29.01.09
14:18
Днес пих Атак с тренировката за ръце. За съжеление, не ми хареса особено. Разбрах каква е разликата с Хот Блъд - нямаше и помен от концентрацията и мотивацията, която Хот Блъд ми даваше. Дотук вече бях малко разочарован. Направих и тренировката - и може би, ако приемем, че не си внушавам защото знам че съм пил НО-добавка, имаше малко по-голямо напомпване, но честно казано се надявах на повече. Все пак напрасках ръцете сериозно, сега даже ще си сложа за снимка на аватара една от днес след тренировката, където ръцете ми са 50 см (!!!!) за пръв път в живота ми. Може би Атак ги напомпи толкова, може би си внушавам, поне имах стимул да тренирам повече, за да оправдая продукта. Но искам ли ОНЗИ стимул, ще пия Хот Блъд.
Двата продукта са коренно различни и няма как да се сравнят по между си/ Не можеш да очакваш от креатинова матрица моментални резултати. Пробвай Atack в една програма с постоянен прием и ще видиш разликата.
29.01.09
14:44
Добре де, креатиновата мартиза се казваше нещо като креа-бомб или нещо подобно. Чистата креатинова матрица. Иначе и Хот Блъд и Атак имат креатинова матрица във себе си, но това не е всичко. Хот Блъд ми бие повече на продукт за енергия а Атак на азотен буустер, не е ли така?
29.01.09
15:12
казано от SNS на 28.01.09, 10:33:
Значи да уточним отново че промоция няма.Казахме че това е нещо което правим целогодишно и от години-всеки който се интересува от нашите продукти и иска да ги опита получава фирмен пакет от нас.НО по стар български обичай злоупотребите с тази наша дейност започнаха след като обявихме това във форума.Няма да се впускаме в подробности само ще кажем че от изпратени 33 пакета във петък например коментара е само един.Сами си правете изводите.Изпращането на мостри вече става изцяло на избирателен принцип от наша страна и моля тези които не получат нищо да не ни се сърдят.А за тези които ни пратиха по 5-6 е-мейла няма да се впускаме в подробности само бих казал че могат да предявяват претенциите си някъде другаде но не и при нас.
Успех на всички и до скоро.
SNS
Тук само да добавя, че въпречике че съм сигурен, че злоупотребите са факт, липсата на коментари не беше само от това. Аз примерно, не знаех че това се очаква от мен. Други също, сигурен съм. Трети пък ги е мързяло.
Както и да е, още веднъж поздравления за практиката! Поне за сега ме спечелихте като голям почитател на Хот Блъд, че чак и теиска ми дадохте конкретно на продукта, до покзвам пристрастията си.
не съм запознат мн с HT BLOOD и ATATACK и ще искам някои съвет за да ги усетя и да има ефект кога е по добре да пия 1 и 2 .
Днеска пих глутамин и креатина но след тренировка и не усештам ефект ?
казано от Borko на 29.01.09, 20:29:
не съм запознат мн с HT BLOOD и ATATACK и ще искам някои съвет за да ги усетя и да има ефект кога е по добре да пия 1 и 2 .
Днеска пих глутамин и креатина но след тренировка и не усештам ефект ?
Какъв ефект от 10гр глутамин и 10 гр креатин под каквато и форма да са ?!?!?! АТТАК! преди и след тренировка по 10гр.Казах ти и в друга тема.Благодарности към SNS за мострите.И преди съм пазарувал от вас, но не съм знаел, че давате такива пакети ;)
вчера изпих Attack преди тренировка за рамо и бицепс ... не му усветих ефекта така както на “горещата кръв” ... явно при мен не действа добре , иначе се напомпих добре , незнам дали това се дължи на суплемента или защото ползвах малко леки тежести с цел да ми влязат по правилно движенията
за мен по-доброто беше Атак
от тая Гореща кръв ,вчера се изнервих бая
ама аз си се познавам ,енергетици от сорта на кофеин,гуарана,таурин не са за мене
добре че изпих половин доза , че се напомпих -така е,ментален фокус -супер такъв , но тоя енерджи ръш хич не ми понася
почнах да ги виждам двойни -тройни другите из залата ,и бяха надули някъв хаус ,напрао все една бях на парти
един нещо ми говори ,аз му отвръщам напрао заеквам хахахха засичам ,главата ми фучи
сърцето ми ше гръмне ,не не е за мене.
Атака ми даде много добро напомпване без никви такива допълнителни екшъни.
