03.12.08
23:53
Здравейте,
(ЕДИТ: Извинявам се, видях едва сега, че имало секция отделна за жени! Чувствам се тъпо! хихи Ако трябва да я изтрие някой модератор)
Нова съм във форума и от малко повече от месец ходя на фитнес като по-редовна станах от средата на ноември. Желанието ми като цяло е да смъкна килограми и след това да направя релеф. Знам, че ще отнеме време. За смъкването на килограми се храня със зелена салата, подправена със зехтин, ябълков оцет и сол, но в умерени количества (е, в момента, от 3 дни нямам зехтин, но ще си купя пак) с варени пилешки гърди с мъничко сол (това предимно в 80%, но точно сега нямам)и нищо друго към това. Ако няма пилешки гърди, то с риба тон (консерва и по възможност в собствен сос, ако има) или скумрия (от консерва пак, 160 гр. общо тегло , но без соса вътре, доколкото е възможно). Знам, че е лошо, но се храня веднъж на ден и то час-два след тренировка, предимно около 8-9 вечерта. Сутрин - кафе с мляко и захар. В залата стоя по 2 часа някъде - понякога 3, 5 пъти в седмицата. Въртя по час колело, като първо е 30 мин., после 2 х 15 мин. (ако мога повече и повече, ако не съм уморена) между другите упражнения.
Мисълта ми е, правилно ли съм подбрала храната за смъкване на мазнини, съобразно и останалото като изключим, че е грешно да ям веднъж на ден (навик от години, макс. 2 пъти по принцип). От 27.11. до 30.11. включително бях смъкнала 2 кг. - не знам дали е много или е малко и дали не е “инцидентно”, т.е. да не продължи така? Вижда ми се нормално. Сега 1 кг. върнат, но за него си имам обяснение - нормално. След това ще видя как продължава да върви - надолу или зацъкляне, колко кг. за колко време и т.н.
Просто, ако може мнения да ми дадете по-запознатите?
Мерси предварително!
Темата беше редактирана от DO на 04.12.08 00:06.