14.01.09
17:41
Здравейте, утре ще си взема 200 гр бабини зъби. Имам въпрос за дозировката -
Дозировката варира от 600 до 1500 мг дневно.
това е цитат от сайта. Интересува ме тези 1500 мг как се мерят? Мисля да пия по 2 пъти дневно по 700 мг - каква част от супената лъжичка са 700 мг?
Нещо друго - порових се из форума и разбрах, че трябвало да се свари и да преседи 24 часа това вярно ли е?
що не порови още малко из форума за да разбереш за какво точно става дума и да не се занимаваш с глупости? тези милиграми, дето ги гледаш, са за екстракт, а не за отвара. 700мгр отвара са около десетина капки - ако мислиш, че ще имаш полза - пии си по толкова. а ако те интересува как действа тази билка, в какви дози, продължителност, на кого и тнт - почети още из форума ;)
Благодаря за отговора, що става дума за билката - поразтърсих се, отговорих си на всички въпроси и в крайна сметка реших, че не е за мен :)
15.01.09
10:09
Здравейте, утре ще си взема 200 гр бабини зъби. Имам въпрос за дозировката -
Дозировката варира от 600 до 1500 мг дневно.
това е цитат от сайта. Интересува ме тези 1500 мг как се мерят? Мисля да пия по 2 пъти дневно по 700 мг - каква част от супената лъжичка са 700 мг?
Нещо друго - порових се из форума и разбрах, че трябвало да се свари и да преседи 24 часа това вярно ли е?
А ти на колко години си ? Ако си на 16 г. не ти трябват !
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.01.09 14:24.