Свинско месо?

13.01.09
20:30

Малко странно ми е запитването.
Преди време, попаднах на свинско(карета), което беше доста странно. Месото не се печеше, а ставаше сухо, почти на конци, отделяйки нещо като пяна при печенето си. И миришеше по странен начин. На вид - свежо, розово като за снимка, обаче... Случайно да има някаква химическа обработка, която да го причинява това нещо? Купувал съм десетки килограми месо от въпросното място, докато изведнъж, няколко поредни пъти месото вече беше от въпросния вид. Естествено, след няколко килограма унищожено месо, взех мръвка от друго място и си беше абсолютно нормална. Питам, защото освен консуматори, тук има хора с разнородни професии и познания. Любопитно ми е просто.

Така и така, разделът се казва “Къде да купим...”
Вие откъде си набавяте добро свинско месо?


PS Ако темата не е актуална или е неправилно зададена...извинявам се. :)

Темата беше редактирана от 6th на 13.01.09 20:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1