13.12.08
01:14
Смятам от понеделник да започна следния хран. режим
9:00 Шейк - 100г. овесени ядки , 200г. прясно/кисело мляко , 2 банана , 1 ч.л. мед ; това се равнява на около 40г. протеин
12:00 Същият шейк от по горе - 40г. протеин
12:30 Тренировка
13:30 Веднага след тренировката ще вкарам пак шейк , но с повече въглехидрати : Прясно мляко , бисквити , мед ,
16:00 Нещо по мой избор , да речем 3 сандвича с шунка и кашкавал
20:00 Правя това хранене малко по късно за да имам време да огладнея малко повече и ще ям това което приготвила майка ;)
23:00 Пак шейк някакъв с бавни протеини , може би Банан, Мляко , Извара , какао ( по принцип се чудя тук какъв да е шейка)
Мисля че програмата ми включва доста грешки затова моля помагайте да ги проправя
Целта ми е да включвам колкото се може повече шейкове.
казано от Tarantula на 13.12.08, 01:14:
9:00 Шейк - 100г. овесени ядки , 200г. прясно/кисело мляко , 2 банана , 1 ч.л. мед ; това се равнява на около 40г. протеин
Как ги сметна 40 г протеин?Аз виждам само 6-7 грама от млякото.
казано от Aquiles на 13.12.08, 06:33:
Е в овесените ядки малко протеин ли има ? И в бананите има ...
13.12.08
13:52
казано от Tarantula на 13.12.08, 13:42:
казано от Aquiles на 13.12.08, 06:33:
Е в овесените ядки малко протеин ли има ? И в бананите има ...
Белтъчините в овесените ядки са непълноценен източник, защото нямат всички незаменими аминокиселини, затова по-добре не ги смятай изобщо. Колкото до бананите ще се въздържа от коментар, добре че не си написал че и в меда има :lol:
НЕЕ ,най - добре да попрочетеш малко (без да се обиждаш разбира се).Никой не може да ти налее знаня с фуния в главата .Махни кисело мляко сутрин сложи го вечер с извара .Сутринта сложи 4-5 яйца с 2-3 жълтъка и овеса с вода и медец .Хем ще имаш истински протейн хем ще имаш бавни и бързи въглехидрати въобще идеалка е :) а киселото мляко като го сложиш с изварка вечерта точно преди лягане т.к. имат казаеин (бавен протеин) и 7 часа (докато спиш) да поддържаш анабол. процеси .
Стоил , мерси но за суровите яйца нямам засега от къде да си ги набивам и да съм сигурен че са безопасни , а от магазина определено не искам да си играя.
Ако пия извара по 4 пъти на ден и си правя 3 яденета стабилни и вкарвам следтренировъчен шейк дали ще е по-добре ?
Моля предложете ми някакви таквиа шейка с които мога да си заменям храненията , защото определено ми е по лесно да го изпия за 20 секунди вместо да се мъча над него 30 минути.
Овесени ядки за какво мога да ги ползвам изобщо ?
Как така ще пиеш извара 4ри пъти тя е предназначена само преди лягане ,вси4ко се прави с определени цели .Като нямаш яица пооне си вземи един протеин да имаш преди и след тренка и медец вкарай сутринта и след тренка .Изварата само веер преди лягане .Овеса - комплексни въглехидрати нисък гликеми4ен индекс дига инсулина бавно спираловидно ,+ хиляди още предимства като фибри (грижещи се за добрата перисталтика на 4ервата и Флората им)Абе 4ожек наистина тр да се попро4ете кое за какво ти е :) бб-теам са пи4ове и си има доста теми Статии и богат форум - пишеш - излиза - 4етеш :) ако исакаш намери ме по скайп ще ти помогна с каквото мога
П.с. не пий извара 4 пъти на ден ! само един ще си влошиш перситалтиката на 4ервата , казеина образува гел4е което забавя освояването ан протеина и следователно е добре да се зима само когато дълги периоди от време няма да има протеин демекве4ер
Сложи месо задалжително , не съм обърнал внимание но ти си му дал пълен игнор . яко мръвка тр да има редом с др ядене .Прави си сандви4и със пуешко пилешко телешко хляб бонус .За да си в спорта тр се нау4иш да ядеш . а и ако вс е правилно тр да имаш огромен апетит ,тялото става като 4есовник без да го гледам угладнявам през 2 4аса аиде и По-здрави
Нещо не мога да ти пратя лично съобщение , ако искаш прати си скайпа на ЛС