Глутамин+агринин+таурин

30.12.08
08:57

Здравейте, както често съм отбелязвал в постовете си, аз основно се занимавам с бокс. Фитнеса, или по точно физическите упражнения ги използвам предимно за повишаване на някои качества, необходими ми на ринга и за подобряване на визията.
Въпреки това редовно посещавам форума, тъй като тук се виждат доста интересни мнения за тренировки, упражнения, хранене и добавки.
Имам следното питане - напоследък имам сериозни проблеми с възстновяването. Наистина тренирам доволно тежко (4 пъти седмично по около 2 часа), но и се опитвам да се наспивам  и да ям яко. Въпреки това умората, както знаят по-дълго трениращите има лошото свойстово да се натрупва и наслагва, а и от време на време се появява някоя и друга болка по тялото, в следствие от натоварването.
От казаното се разбира, че имам нужда от препарати, подпомагащи да превъзмогвам умората. Почетох и се спрях на аминокисeлините, тъй като не търся маса или абсолютна сила. Хрумна ми комбинацията Глутамин+Таурин+Аргинин, закупени по отделно и взимани в прилични дози.
До колко това е удачно и кои марки бихте ми препоръчали (аз все заглеждам тия Solgar)?

Темата беше редактирана от sportist на 30.12.08 08:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1