паласките

05.12.08
07:46

Здравейте!
интерисувам се от упражнения с които мога да се отърва от отвратителните паласки. Много ме дразнят-особено като съм с панталон с ниска талия.
Чела съм много статии за това и все пробвам разни упражнения но нещо не ми помагат
Като цяло не съм дебела-нямам кой знае колко за сваляне-на 23г 53кг 170см
Нямам корем-правя си редовно коремни преси-особено за долната част на корема
Като цяло гледам да спазвам хранителен режим-ям пилешко месо, риба, зеленчуци, плодове
Тестено, газирано съм спряла отдавна
Но напоследък взех да си похапвам малко шоколад(3-4 парченца на ден, не повече) или някое Corny :)
Редовно ходя на фитнес-3 пъти седмично и уж правя упражнения за тези паласки но......
Тренировката ми включва главно кардио(колело 10 мин, крос тренажор 10 мин, пътека 15-20 мин накрая) и упр за паласки
Вече наистина не знам какво да направя
По принцип искам и да сваля 3 кг-за да стигна до заветните 50:)
Ако може да ми препоръчате нещо ще съм ви много благодарна-виждам че сте много компетентни и за това реших да ви пиша

05.12.08
10:30

Защо мислиш, че трябва да удариш “заветните” 50?! Ти си висока дама явно...Освен това паласките може и да си останат. Включват ли упражненията ти наклони встрани, завъртане?

05.12.08
10:59

знам че могат да си останат-за това се интерисувам от упражнения :)
Ако може и с някакъв режим ще е перфектно!!
А за управненията-да правя наклони встрани
В фитнеса има един уред който  за крака и дупе (не знам как се казва)и ми казаха че става за паласки като вдигам странично с външната част на всеки крак
а също така друг уред (пак не знам как се казва) на който краката ти са “застопорени” и ти се навеждаш надолу -в моя случай надолу и настрани с 5 кг в ръката към земята
Такова обяснение направих.... Направо.....
дано поне малко да си разбрала :)

05.12.08
11:04

Звучи ефикасно:).... Можеш да правиш и завъртания. Пробвай и с гирички, допрени до хълбоците, наклоните и завъртанията.

05.12.08
11:21

Завъртания? как по-точно
това с гиричките съм го правила като с едната ръка държа гиричката а другата е зад тила  или сочи напред :)

05.12.08
11:33

Имам предвид: хващаш гиричките и все едно си слагаш ръцете на кръста, но всъщност слагаш гиричките в извивката на хълбоците - буква “ф” и така се усукваш в двете посоки:)Също и наклони встрани.

05.12.08
12:18

аха. Разбрах
мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1