Коментар от срещата на бб-team от 16ти януари 2005г.

17.01.05
04:10

Срещата протече добре. Бяхме: аз, арт_оф_пейн, дзвер, Мартин, мр_мускул, аенша и Йода. Говорихме почи и само за бодибуилдинг до към 18-19 часа в едно приятно заведение на хапване и пийване. Нека другите да коментират срещата. Според мене мина добре и доста неща успяхме да си кажем.
по-здрави

MI

17.01.05
08:44

Да , срещата наистина мина много добре .Имаше предложения за снимково състезание , което според мене е добра идея.Това е от мене .
по-здрави :)

17.01.05
09:03

Получи се добре, обсъдихме доста неща! Аз лично съм доволен,  трябва да организираме по-често такива събирания!

Срещата... Еми то...
Срещата.
Хубуу де!
Срещата:
Действащи лица: Аешна и Йода, Мр. Мускул, Емил, Марто, Арт ъф Пейн и моята скромна милост.
Събрахме се и отидохме в кръчмата под министерството на бат Лучано.

Срещата започна в приятелска атмосфера

Ама съвсем приятелска

Даже, прекалено приятелска, както се вижда на снимката

И наздравици

Наздравици

Наздравици...

Постепенно обстановката взе да става все по - и по - сериозна...

Емил и Аешна преминаха на лични...

Емил удари за авторитет с юмрук по масата и я обърна...

Аешна се ядоса и взе да му се перчи.

Емил не го прие насериозно...

И Аешна му скочи!

И после какво да ви разправям... Въргал, тупаници... Няма снимков материал. Нямаше как. Цялото заведение се включи, даже и сервитьорката - скачаше с лакет на Аешна. Страхотия. Даже едвам се скрих зад телевизора и спасих фотоапарата.

После по стар народен обичай - градинката. Пострадалите по време на боя бяха прибрани, останахме само здрави хардлайнери - аз, Емил, Марто, Мр. Мускул. Пиене, патриотични песни... Правихме и някаква битка с конница. Нема да казвам кой е непобедим и коя порода кон е печеливш без болденон :)
Е та тва е :) Ко да ви разправям, снимките говорят достатъчно. На тея от градинката операторът изглежда е бил малко аут ъф кандишън и не са настроени много добре. Другия път повече.
Със здраве!!!

17.01.05
12:23

Само да добавя, че и моята порода кон имаше доста победи! А и породата на мартин успя да направи равен с твоята, което си е доста в сравнение с килограмовата разлика. :) Иначе боят беше доста суров, но в крайна сметка успяхме да обърнеме прилично килочество бири.
по-здрави

17.01.05
12:54

Важното е, че сме живи и здрави.
ПС - Емо, как се прибрахме, че не помня :lol:

17.01.05
12:57

Аз чаках трамвая около 20 минути и няма нищо. По едно време дойдоха някви си псета и почнаха да лаят нещо си, но като ме видяха се уплашиха и избягаха. След това спрях някво такси и понеже му беше на път ме закара за лев и 20 до наз. След това братле нещо неможах да спа и продалжих яденето и пиенето в наз докато не обърнах цялото ядене та сега сутринта отидох да копувам яко ядене.
по-здрави

17.01.05
13:01

:lol:  :D А аз как се прибрах? :lol:

17.01.05
13:05

Ами от университета отидохме до спирката на тролей 9 и ти слезна на спирката преди Козлодуй. А от там как си се прибрал незнам :))) . Аз ти предлагах да вземем такси ма ае. Интересно мр Мускул и Дзвер как са се прибрали.
по-здрави

17.01.05
15:19

Фоторазказа е трепач!!! Направо се утепахме!!! :lol:  Ама Аешна добри тупаници раздава а? И нека Силата бъде с вас...

17.01.05
16:04

Чак сега се светнах, що ме въртят коленете, ми аз кляках с Емо вчера. Всеки път ви казвам, че градинката не е добра идея  :lol: 
Ще се наложи да преместя клека от утре за в Четвъртък :(

Аз някой съм ги виждал някой ги познавам лично.Дзвер може ли за в бъдеще да се надписват снимките, кой на коя снимка е от ляво надясно, от дясно на ляво, от челна стойка и то по никове.За да ги познаваме по лесно тези който нямаме възможност да ги познаваме лично.
Благодаря за вниманието.

Културист, че може да сме искали да останем анонимни, братле :)
А може и да сме си забравили имената :)

На снимките от ляво надясно
http://free.bol.bg/vladka//S3700002.JPG
Yoda, Aeshna, Martin, Art_of_Pain.

http://free.bol.bg/vladka//S3700006.JPG
Art_of_Pain, Mr.Muskul, Emil_mlo

http://free.bol.bg/vladka//S3700009.JPG
D3BEP, Yoda, Aeshna

Другите снимки вече са ясни, предполагам :)
Yoda = Славян, Aeshna = Белчо, Martin = Мартин, Art_of_pain = Мишо, Emil_mlo = Емил, D3BEP = Стефан.
Приятно ни е да се запознаем!

18.01.05
14:15

Малииии, ден-два не влизах и какво ме направихте бе, начупихте ми каската от ........ смях  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Много готино описание на срещата, харесва ми!  :wink:
Пожелавам на всички от форума някои ден да се съберем и да си ...... говорим  :lol:  също така приятно, както тази ледена неделя, която стоплихме със смях, бъбрене, бири.......и снимки разбира се!
До скоро виждане момчета, компанията ви ми допада, така че пазете два стола винаги свободни за мен до вас - единият за мен, дригият за протеиновите фафли които ще нося вече винаги със себе си, че толкоз бира без мезе не върви!  :lol:

Аре до следващият път и званкайте за зала, трябва да клекна със 150, нали?  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1