До модераторите и всички нас (форумците :D ) !!!

10.12.08
05:56

Здравейте!!! За да небъда осведемон че вече има тема ‘’’ нека всеки напише в коя зала тренира’’ или други подобни ще кажа... ЗНАМ!!! Проблема е, че те не са точно това което представлява идеята ми!!!

Ето я и нея:
Нека има тема(или по добре няколко за отделните градове) в която да бъде качвана наистина ценна информация за зали и фитнес центрове! Това включва актуални цени (за еденична тренировка и за карти), снимки на самата зала (говоря за интериора, но разбира се и снимка на зградата би била полезна за ориентация), адресите на залите и работното им време, както и всякакви впечатления, + и - които ние трениращите щитаме за значими!!! Разбира се всичко трябва да бъде ‘’полезна’’ информация, добре аргументирано и с добра резолюция... за снимките говоря :D Накратко предлагам да се създаде тема имаща за цел да даде вярна и полезна информация лишена от спам и ненужни коментари! Разбира се това е в ръцете както на модераторите, така и на форумците ;)

Може всичкото това ‘’бла бла’’ да звучи идеалистично или невъзможно ама лично на мен ми е писнало от теми на който кликвам с надеждата да се образовам, а бивам залят от спам и ненужни приказки (едва ли само на мене ми е писнало) !!! Въобще ще е много готин ако в този форум (освен темите в които просто си лафим и които аз често посещавам с голямо удоволствие) има повече теми даващи ни конкретна, актуална и ‘’чиста’’ информация!!!

Ами вие какво мислите !?!?!

Имаме не тема, а дори цяла страница за това -> http://www.fitness-spots.com/

10.12.08
06:17

:D оставам си неразбран :D
нищо купон да става пък ..... :)

Ами съжалявам, че не те разбирам, но това което ти показвам е точно това което описа.

Отговарям ти на ЛС тук, защото ми дава някакъв проблем с изпращането(вероятно заради ника ти).

Ако ти трябва информация, то собственика е най-добре да ти я даде. Вече за мнения трябва да се търсят хората. Но искаш ли да ти кажа какво ще стане ако направим такава тема?
Ще бъде актуална седмица-две и след това ще замре. Няма чак толкова фитнес зали и няма чак толкова хора които да се занимават да ги снимат и да пишат информация за тях.
Изчакай отговора на Димитър Михайлов, но ще бъде горе-долу същия вероятно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1