Аз също пробвах Хотблъд, от ефекта съм адски доволен, след 20 минути усетих затопляне, косата ми настръхна, тренировката определено ми беше по-яка и по-напомпваща от обикновенно, това е един от най-яките продукти на пазара, можеби дори по-як от NO-explode. За протеините вкусово са също уникални, много съм доволен. Браво
При мен тоя хот блъд нещо не ми действа по настроението. Иначе помпите които получавам от него са добри, но само това
От протеините само банана не ми хареса, но явно проблема е в мене, защото и на други марки вкуса ми е направо гаден.
02.02.09
10:16
протеините на вкус са мн добре :) Някой пробрвал ли е стамината да каже дали наистина държи поече или
От 3те мостри протеин които получих (ванилия-мед,мокачино,шоколад-малина) само шоколада ми хареса.Бях мераклия да опитам шоколад-лешник.Сигурно скоро време ще си купя някой протеин от Вас да ги пробвам :)
Мнението беше редактирано от Владимир на 02.02.09 16:10.
Така като гледам снимките от първите постове правя сравнение с това , което съм получил и се оказва , че липсва креатина и 2 пакетчета с протеин , но няма проблем. Опитах банана и ми шоколада и ми хареса , чакам да свърша Whey-a на NOW и да пробвам някой протеин на Scitec , защото неувкусения whey вече ми втръсва , а днес се учудих от прекрасния вкус на мострата.
И аз изпратих Ем@ил, дано бъде удовлетворено желанието ми да изпробвам продуктите на тази фирма, и при добри впечатления които от прочетеното по-горе ще са такива нейното популяризиране...
Страхотна кампания са подели - УСПЕХ !
Горе - долу колко време след пращане на Мейл-а ви идваха мострите ?!
Аз пратих мейл на 26-ти януари , на разписката пишеше , че пратката е пусната на 30-ти януари , а дойде днес - на 2-ри февруари , така че прави сметка. Зависи и от кой град си де , предполагам хората от София по-бързо ги получават.
така аз пробвах и Атак и да кажем че имах доста сила, но не и концентрация ...........
А да питам, абе всеки казва за ефекта на всички продукти освен на един - двете сини хапчета ....... кво ше кажете а? В моите мостри немаше, но други са ги получили
02.02.09
20:23
Ползвал съм Anabolic Whey на Scitec. Супер е... 2.3кг беше 130 лева, но си заслужаваше... ОПРЕДЕЛЕНО! ;)
казано от pockobg на 02.02.09, 20:22:
така аз пробвах и Атак и да кажем че имах доста сила, но не и концентрация ...........
А да питам, абе всеки казва за ефекта на всички продукти освен на един - двете сини хапчета ....... кво ше кажете а? В моите мостри немаше, но други са ги получили
Ами те са сексуален стимулант , подобие на виаграта и както го описват 2 пъти по-добро от него. Нямам намерение да го опитвам близките 35 години , дано нямам сексуални проблеми . Атак-а ми хареса , доволен съм като цяло от него .
02.02.09
20:38
От много време не се бях зачитал във форума, но се радвам, че случайно попаднах на темата преди седмица. На 26-ти пратих майл и днес ми дойдоха мострите. В духа на кампанията ще споделя впечатленията си след всеки продукт. Тази вечер правих гърди, трицепс и рамо (без задно), като преди тренировка пробвах Attack, след G-Bomb и протеина със Chocolate Coconut вкус. Креатиновата матрица явно си иска време... имах енергия за тренировката, но не бе много по-различно от миналата седмица (примерно на лег 7х110кг докато предния път 8, но пък с помощ на последните). Протеина наистина имаше супер вкус (направо като сладолед :) ) ако не си бях взел Scivation Whey в Събота от silabg сигурно щях да поръчам от този (е има време :) )
Аз пък какво се разписах... до края на седмицата ще пиша и за останалите продукти :)
Благодаря, SNS
Пратих майл на 25-ти и вчера ми ги донесоха мострите. Останах много доволен като видях какво да ми пратили. Днес преди тренировката взех “Hot blood” и след 20 мин започнах да усещам затопляне, пулса ми се увеличи леко и ми дойде страшна енергия. Преди в тренировката за гърди нямах силата да правя кофички като трето упражнение, а днес спокойно направих 4 серии по 7-8 повторения и имах още енергия. Току-що изпих протеинчето и ми направи впечатление невероятната разтворимост (5 пъти тръгнах шейкъра и се разтвори напълно), добрия вкус и това, че нямаше много пяна. Шейкъра също ми хареса, а колкото до хапченцата.. мисля да ги подаря на дядо :D
П.С. като пробвам останалите продукти ще дам мнение за тях
03.02.09
12:25
Поради тоталното опорочаване на едно добро начинание от наша страна уведомяваме всички заинтересовани че спираме по-нататъшното изпращане на мострени пакети.Днес изпращаме последните няколко пакета на селективно подбрани от нас хора и с това приключваме.Да не се сърдят тези които няма да получат нищо/не са малко но наистина съжаляваме за фалшивите адреси,прекалените претенции,нареждания какво да правим и т.н./.Надяваме се че тези които си получиха пакетите са повече от доволни а тези които имат възможност да посетят офиса ни в Бургас/поне някой да беше прочел във всичките изпратени материали че фирмата не е софийска а бургаска/ могат да получат мостри по всяко време.
