въпрос за PCT след прохормони

11.12.08
07:38

Здравейте, имам въпрос относно PCT терапията ми след ползването на MD1T на Fast Action Farma и по-точно - посъветвайте ме кои препарати да използвам/комбинирам за нея. Почти съм в края на цикъла, като взимах продукта 5 седмици, първата седмица по 2 хапчета на ден и оставащите седмици по 4. Достатъчно ли е да се комбинира Нолвадекс, Трибестан и Лив-52 за месец? Също да питам има ли място Новедекса на Гаспари в PCT и с какво още да се комбинира? Благодаря ви предарително. :)

СБ

12.12.08
12:02

В твоя случай най-ще е удачна комбинацията от Нолвадекс по 20мг на ден за 30 дни заедно с Лив.52. Ако искаш може да добавиш и някакъв тест бустър, но това не значи само Трибулус. Стига ст гледали на тази билка като единствената магическа.Има мого комбинирани продукти вече, които са далеч по-ефективни

12.12.08
12:35

Благодаря за мнението. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1