13.01.09
18:04
Здравейте.До скоро време бях болен (около 9 дена продължи болестта) и след днешната ми тренировка за гърди съм малко разочарован.. Загрях си както нормалното,но като отидох на лежанката (1вото ми упражнение) се затрудних с кила които преди съм нямал никакви проблеми и съм ги ползвал за след загрявка.Спад в силата ми е около 5-10кг. (с толкова по-малко) на лежанката.После на пек-дека доста голям спад в силата (около 10кг-15кг по-малко от преди).И след това на изтласкването на дъмбели от полулег пак със същите дъмбели като преди,но направих само първата серия 8 повторения и следващите 2 успях само по 6-7(с бая зор!).Знам,че след болест е така,но проблема е там,че след като се оправих 1вата ми тренировка беше гръб,почивка,крака & рамо,почивка,ръце,почивка и чак сега ми е първата тренировка за гърди след болеста.Все пак са минали няколко тренировки и си мислех,че съм влязъл във форма но се оказва,че не е така..Това нали е нормално?
Темата беше редактирана от -=REFLEX=- на 13.01.09 20:20.
От много неща може да е даже може данде е от болеста :) Аз съм имал моменти в който 3-4 месеца съм си тренирал редовно и съм достигал тренировки в който на лежанка с 85 кила 10ки си правя чисти както си трябва и другата седмица със 70 ме пазят. Това може да се дължи на възстановяването на храната съне и дори настроението :) :D
13.01.09
19:24
Нормално че ще има спад в силата.Все пак една седмица си лежал на легло и като си болен не ти се яде много много какво очакваш ? Като си болен организмът ти е отпаднал и глупости, но бързо ще възвърнеш формата 1-2 седмици макс (зависи как тренираш)
Мнението беше редактирано от nerobg на 13.01.09 20:56.
Мисля, че няма място за пезспокойство, защото е в рамките на нормалното да си загубил форма, все пак организма се е борил с болест. Тренирай разумно в този следболестен период за да не си докараш някоя травма от яд, че не можеш да вдигаш старите килограми. Дай на организма си 1-2 седмици да влезе в ритъм. Яж доволно и спи повече!