Проблем:Прасеца е по голям като е отпуснат

21.12.08
17:43

Значи тренирам футбол от 4-5 години и сега допреди 1 седмица започнах често да посещавам сайта и започнах да хода на фитнес през ден.Тука видях една статия в която се казва че е полезно да се мериме на всеки 4 седмици.При измерванията забелязах че прасеца ми като е отпуснат е с 0,5 см по голям отколкото в стегнато положение и ми се видя малко странно та реших да поискам и вашето мение като по опитни.

Мерси

21.12.08
17:45

Kакто и на всеки друг човек...:) Не виждам кво те притеснява

21.12.08
17:54

Еми просто незнаех че така е и на другите хора.Просто ми се видя странно при всички мускули стегнати като са да има разлика даже при някой голяма а при прасеца е обратното.Щом казваш че така е на всички добре.Мерси много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1