Колко пъти и по кое време на деня е нормално да се храним

11.12.08
21:56

Здравейте !

Целта ми е с тази тема да затвърдя мненията си за това колко пъти на ден и по кое време на деня трабва да се храним.
Та интересува ме колко пъти на ден е нормално да се храни един обикновен трениращ човек и също така по кое време на деня е общоприето да се храним.

ИВ

12.12.08
07:53

По 5-6 хранения разделени през 3 часа. Така времето стига и за сън :).

12.12.08
08:05

В нашия спорт е както е написал колегата. Даже повече пъти се връзва ако правиш среднощни закуски или междинни зареждания и т.н.

В някои бойни спортове като Сумо :) или в Шау Лин :) ядат само по един път на ден, поне така знам. В Йога също препоръчват един път на ден да се яде, но при тях е различна целта, методиката и т.н.

В нашия спорт може да се каже, че яденето и пиенето на вода са непрекъснати :)

поздрави

12.12.08
16:20

Някои се хранят по 8 пъти,аз 6 пъти-в 9-като стана,в 12,в 15,в 18,в 21 и последно към 23:30-24.Ако се храниш 6 пъти според мен си е перфе...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1