03.12.08
19:06
Имам намерение да си купя домашен кардио уред,за да засиля резултата си.Колебая се между Велоергометър и Кростренажор - кое от двете е по-добро?Чух че Кроса бил по-качествен уред.Той подходящ ли е за интервални тренировки? Как смятам да използвам уреда : сутрин на гладно 25-30 Минути интервална тренировка (минута-две яко и 5-6 умерено).Мисля ВСИЧКИ ДЕЛНИЧНИ ДНИ да го правя това.Събота и неделя почивка.Във статиите пише 3-5 пъти седмично да няма повече от 48 часа интервал между едната и другата тренировка.Искам да попитам така добре ли е или...?И другото нещо което искам да попитам - мога ли след кардио тренировката веднага да ям,или пак трябва да чакам 1321321 часа ?
П.П>Съжелявам ако някъде съм се изразил аматьорски-тъпо :)
По-добрия кардиоуред според мнозина е кростренажора, като ефект. Но не по-лош е ефекта от велото. Аз съм за велото, защото първо заема по-малко място, второ - по-здрав е и трето по-евтин.
03.12.08
19:54
Подкрепям напьлно горното мнение-велоергометьра е по-доброто решение.Единствено бих одобрил избора ти за кростренажор -ако е наистина добра и утвьрдена марка,но не ми се вярва че си склонен да се разделиш с 3000лв.
След кардио за да не изпаднеш в катаболно сьстояние имаш нужда от много бьрз протеин и аминокиселини.Избягвай до час,дори час и половина след това приема на вьглехидрати,защото вьпреки че си прекратил тренировката,тялото все още е в процес на изгаряне на мазнини.
03.12.08
21:49
x3 за Велото
04.12.08
18:28
Окей,значи задачата е решена.Ще си купя велоергометър :) А разпределението на тренировките добре ли е(написал съм го в първото мнение на темата) ?
П.П> Кардиото е пряко свързано с тази тема [ http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35146/ ] Става ли сутрин си правя кардиото и след това ям както е посочено от тази тема ^ ?