и уредите си. Ако не греша. Мисля че става въпрос за зала зад първа поликлиника, нали?
Няма собствен паркинг, но има 2-3 големи паркинга наблизо.
16.03.09
13:28
Ванеса77, залата до пазара Краснодар във Възраждане отговаря на критериите ти за уреди и пространство, но проблема с парко-местата остава. Флекса е най-добрия избор щом не те устройва да ходиш до Меден Рудник.
Преди няколко месеца ходих до Бургас - единствената зала която наистина ми хареса и е направена добре е тази в Меден Рудник - Фит Сити Джим. В нея определено бих тренирал с кеф и без да ми липсва нещо поне на пръв поглед.
Другите зали ми се струва че може да се постараят още малко поне за град като Бургас. В това отношение Варна е с класи по-напред.
16.03.09
18:36
казано от Калоян Георгиев на 16.03.09, 14:28:
Преди няколко месеца ходих до Бургас - единствената зала която наистина ми хареса и е направена добре е тази в Меден Рудник - Фит Сити Джим. В нея определено бих тренирал с кеф и без да ми липсва нещо поне на пръв поглед.
Другите зали ми се струва че може да се постараят още малко поне за град като Бургас. В това отношение Варна е с класи по-напред.
Не съм много запознат, но доколкото знам тази зала в меден рудник дава най добро съотношение цена/качество ....може би в цяла БГ ....може и да греша, но съм чувал смразяващи цифри за зали от нейния клас.
наистина е най-добрата ,но ако не живееш в МР е малко нерентабилно да се бъхтиш дотам почти всеки ден.Сега ходя на Рамзес и сам много доволен>има предостатъчно уреди,място и тн.Намира се до хотел Космос.
казано от Zlatin на 16.03.09, 21:34:
наистина е най-добрата ,но ако не живееш в МР е малко нерентабилно да се бъхтиш дотам почти всеки ден.Сега ходя на Рамзес и сам много доволен>има предостатъчно уреди,място и тн.Намира се до хотел Космос.
Къде до хотел Космос е тази зала? Има ли достатъчно уреди за жени?
за жени,опасявам се ,не е въобще за вас :) Ще питам 1 приятелка вечерта ходи некъде на аеробика но нз къде,трябва да й е наблизко,все пак живее до Немската(и Флекса :) )
спортна зала “Стимул”,точно зад военна болница.Аеробика и всякакви други простотии за жени :)
Да, благодаря. Гледах графика за тези тренировки, но започват по-рано от колкото на мен ми е удобно след работа. Затова предпочитам фитнес- свободна програма.
07.04.09
15:26
аз знам една уникална зала за жени.има за кардио,коремни мускули,задник и цялостно въздействие.всъщност залата има клонове из целия град,викат им лостове,само че се иска повечко воля.
12.04.09
14:19
бягане.в залата какво кардио правиш.сигурно преди няколко хиляди години хората са били здрави и издръжливи като бикове щото са ходили на зала
Привет и от мен!
Специално искам да кажа на дамите, че съвсем скоро в Бургас се очаква да отвори първият дамски фитнес Кървс, в който се тренира по специална система.Сигурна съм, че ще бъде страхотен!
http://www.curvesbulgaria.com/
казано от Zlatin на 16.03.09, 21:34:
Още един глас за “Рамзес” има доста уреди .. една част от тях са стари,но редовно се обновяват - скоро докараха пак 3-4 нови американски уреди(в lbs са тежестите им дори).Скоро с този темп всичко ще е ново.Има съблекалня със шкафчета,тоалетна и баня.Бар със протеинови и др напитки на нормални цени.За мъже е идеално .. за жени по-скоро не.Откъм паркоместа също е доста добре .. дето се вика и с ТИР-а да отидеш пак има къде да го паркираш :)
Разбира се и най-голямото предимство е ниската цена от 3лв за единична .. има карти с които излиза още по-изгодно.Единствено към 6-7 когато ходя и аз е пълно ..
Привет отново!
Каня специално дамите от Бургас, които се интересуват от аеробни спортове и фитнес да посетят новият ми блог, в който ще публикувам графиците, ако не на всички, то поне на повечето зали в Бургас. Мисля, че информацията ще е полезна и за гостите на града ни :)))
Приемам всякакви препоръки, мнения и коментари относно блога: http://aerobikaburgas.blogspot.com/