Въпрос относно възтановяването

27.11.08
21:39

Искам да попитам след една добра трениравка и след мисълта че на другия ден ще имам мускулна треска как да го преоодолея има ли начин по който да я премахна.Имам предвид как да възтанова по бързо и да сам свеж за другия ден.Моля хората който знаят нещо по въпроса да ми помогнат.Благодаря !

Темата беше редактирана от Iwan на 27.11.08 21:45.

27.11.08
22:44

Единственият начин за премахване на мускулната треска е на следващия ден пак да тренираш същото,но така се претренирва.Явно си начинаещ,щом мускулната ти треска те притеснява толкова.Потърпи малко.Обикновено в началото е непоносима няколко дни,но с напредването отслабва и не ти прави впечатление вече или поне не дразни - сигурен съм,че всеки от форума ще се съгласи с мен.Ако не си начинаещ,нещо се превземаш.

Мнението беше редактирано от Nikolay на 27.11.08 22:44.

IB

27.11.08
22:52

Можеш да се отървеш по-бързо от мускулната на следв ден, ако натовариш леко дадената МГ, колкото да се понапомпи с кръв. Примерно ако е на гърдите, 2-3 серии лицеви.  ;)

Едит: Аз докато се изкажа колегата Николай ме е изпреварил. Е, чак да претренира, просто трябва леко натоварване... :)

Мнението беше редактирано от Iliqn Bonev на 27.11.08 22:54.

27.11.08
23:36

Вземи един аспирин преди тренировка и няма да имаш толкова силна мускулна треска.Ако питаш мен,това е най-сладката болка-показва ми че сьм се натоварил.За мен лично болката на следващия ден е нещо страхотно.

28.11.08
05:47

Мусколната треска е символ на растежа и е не болка за умиране . Апсиприн и студен дуж след трен върши работа.

Мнението беше редактирано от Sha6ma на 28.11.08 11:44.

28.11.08
09:57

Аз тренирам от 5 месеца и не получавам мускулна треска това нормално ли е? :)

28.11.08
19:47

Пичове тренирам от 8 год. баскетбол и тренирам тренирам и дойде време за физическа подготовка или нешо от сорта и на др ден мускулна треска немоа се движа или на гърба или на краката  бедрата от вътрешната страна външната рацете раменете затова ви питам не съм начинаешт..

29.11.08
12:04

Мускулната треска е неизбежна и е не6у нормално.Свикваите с нея.Намен ве4е ако нямам мускулна несе 4увствам добре :) Ина4е за въстановяване...едни БЦАА са иудеални оба4е няма да ти помогнат за мускулната,пък и болката не е за умиране толкова :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1