16.01.09
20:16
Имам проблем с рамената, на края на седмичната трен много се усеща натовареност и леки болки, сега повиших килограмите с които тренирам и най-вероятно е от това. Та ако може да препоръчате нещо за да се поизлекувам!
Animal Flex е решението на проблема ти. Доказано е от всички които са го пили и коментирали в този форум, включително и от мен. Работи наистина чудесно и облекчава болките в ставите и сухожилията.
16.01.09
22:57
ANIMAL FLEX
и аз към него се бях ориентирал обаче е малко скъпичко, а сега съм ограничен с финансите ..........А иначе как ще е добре да се взима по 1 пак на ден, но кога - сутрин, обед или вечер ...... преди трен?
Нещо по “тънко” ако може да предложите
Мнението беше редактирано от pockobg на 17.01.09 08:35.
17.01.09
08:57
Ако ще е нещо тънко ти предлатам рибено масло около 10 грама дневно. Незнам откъде си, но това на GNC излиза най-евтино!
В комбинация с много риба и си ти.
казано от pockobg на 17.01.09, 08:18:
и аз към него се бях ориентирал обаче е малко скъпичко, а сега съм ограничен с финансите ..........А иначе как ще е добре да се взима по 1 пак на ден, но кога - сутрин, обед или вечер ...... преди трен?
Нещо по “тънко” ако може да предложите
Няма тънко. “Тънкото” не работи. Вземи си Флекса и пий пака с храната след тренировка. Няма значение по кое време на деня в нетренировъчните дни.
17.01.09
10:21
Това би трябвало да ти свърши работа
http://www.bodybuilding.com/store/opt/csa.html
казано от FZKTWGS на 17.01.09, 10:21:
Това би трябвало да ти свърши работа
http://www.bodybuilding.com/store/opt/csa.html
То ако ще е това направо Флекс-а .........
А за Orange Triad някой има ли наблюдения, щото много се хвали тоя продукт. А и хем си мислех да си взимам витаминки хем за това да ми свърши работа
Мнението беше редактирано от pockobg на 17.01.09 10:47.
Глюкозамина е евтин и свърши работа при мен. ама трябва да го взимаш продължително време.
казано от HeartCore на 27.01.09, 02:51:
Глюкозамина е евтин и свърши работа при мен. ама трябва да го взимаш продължително време.
Ти колко време го взима?
не върши работа само глюкозамина при мен, взимах в продължение на 3 месеца по 2гр на ден но уви
То и аз го тествам в момента. Също проблем с рамото имам, но при мен болката е при точно определено движение. Ходих и на лекар ама никакъв ефект. Просто видяха, че ставата е наред и ми казаха, че е най-вероятно от сухожилието. Минаха обаче доста месеци и нищо не се промени, а тогава даже не тренирах. Сега от месец пия глукозамин, но немога да кажа, че работи нито, че не работи. Облекчава болката до някъде, но не напълно. Смятам да го пия още поне месец, че да видим :)