Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.11.10
17:53

Лошото е, че билдърчета по на 13-14години четат у форума че най-доброто е клек и тяга и на две седмици стаж правят максове с техника която те кара да се чудиш клек ли правят или лицеви опори.

ппс: извинявам се за спамовете ми в темата

BU

25.11.10
20:15

казано от Dimitar_ivanov на 25.11.10, 17:53:

Лошото е, че билдърчета по на 13-14години четат у форума че най-доброто е клек и тяга и на две седмици стаж правят максове с техника която те кара да се чудиш клек ли правят или лицеви опори.

Ами то никъде не е хубаво да си простак.Аз като прочетох ,че при тези упражнения трябва да се внимава (не че са опасни,а че трябва да се внимава),преди да започна да ги изпълнявам помолих инструктора от залата да ми даде напътствия и четох литература по въпроса.

25.11.10
21:58

казано от DeadManWalking на 25.11.10, 20:15:

казано от Dimitar_ivanov на 25.11.10, 17:53:

Ами то никъде не е хубаво да си простак.Аз като прочетох ,че при тези упражнения трябва да се внимава (не че са опасни,а че трябва да се внимава),преди да започна да ги изпълнявам помолих инструктора от залата да ми даде напътствия и четох литература по въпроса.

на мен инструктор така ми е показвал тяга че нз как са го сложили на този пост... добре че беше бате Слави да ме светне

VO

26.11.10
12:13

Няколко причини, поради които съм изключително ЗА да се правят краката тежко и интензивно:
1.Отделяне на тестостерон и ГХ, които знаете помагат и за растежа на горната част.
2.Краката са най - големяата група в тялото - големия мускул иска повече калории дори и когато е в покой, което автоматично следва до изовда по - големи крака = по голям BMR и съотвтно поддържане на по - нисък процент мазнини дори и без кардио, отделно, че горят и МНОГО калории при самата тренировка, което кара организма да гори калории часове след тренировка. ПРедполагам щом Сашо, който честно да си кажа ме кефи, щото е сериозен (режима и тренировките) и като цяло има много добър прогрес, иска да прави релеф 8-9%, който може още сега да има, ако даде приоритет на краката. А и ще качи маса в горната част = още по - бърз метаболизъм (не, че вече няма доста маса горе ама айде :P )
3.Не мога да разбера, защо повечето хора, които съм питал защо не првят крака, отговорът най - често е краката ми са големи” (мазнини в краката, а те си мислят, че е маса) или ще порастнат твърде бързо. А и не мога да разбера, аз ли съм единственият от форума, който иска голям, изпъкнал, кръгъл и силен гъз ? Защо всички са изплашени—> Гъза ми ще порастне, няма да правя пълен клек, защото понеже по гъза има мазнини и няма да изглежда добре, защото пак предполагат, че това ще е мазно, бла бла, тва е се едно да кажеш няма да правя лег с пълна амплитуда, че само рамото и трицепса да товаря.Ами гъза е като всеки един мускул от тялото, който според мен развит изглежда много по - добре, отколкото малък, плосък гъз без никаква маса (мускули) по него.За мен, който казва, че не иска да прави пълен клек заради гъза си, все едно ми казва, че не иска да прави лег с пълна амплитуда...

Включвам се просто в дискусията и изразявам аргументите си, заради които тренирам крака с клек, лег преси, тяга с прави крака и т.н. Сашо иначе има доста маса и, която, ако орелефеви, ще е може би един от най - добре изглеждащите хора от форума :)

Мнението беше редактирано от Vonok4ec на 26.11.10 16:12.

26.11.10
14:18

Амин. :D

26.11.10
18:54

Защо толкова го коментирате това решение на Сашо?И аз тренирам крака и мисля, че така е по-добре, ама вие прекалявате.Щом така е решил- това ще прави.Виждате, че е много сериозен в режим и всичко, помага за развитието на спорта и винаги когато искаш съвeт ти помага.

Мнението беше редактирано от Андриан К на 26.11.10 18:55.

26.11.10
19:29

казано от Андриан К на 26.11.10, 18:54:

Защо толкова го коментирате това решение на Сашо?И аз тренирам крака и мисля, че така е по-добре, ама вие прекалявате.Щом така е решил- това ще прави.Виждате, че е много сериозен в режим и всичко, помага за развитието на спорта и винаги когато искаш съвeт ти помага.

