За подрастващите момичета

16.12.08
15:39

Здравейте, аз съм момиче  на 14 години и посещавам фитнес залата от 2 месеца и половина. Тренировката ми включва 50 мин кардио упражнения от различен тип, гимнастика за стягане, коремни преси, силови упражнения за крака и накрая релаксирам на антицелулитния масажор. Тежа 59 кг и съм 1,70м. Мастните ми натрупвания са около талията и по гърба главно. Много искам да намаля телгото си до 54-55кг и да подобря физиката си като цяло.
Много съм объркана относно хранителния режим, защото навсякъде пише различни неща. Затова се обръщам към вас с молба за съвет от някой, който е наясно с нещата.Разгледах форума но намерих режими само за момчета на моята възраст. Разбирам, че всеки човек е индивидуален и всеки се нуждае от различна диета. Много ми е трудно да спазвам строги диети, но ако си наложа волята успявам. Не мога да гладувам, защото мисля, че е безсмислено, когато свърша с диетата имам неконтролируем глад. Другият ми въпрос е дали е добре когато ми се дояде сладко да ям примерно пълнозърнеста филиика с мед или само мед, защото ми е много трудно да спра сладкото. С какво черният шоколад е по-добър от млечния?
Лятото поринцип успявам да сваля килограми, но зимата се оказва пълно мъчение. Като цяло мисля , че съм активна, налага ми се да вървя пеш средно около 1ч дневно.
И последният ми въпрос е какво да ям в училище когато прегладнея, кисело мляко и ябълка понякога не са ми достатъчни. Какво е мнението ви за бисквитите “Хогаренас” или пълнозърнестите солети с трици?
Мерси предварително. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1