При песъчинки в бъбреците мога ли да пия креатин ?

06.12.08
23:35

Имам болка при уриниране  болката е пареща и пикая някви малки песъчинки... креатина ще ми навреди ли допълнително или няма проблем да го пия ? Става въпрос за Champion Nutrition Creatin Extreme Monohydrate

Темата беше редактирана от BadAssNigga на 07.12.08 10:53.

07.12.08
07:09

Единствено мога да кажа, че креалкалина е за теб! Този на Уидър или Ултимейт Нутришън! Махай този “екстремен” монохидрат!

07.12.08
10:54

казано от Питона на 07.12.08, 07:09:

Единствено мога да кажа, че креалкалина е за теб! Този на Уидър или Ултимейт Нутришън! Махай този “екстремен” монохидрат!

Мерси :)

а някакви линкове може ли или не е позволено щото намирам само креалканинови монохидрати някакви такива работи

Мнението беше редактирано от BadAssNigga на 07.12.08 10:58.

ИВ

07.12.08
11:26

Твърдо съм против всякакъв креатин за теб. При песъчинки в бъбреците намали и протеина до 1 гр/кг.

07.12.08
15:45

При завишено количеств креатин тялото го изхвърля под формата на урина потиквайки организма да “пишка” повече. Това не е ли добре също и за изхвълянето на прашинките.  Нещо като действието на бирата ..

13.12.08
23:37

Аз малко офф-топик но като Питона да кажа освен монохидрата да махнеш големите коли4ества Вит Ц(който както знаем е водно разторим) и при големи коли4ества ‘’спомага’’ ако мога така да се изразя за образуването ан камани в бъбреците .

FZ

15.12.08
12:42

казано от BadAssNigga на 06.12.08, 23:35:

Имам болка при уриниране  болката е пареща и пикая някви малки песъчинки... креатина ще ми навреди ли допълнително или няма проблем да го пия ? Става въпрос за Champion Nutrition Creatin Extreme Monohydrate

Креатина НЕ  е за тебе !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1