И двете страни се провокират взаимно,едните зачеркват краката с не докрай сериозни оправдания,а другите пък се дразнят от това.

Нещо като Левски срещу ЦСКА,никой няма да може да убеди другия в тезата си.’

Факт е че това си е лично решение на всеки.

Аз лично най-харесвам това че даже и в залата да не може да се диша,стойката ми за клек е свободна или се въртим с още максимум 1 човек.Докато при огледалото с дъмбелите не е съвсем така.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 26.11.10 19:31.

26.11.10
19:31

Оставете човека намира, ма то писва така. И да престане да тренира, да престане да се храни, само да спи - пак ще има по-хубаво тяло от 95% от хората във форума. Не знам, завиждате ли или какво, но това е досадно така, той си е решил, че няма да тренира крака.

26.11.10
20:34

Ден 57

Днес трябваше да има тренировка.

Дефакто – нямаше . Втори нетренировъчен ден поред. Чувствам се уморен и мързелив напоследък. Знам причината – малко сън и много часове и нерви пред лаптопа.

Утре ще има ПЪЛЕН РЕЛАКС – разходка, римска баня, солариум и други глезотии.

Въглехидратите, както винаги ги държа ниско в нетренировъчните дни – днес са под 100 гр.
Храната:
50 гр протеинова матрица, 2 ф.х Вита + 1 капсула кре-алкалин + храносмилателни ензими
10 белтъка,3 жълтъка, 2 2.ф.х. Вита + 1 капсула кре-алкалин + храносмилателни ензими
200 гр пилешко филе,  сирене + 1 капсула кре-алкалин + храносмилателни ензими
200 гр пилешко филе, сирене, маслини
100 гр печени фъстъци,
50 гр протеинова матрица ProMix, лъжица фъстъчено масло

VO

26.11.10
22:11

Абе вие да не си помислихте, че отпрвям критика към Сашо ? Ни най - малко, никъде не съм написал защо не правиш крака, просто изказах мнение и причини защо други хора не ги тренират и съжо аргументи защо трябва да се тренират. Сашо има завидни резултати и решението си е негово и по никакъв начин няма да го оспоря, защото се вижда, че човека наистина е сериозен откъм режим, добавки и тренировки.

26.11.10
22:42

Защо толкова го коментирате това решение на Сашо?

Говоря от името на всички писали в опозиция на вашия герой:

Щото спори и те убеждава, че е прав, при положение, че не е. Когато знаеш, че грешиш и го правиш съзнателно, тогава е гот.
Така никой не би ме провокирал да давам акъл, да се дразня и да пиша емоционални постове.
Когато си мислиш, че си прав, когато не си и се опитваш да убедиш другите в неверни твърдения, не е гот.

А дори и да признае, че прави грешка, защото резултатите му могат да бъдат дори по-добри, той ще го направи за да ни хвърли прах в очите, само и само да го оставиме да диша. Или пък ще излъже, или ще смята, че е обективен, когато дори не е клякал повече от две седмици.

Г-н. Николаев ме навиваше в Скайп да направя един разрез с друг акаунт, да се развикам като първия чичка, използвайки умението си да говоря като възрастен, зрял и адски сериозен мъж с повече опит в залата от всичките години на Сашко, но няма да го направя, защото сам разбираш, че се намираме в омагьосан кръг и нищо няма да променим.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 26.11.10 22:48.

ГН

26.11.10
23:24

казано от Thrash на 26.11.10, 22:42:

Защо толкова го коментирате това решение на Сашо?

Г-н. Николаев ме навиваше в Скайп да направя един разрез с друг акаунт, да се развикам като първия чичка, използвайки умението си да говоря като възрастен, зрял и адски сериозен мъж с повече опит в залата от всичките години на Сашко, но няма да го направя, защото сам разбираш, че се намираме в омагьосан кръг и нищо няма да променим.

Хахаха, поясни де!
Става въпрос за сходен случай, при който той се беше писал с друг ник и ме вкара в на кучето гъзъ, че съм бил самозванец който пренебрегва “краля на кралете” - клека, и на мен ми прозвуча супер авторитетно изказването му и се засрамих, мислейки се че е от някой опитен 35 годишен клякач!
Тук щеше да е точно на място, просто нямаше как да не си направя аналогията. В смисъл за фън де, не нещо друго.

