04.12.08
05:55
Добро утро.От 2 месеца си хода на зала.Много са ядосвам,че имам корем.Искам да го смакна.Знам,че няма да мога да направя плочки,но поне да стане кат даска да го няма.Преди около 2 седмици отидох в един магазин за Хранителни добавки в Бургас.Продавача беше собственик на една зала в Бургас и фитнес инструктор.Владей ги работите.И ми препорача един фат бърнер .Той се казва American Sports Nutrition и под тва пише Lipotropic Formula / Time Released Tambets Fat - Burner 100% Natural 120 Tablets .Излапах някаде кам 60 но ефект никакъв.Той ми каза сутрин по 2 обед и вечер по 2 таблетки 30 минути преди храна.Права си редовно коремни преси,но от тях хал хабер няма...Искам да ви попитам дали изобщо е хубав този Фат Бърнер или ма е прецакал.Имам и друг въпрос значи раката ми е добре 35 но не е оформена дали ще стане до 2-3 месеца да я оформя или става много бавно ?
диета му е майката, не бърнър ;) ти си яж каквото ти дойде, а после чакай да заслабнеш с хапчета
04.12.08
12:43
казано от FRANKO1 на 04.12.08, 09:09:
диета му е майката, не бърнър ;) ти си яж каквото ти дойде, а после чакай да заслабнеш с хапчета
x2
Наскоро четох една статия за свалянето и колко по-евтино излиза,ако вместо бърнъри приемаш кофеин,екстракт от зелен чай и капсаицин.Може да приемаш нещата на хапчета или натурално като кафе и чай.Ето малко инфо:Кофеин 200-400 мг сутрин и 1 час преди тренировка.
Екстракт от зелен чай 500 мг 3 пъти дневно преди храненията.
капсаицин 40,000-80,000 топлинни единици на Scoville 3 пъти дневно преди храненията.
Капсаицин има и в лютите чушки.Ако ви е интересно какво правят някои от съставките мога да го постна.Надявам се да съм бил полезен.Това,което ти написах е по-евтин начин вместо бърнер.Вече ако имаш финанси по-добре си купувай.Иначе трябва и хран.режим и кардио.
казано от az100yan на 04.12.08, 12:43:
x2
Наскоро четох една статия за свалянето и колко по-евтино излиза,ако вместо бърнъри приемаш кофеин,екстракт от зелен чай и капсаицин.Може да приемаш нещата на хапчета или натурално като кафе и чай.Ето малко инфо:Кофеин 200-400 мг сутрин и 1 час преди тренировка.
капсаицин 40,000-80,000 топлинни единици на Scoville 3 пъти дневно преди храненията.Капсаицин има и в лютите чушки.Ако ви е интересно какво правят някои от съставките мога да го постна.Надявам се да съм бил полезен.Това,което ти написах е по-евтин начин вместо бърнер.Вече ако имаш финанси по-добре си купувай.Иначе трябва и хран.режим и кардио.
Останах с впечатлението, че за теб всички бърнари са кофеин,зелен чай, и капсаицин ?? В момента на пазара такива бърнари има на които съставките не може да ги намериш в свободна формула, да не говорим, че не ги дават и в какво съотношение са за да няма подобни жалки опити като написания по-горе да го имитираш.
Мнението беше редактирано от tonu на 04.12.08 13:12.
04.12.08
13:20
казано от tonu на 04.12.08, 13:10:
казано от az100yan на 04.12.08, 12:43:
x2
капсаицин 40,000-80,000 топлинни единици на Scoville 3 пъти дневно преди храненията.Капсаицин има и в лютите чушки.Ако ви е интересно какво правят някои от съставките мога да го постна.Надявам се да съм бил полезен.Това,което ти написах е по-евтин начин вместо бърнер.Вече ако имаш финанси по-добре си купувай.Иначе трябва и хран.режим и кардио.
Останах с впечатлението, че за теб всички бърнари са кофеин,зелен чай, и капсаицин ?? В момента на пазара такива бърнари има на които съставките не може да ги намериш в свободна формула, да не говорим, че не ги дават и в какво съотношение са за да няма подобни жалки опити като написания по-горе да го имитираш.
приятел,написал съм,че съм чел една статия в едно списание за бодибилдинг(няма да споменавам кое) и просто постнах част от статията.Направих го,за да помогна на човека да мине по-евтино и не съм казал,че само от това се правят,а че в повечето основата е това.ОК?
04.12.08
13:28
казано от FRANKO1 на 04.12.08, 09:09:
x3
04.12.08
20:29
Ех,ако ставаше така-купуваш фетбьрньра,излапваш 60 хапа за две седмици и си свалил паласките.Всеки гледа да си продава стоката-хапчета,вибриращи колани,но “забравят”да споменат кое е най важното за да имат ефект продуктите им-а именно диетата.