Фитнеса на басейн Спартак.

16.01.05
22:47

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Една девойка се интересува от този фитнес, но не ми се ходи до там.
Знаете ли какви са условията, цените и всичко за него?

П.С. Ако се наложи ще отскоча до него, но все пак.

17.01.05
09:31

Аз щях да бачкам там, ама се отказах. Хубав е фитнеса, претендираха че е най-хубавия в София, ама само пропаганда. Иначе не е лош! Незнам само колко струва!

17.01.05
12:56

След ремонта ли?
Какви са условията?
Климатик?
И има ли достатъчно уреди за жени?
А цената поне ориентировъчна не знаеш ли ?

17.01.05
12:59

Цената май е 5-6 лв нещо такова не би трябвало да е по-ефтино или по-скъпо, но незнам.
по-здрави

17.01.05
15:20

Има уреди достатъчно мисля, климатик също има!

18.01.05
12:09

момчета този фитнес е наистина много добър уредите са качествени има отдлен басеин сауна козметик масажист има ги тези новите там спининг та е бо и тем подобни неща а за цената до 5 или 6 ч едно от двете е 6 лв след това 8 лв обаче за фитнес ми се струва бая вие как мислите  :wink:

MU

18.01.05
13:06

lol 8 лв. за фитнес  :shock:
Пишете само по темата! Този коментар е излишен.
Mr_Muskul

18.01.05
16:04

Фитнеса е много добър. Има много уреди и разни екстри: парна баня, сауна, басейн. Пък за дреболии като масажи и климатик не трябва въобще да питате. Цената мисля е 8лв за трен + сауна или за трен + парна баня. С карта май не излиза мн по евтино но това са само коментари които съм чул от клиенти. Но е доста скъпо и луксозно.

18.01.05
18:35

Пичове, аз ходя там от време на време да плувам и ви обещавам че като отида следващия път ще питам за еденична цена на фитнеса и за месечна карта.

п.с. - иначе за басейн е 2.50лв, за едно влизане!

18.01.05
22:33

Един познат тренира там, и като сме говорили, ми е казвал, че картата му за 10 посещения е 40 лева.

20.01.05
12:41

аз секи ден съм там...ама на басейна :lol:
иначе фитнеса е мн як...уредите са мн...се пак мисля че се води най-големия фитнес на балканите...и мисля че струва 1млн.евро но не съм обеден...иначе за цената някой е спомена от 10 до 4ч-5-6лв после 8лв
но не съм 100% убеден

23.01.05
13:30

Днес проверих как стоят нещата с този фитнес, та значи фитнеса е доста добър, има доста уреди и дъмбелите са нови и доста  :) като бях там имаше малко хора, но за по-късно не съм сигурен. Първото ти посещени е безплатно, за да видиш кво е :wink: , което е яко, а карта за един месец ти струва 98лв. :shock: и има отделно за 5 посещения, ако не се лъжа беше около 50лв. и 10 посещения ти е 78лв. или нещо такова май, не помня простете :x , сигурен съм за тая от 98лв.

п.с - не дават да ходиш за едно посещение, освен това - безплатното. Може да ползваш некви екстри, което се плаща допълнително, можеш да си земеш и фитнес инструктор, което па се плаща, ако се не лъжа 38лв.

_V

06.03.05
16:05

Фитнеса е невероятин наистина ама за толкова пари няма смисъл според мен! Там ходат повечето от гъзария, пък и е пълно уреди в смисъл свободните тежести са малко!

06.03.05
17:02

[quote author=“_VIP_”]Фитнеса е невероятин наистина ама за толкова пари няма смисъл според мен! Там ходат повечето от гъзария, пък и е пълно уреди в смисъл свободните тежести са малко!

Да там наистина ходят манекени и манекенки, абе хора, които не знаят за какво са там, освен че такава е модата в момента - да ходиш на фитнес :lol:

07.03.05
11:55

Vip много як аватар си  сложил братле 10x :wink:

спамер
vanisher

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1