27.11.10
00:29

Виа ще го накарате таино да кляка тогава повече се качва тостерона от напрежението да не те видат  :D

02.12.10
18:25

Саше, нали ти готвеше с конвекционна фурна!? Кажи две изречения за какво иде реч, защото съм си харесал тази  , но нямам кои да попитам за каквото и да е инфо. Щях да ти пратя ЛС ама се сетих, че някои друг може също да има мнение по въпроса.

Мнението беше редактирано от to4ka на 02.12.10 18:31.

03.12.10
12:39

Баси грозният дизай на форума, извадих си очите. Няма да попълвам скоро дневника, защото адски много ме дразни шрифта и облика.
@to4ka - каквато и конвекторна фурна да вземеш, няма значение. всички са еднакви, само цените са различни.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.12.10 13:08.

03.12.10
14:29

По моите сметки цикъла за мускулна маса трябва да е свършил. Ако е така, ще напишеш ли няколко реда?

казано от river на 03.12.10, 14:29:

По моите сметки цикъла за мускулна маса трябва да е свършил. Ако е така, ще напишеш ли няколко реда?

+10k

05.12.10
14:12

Сашо, не свикна ли вече с новия форум? :D Имаше една тема за Scitec ProMix, в която обеща да изпратиш запитване за съотношението на суроватката, соята и казеина в него. Дали имаш някакъв резултат? А и в момента го пиеш, кажи си мнението с две думи. Мерси!

05.12.10
15:45

Който иска да следи цикъла - мястото е едно - Фитнес Блог. Много ми е грозен този дизайн и няма да пиша тук, докато не спре да ми дразни окото. :)
Имам резултат от запитването - съотношението е 1:3 за 3те протеина в ProMIx.
Изпих вече 2-3 кутии от него, по 100 гр на ден само от Promix-a, всеки ден. Не ми помага за по-добро възстановяване. Вкуса на шоколада е доста добър, на ягодата - хич. Разтворимостта е ок. До няколко дена ми свършва кутията и го спирам. Ще изкарам 1 месец без протеин на прах, само на много  белтъчини от храна, както и на някои други добавки, до края на цикъла ми за мускулна маса.

06.12.10
20:12

Благодаря! Общо взето за това питах - съотношение и вкус.

19.12.10
17:31

Не съм писал много отдавна, но това не значи, че съм спрял да тренирам и да гоня целите си.
В момента работите се развиват много много добре за мен. Няма как да не се похваля от днешната тренировка.

Уникална тренировка днес!

Тренировката ме остави без дъх, изтощен, но много доволен от себе си.
Толкова много се напомпах, че ръцете ми станаха огромни.

Тренировка за Бицепс и Трицепс

Започваме с Трицепс-а, защото той изостава

Трицепс
Тесен хват на смит-машина
12x40kg
12x60kg
12x80kg
12x90kg
6x100 kg+ 10 kg РЕКОРД!—Не съм вдигал толкова от 1 година, когато тежах с 10 кг повече!
10x80kg- дроп

РАМОТО НЕ МЕ БОЛЯ! (party)

Разгъване на въже на горен скрипец, над глава
12x45kg
12x50kg
12x55kg
10x60kg + 5kg РЕКОРД
8x65kg + 10kg Абсолютен рекорд - никога не съм правил с такива килограми на това упражнение!

Разгъване с ръкохватка, с 1 ръка
8x20kg
8x20kg
8x20kg

Бицепс
Сгъване с прав лост
12x20kg
12x30kg
12x40kg
8x50kg
6x55kg + 5kg РЕКОРД

Сгъване на скотова пейка, с дъмбел
10x20kg
8x22,5kg
8x22,5kg

Корем
Повдигане на крака,легнал на лежанка
3 x 30
Коремни преси от наклон
2 x 30

Всичко 70 минути.
По-доволен от себе си не мога и да бъда!

От седмици карам на 50 до 150 гр въглехидрати дневно, вчера бях на 50 гр! Днес зареждащ ден с 150 гр.
Протеин - не пия. Ям 4-5 пъти на ден, спя по 6 часа, работя много по цял ден и прогресирам яко.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.12.10 17:32.

Тъй като си недоволен от Промикс, защо не опита MyoFusion?

20.12.10
19:17

Дано пак да започнеш да си водиш дневника. А може ли да дадеш някакви киграми, размери и т.н. ?