Поздрави и успех на всички
SNS
Аз вчера получих мострите!Това за мен е сериозна фирма за българските стандарти!
За съжаление ме е хванала някаква ангина и ще дам коментар другата седмица на продуктите когато се възтановя!
SNS thank you!
Креатина е леко гаден на вкус ама се пие. Ще ползвам темата да ви питам в период за маса какъв протеин да си взема ? Този 100% professional добър ли е или по-добре Isolate? И мисля да комбинирам един от двата с G-Bomb и още нещо. Предложения ? Благодаря предварително!
04.02.09
11:56
казано от SNS на 03.02.09, 12:25:
Поради тоталното опорочаване на едно добро начинание от наша страна уведомяваме всички заинтересовани че спираме по-нататъшното изпращане на мострени пакети.Днес изпращаме последните няколко пакета на селективно подбрани от нас хора и с това приключваме.Да не се сърдят тези които няма да получат нищо/не са малко но наистина съжаляваме за фалшивите адреси,прекалените претенции,нареждания какво да правим и т.н./.Надяваме се че тези които си получиха пакетите са повече от доволни а тези които имат възможност да посетят офиса ни в Бургас/поне някой да беше прочел във всичките изпратени материали че фирмата не е софийска а бургаска/ могат да получат мостри по всяко време.
Поздрави и успех на всички
SNS
Мерси!
Следващия път като дойда до Бургас, кой знае кога ще е това, ще мина през магазина!
SNS,вчера пратих сутринта емейл възможно ли е да съм от последните получили ?
Дано да имам късмет :)
05.02.09
10:06
Ами то пише, че са спряли пращането на мострите - аз пратих е-мейл да ми пратят каталог по възможност.
Днес пробвах Атак и съм възхитен за първи път в живота ми бутнах три цифрено число (101 кг) на скрипец!
Протеина е доста приятен на вкус!
къде ви е офиса в бургас
какво предлагате като мостри ако дойда
то там всички са културисти ще мога ли да се вредя на опашката
Мнението беше редактирано от karlo на 09.02.09 14:16.
Вчера пробвах g-bomb и съм доволен направих много яка тренировка и днес имам нормална мускулна треска.Очаквах да не мога да ходя, защото едвам се прибрах от фитнеса!
Скоро ще пробвам и hot blood!
10.02.09
16:16
така..протеините - всичките страхотни на вкус и разтворимост.най-добрите за мен са ванилия и малина ,и карамела. пробвах аттак-а - ефект НИКАКЪВ! на другия ден пробвах hot blood - eфект 3/5 .само да уточня че според мен съм разочарован от тях като ги сравня с Size on и Superpump250 които ползвам в момента.Просто са слаби в сравнение с тях.
казано от Aleksandar Marinov на 10.02.09, 16:16:
така..протеините - всичките страхотни на вкус и разтворимост.най-добрите за мен са ванилия и малина ,и карамела. пробвах аттак-а - ефект НИКАКЪВ! на другия ден пробвах hot blood - eфект 3/5 .само да уточня че според мен съм разочарован от тях като ги сравня с Size on и Superpump250 които ползвам в момента.Просто са слаби в сравнение с тях.
Е ти какво искаш ? Почини си поне 1 месец тогава пий тоя атак така много ясно, че няма да го усетиш.
атаката долу горе..... но от хот блъд-а се напомпах още на втората серия ръце
Мнението беше редактирано от pockobg на 10.02.09 18:04.
Пробвах горещата кръв и се напомпах яко,но само на първото упражнение имах сила след тва ми спадна изведнаж незнам защо!
Но атак ми хареса повече!
Това е от мен за продуктите на скайтек!
SNS пак се каширахте ,сайта чакаме с нетърпение :)
Дръжте ни е течение кво става ,от кампанията с мострите насам никви ви няма.