09.12.08
22:20
Според мен е по-добре да има такава обща тема, отколкото да се отваря тема за всеки рожденник по отделно, повод или празненство.
10.12.08
05:32
Съгласен съм !!!
10.12.08
07:53
И? Емо, ти поне си видял доста работи тук.
Как я виждаш тая тема?
“честит рожден ден на Сульо”.
Отдолу 51 поздрава.
52-ия не е поздрав, ами “честит рожден ден на Колю”.
Следва 1 поздрав.
И “Честит имен ден на всички Марийки”.
И оттам нататъка вече не знаеш кое на коя страница е и кой на кого честити...
Естествено, че темите за честитене трябва да са лични, за отделния човек, а не общи.
Другият вариант е изобщо да ги няма.
Но това, което предлагаш ти, не може да стане. Искаш да хванеш топче с ласо...
В такъв случай, май идеята отива по-скоро към отделен подфорум. :)
Не знам, доколко е целесъобразно, но е вариант.
според мен тия теми са глупост :) и са чист спам (аз лично съм спамер и пак никога не пиша в тях) а то ако тръгнем на всеки да пишем чрд значи всеки ден по 10-20 теми такива трябва да има
за националните празници обаче няма лошо там поне може да се дискутира нещо
10.12.08
10:13
Подфорум почти съм сигурен ,че няма да има, но не виждам защо в общите теми да не можем да честитим персонално на някой, който познаваме :) Не знам.
Как го решават колегите? Ние при всички положения рядко пускаме такива теми. Мисля, че е обичайно в почти всички форуми :) Не виждам защо се бунтувате :)
Колега Дзверов :) , вижте, че някой може да се чувства обиден, как само еди кой си поздравяваме, а друг се пренебрегва. Аз предлагам колеги, да направим тема тогава с поздравления, в която обаче да не влизат националните празници и големите такива, за тях си заслужава отделна тема. Но за рожденни дни, завършено образование, раждане на дете и т.н. е хубаво да има всенародни и повселенски веселия.
10.12.08
12:27
Абе айде ,умрели сте за поздрав от форума. :)