20.12.10
21:39

@GreyKnight - пил съм няколко кутии Myofusion. Хубав протеин със страхотен вкус.
@river - дневника се води, но на друго място FitnesBlog.com . Килограми и размери не знам. утре мисля да се премеря.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.12.10 21:40.

ГН

20.12.10
21:41

Сашо, пиши тука де...

23.12.10
21:25

Напомпан гръб след тренировката днес!

Още видео и тренировката по-късно във Фитнес Блог

23.12.10
21:41

Мухмаримайко, страшен !

П.П Не знам как си станал толко корав без тяга ;) BB ftw :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 23.12.10 21:42.

23.12.10
21:49

А, мерси Плажни Братко!
Beach Body (building) for the win :D

ама си и изчистил.. особенно по “ръчичките” :D

24.12.10
11:51

Интересно ми е сега докато чистиш , ръката спадлала ли ти е  малко ?

ГН

24.12.10
12:02

казано от Aleksandar Marinov на 23.12.10, 21:49:

А, мерси Плажни Братко!
Beach Body (building) for the win :D

Съмаймс уин, ама съмтаймс...

24.12.10
15:37

По интересното е, че уж чистя а съм 90 кг! Ръката ми не е паднала, в момента се чувствам много добре - твърд и обемен. силата ми расте, правя много добри и тежки тренировки, както винаги, и след силовата тичам по 4-5 км на пътеката ХИИТ Кардио.
Между другото ръцете ми изглеждат големи, но реално не са толкова големи, както изглеждат. Ръцете ми са 43 см студени и 45 см напомпани.

На клипа не съм в най-добрата форма, воден съм защото предната вечер изядох една огромна пица, а аз много лесно задържам вода като ям боклуци. ОТ 1 шкембе-чорба и 1 пърленка преди 2 дни се издух като балон.
В момента не се лишавам от абсолютно нищо, не чистя драстично, просто леко намалям bodyfat %.

В момента карам на 50-100 гр въглехидрати. Някои дни и под 50 гр. Някои дни и 150 гр . В зависимост от физическото ми натоварване, но установих, че на мен въглехидрати - не ми трябват. Нито ми се ядат, нито се чувсвам добре с тях. Ям ги насила.
В момента ям и много плодове - около 500 гр на ден мандарини,портокали,1-2 банана.
Протеин не пия в момента, карам на 4 хранения дневно - цели яйца, мазни скумрии, мазен свински врат, вечер бирички пред телевизора и така любимите ми печени фъстъци. Преди лягане доста често - 1 кисело мляко

Откъм добавките съм скромен в момента - любимите ми - Presurge Unleashed и IntrAbolic. Нищо друго! А и едни витамини на Scitec - Daily One.

След нова година ще  пия едни хубави аминокиселини, един продукт за стави, едни яки витамини - и така :)
До март месец, ако реша да чистя сериозно ще изкарам 6 pack-a на 85 кг с помощта на новият продукт на Genomyx.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.12.10 15:39.

25.12.10
13:39

Доста добър прогрес браво. Като цяло начинът ми на трениране е доста подобен на твоя - и аз не обичам тяга , клек , голямото количество въглехидрати ги ям на сила , но наблягам мн на месото , яйцата и хранителните добавки.  Дано  и аз успея да постигна поне част от твойте резултати :) 

хахаха 6-pack, а ? :D Ехх.. този плажен бодибилдинг :D

25.12.10
17:05

Едва ли точно него ще наречеш “летен” билдър или там другите определения за не сериозно трениращ.

26.12.10
15:06

Тегло към днешната дата - 92 кг! +2кг за 2-3 дни.
Днес имаше много яка тренировка Рамо и Кардио. Крака - не съм тренирал :) Едвам се побирам в дънките си и без да ги тренирам :D

26.12.10
15:26

Ще подновяваш ли дневника си ?

26.12.10
15:43

Отвреме на време ще пиша, но който иска да следи с подробности всичко - FitnesBlog.com
Просто откакто смениха дизайна на форума, магията му изчезна за мен. Даже не влизам толкова често, както преди.

31.12.10
11:18

Весело посрещане на Новата Година на всички!
За себе си пожелавам много здраве и да си постигам целите още по-лесно.

01.01.11
19:47

За много години!

Преяжданията покрай празниците са вече зад гърба ми. От утре започвам добра диета и тежките тренировки, които така и не съм спирал

Ето откъде започва Новата  Година, откъм фитнес форма за мен, която тепърва предстои да става все по-добра.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.01.11 19:52.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1