06.12.08
23:35
Имам болка при уриниране болката е пареща и пикая някви малки песъчинки... креатина ще ми навреди ли допълнително или няма проблем да го пия ? Става въпрос за Champion Nutrition Creatin Extreme Monohydrate
Темата беше редактирана от BadAssNigga на 07.12.08 10:53.
Единствено мога да кажа, че креалкалина е за теб! Този на Уидър или Ултимейт Нутришън! Махай този “екстремен” монохидрат!
07.12.08
10:54
казано от Питона на 07.12.08, 07:09:
Единствено мога да кажа, че креалкалина е за теб! Този на Уидър или Ултимейт Нутришън! Махай този “екстремен” монохидрат!
Мерси :)
а някакви линкове може ли или не е позволено щото намирам само креалканинови монохидрати някакви такива работи
Мнението беше редактирано от BadAssNigga на 07.12.08 10:58.
07.12.08
11:26
Твърдо съм против всякакъв креатин за теб. При песъчинки в бъбреците намали и протеина до 1 гр/кг.
При завишено количеств креатин тялото го изхвърля под формата на урина потиквайки организма да “пишка” повече. Това не е ли добре също и за изхвълянето на прашинките. Нещо като действието на бирата ..
Аз малко офф-топик но като Питона да кажа освен монохидрата да махнеш големите коли4ества Вит Ц(който както знаем е водно разторим) и при големи коли4ества ‘’спомага’’ ако мога така да се изразя за образуването ан камани в бъбреците .
15.12.08
12:42
казано от BadAssNigga на 06.12.08, 23:35:
Имам болка при уриниране болката е пареща и пикая някви малки песъчинки... креатина ще ми навреди ли допълнително или няма проблем да го пия ? Става въпрос за Champion Nutrition Creatin Extreme Monohydrate
Креатина НЕ е за тебе !