Вечеря и др.

03.12.08
15:36

Здравейте, дами. Помогнете ми, защото начинът, по който аз се храня или по-скоро продуктите, които задоволяват потребностите ми не допадат на вкуса на приятелката ми, или поне й се иска да внесе някакво вкусово разнообразие. С две думи, моля да споделите възможно най-вкусни рецепти, които същевременно да са съобразени с режим за понижаване на теглото (говорим за ок. 2 килограма, при налични 51, т.е. 48-49 се гони като цел). Проблемни са вечерите. Момичето “раздвижва” степер 3-4 дни в седмицата, ненавижда хранителните добавки, а също така не иска и да чуе за щангите ми в хола, с които да прави клекове... Проблемните места са си обичайните - леки бричове, които я вбесяват. Отново моля, пускайте възможно най-разнообразни рецепти, колкото се може по-вкусни, въпреки, че всички сме наясно, че вкусното някак не върви много ръка за ръка със слабеенето. Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1