Витамини

Прескочи до:

18.01.09
16:30

Препоръчайте някои качествени витамини. Без значение цената.

18.01.09
16:59

казано от HeartCore на 18.01.09, 16:30:

Препоръчайте някои качествени витамини. Без значение цената.

Animal pak

18.01.09
17:10

Animal Pack.Orange Triad.Now ADAM VItamins.

18.01.09
18:31

казано от tra^la^la на 18.01.09, 17:10:

Animal Pack.Orange Triad.Now ADAM VItamins.

към тях добавям и Opti-Men на ON, Ultra Mega Gold или само Mega gold на GNC.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.01.09 18:32.

FZ

19.01.09
10:09

казано от Стоянчо на 18.01.09, 18:31:

Opti-Men на ON

x2

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 19.01.09 10:10.

09.03.10
12:51

Здравейте,
искам да Ви попитам относно тези витамини на Orange Triad(такива си зех).Не е ли твърде голям този прием по 6 таблетки на ден и може ли в нетренировъчен ден по 4 на ден а в треноровъчен 6!

09.03.10
18:02

Dymatize Super Multi- евтини и качествени.

09.03.10
19:20

казано от ap_myst на 09.03.10, 12:51:

Здравейте,
искам да Ви попитам относно тези витамини на Orange Triad(такива си зех).Не е ли твърде голям този прием по 6 таблетки на ден и може ли в нетренировъчен ден по 4 на ден а в треноровъчен 6!

Пий както е оказано на опаковката. Предполага се, че числото 6 не е случайно посочено като доза ;)

ЕД

09.03.10
20:53

Gaspari Anavite

09.03.10
21:07

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 09.03.10, 20:53:

Gaspari Anavite

На мен лично ми идват много интересни тези витамини, освен комплекса витамини се приема по 3 грама Бета Аланин на ДЕН и още 2 грама Л-карнитин Л-Татрат.

09.03.10
21:11

Също са и на интересна цена, кой знае на каква цена ще дойдат в бг. Сигурно най-малко 90 лв.

09.03.10
21:49

казано от princo на 09.03.10, 21:11:

Също са и на интересна цена, кой знае на каква цена ще дойдат в бг. Сигурно най-малко 90 лв.

Дано не си прав, че само с ревютата от ББ ще си останем ;)

ЕД

11.03.10
10:32

ANAVITE is actually a 3 in 1 supplement. Most other multivitamin formulas really don’t do much in terms of increasing performance and contain a bunch of underdosed ingredients that don’t equate to much. Furthermore, beta-alanine is best used multiple times a day in clinically validated doses. You’ll notice it’s used in many pre-workout products that don’t contain the optimal dosing. Since multivitamins and beta-alanine are best taken multiple times a day it made sense to stack them in the same product along with a powerful performance boosting anti-oxidant like l-carnitine l-tartrate.

11.03.10
10:40

Стъпи ли Аnavite в България на добра цена, ще забравите за Animal Pak, Now Адам, Opti-men и така нататък. :)

11.03.10
10:51

fitness1.bg/gaspari-anavite/
“очаквайте скоро” :)

11.03.10
11:45

казано от Aleksandar Marinov на 11.03.10, 10:40:

Стъпи ли Аnavite в България на добра цена, ще забравите за Animal Pak, Now Адам, Opti-men и така нататък. :)

С кое според теб тези витамини ще превъзхождат:

1. Анимал Пак
2. NOW ADAM
3. Orange Triad - Controlled Labs
4. Optimen?

Нито дозите са високи, нито имат различн видове екстри като Пак-а, Адам и Orange Triad? Добавени бета аланин и карнитин във витамини не ми се струват особено добра идея...

11.03.10
11:48

С цената и заради маркетинга на Гаспари. Ако са по-евтини от Пак-а и Орандж Триад в България, ще си ги купувам.
И си говорим все пак за витамини, никой няма да стане “животно” от тях.
А и LCLT си е скъпа суровина и не бих имал нищо против да го получавам наготово във дневните ми витамини. ;)
+ beta alanine - съставка, от която почнах наскоро да извличам много добри ползи.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 11.03.10 11:50.

11.03.10
11:53

Gaspari не е евтина марка и тези витамини няма да са изключение. Не мисля че като фирма Gaspari e по-напред от основните конкуренти които правят мултивитамини. Това са първите мулти-та на Гаспари, докато фирми като NOW и Optimum са лидери в този клас от мнооого време ... не е нужно да коментирам Пак-а и Triad-a които също са доказани продукти... тоест категорията е доста оспорвана, а според мен тези мултита не са нищо особено  :) Освен че са нови...

Относно маркетинга на Гаспари - ако не се лъжа в този форум се залага на “изгодата” и “ефективността” на продуктите, а не толкова на маркетинга :)

ПС Бета аланина и карнитина са супер съставки, но си имат конкретно предназначение и то не е в мултитата...

Мнението беше редактирано от kao на 11.03.10 11:54.

ЕД

11.03.10
12:10

Не искам да се заяждам и няма да го направя, но случайно да си формулировчик, биохимик, световен експерт и изследовател? Понеже продуктите на Гаспари се правят от такива хора... и според мен щом са решили да ги съчетаят значи идеята ще е добра. Има логика в това, което са написали. Освен това не мисля, че си проверил изследванията за всеки един витамин в какви дози трябва да се приема и в какви дози е оптимално добре да се приема. Точно това са описали хората от Гаспари:
Q:    What makes ANAVITE better than other multivitamins?
A:    ANAVITE contains optimal doses of the vitamins and minerals athletes need, utilizing the highest quality bioavailable ingredients. Furthermore, it does not contain ineffective doses of numerous ingredients commonly known as “label fluff,” but effective doses of beta-alanine and l-carnitine l-tartrate. These not only help support the body’s anti-oxidant systems, but support performance and recovery.

Значи знам, че твърдения от рода на Сашо те притесняват, понеже внасяш витамините на конкурентите, които спомена, но ако не се бъркам внасяш и Гаспари... Разбирам, че трябва да си леко неутрален и да не даваш на единия продукт повече тласък от другия, но все пак нека бъдем реалисти и да не говорим неща без да бъдат подкрепени от нещо истинско.

Цялата ми увереност в марката идва от там, че сме работили с тях и от там, че всичките им продукти са изпипани. Също така това е може би марката, която се ползва с най-голямо доверие в САЩ!

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 11.03.10 12:12.

ЕД

11.03.10
12:21

казано от Стоянчо на 11.03.10, 10:51:

fitness1.bg/gaspari-anavite/
“очаквайте скоро” :)

Това пък от къде са го чули: “Под формата на прах” :)

Продуктът е на таблетки, не е на прах!

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 11.03.10 12:21.

КК

11.03.10
12:23

Определено ще се пробват :) Харесва ми идеята за 1гр карнитин. Но някак не разбирам смисъла на аланина във витамини, общо взето храносмилателния и ставния комплекс на Orange Triad остава на върха, не мисля, че може да се бутне нещо по-полезно във витамини.

П.П. Чакаме Orange OxiMega

http://controlledlabsforum.com/showthread.php?t=16551

11.03.10
12:24

Вижте, аз за разлика от вас предлагам не само Gaspari и мнението ми е обективно и е продиктувано от това което знам и съм чел... и това което виждам на етикетите.

По твоята логика, че зад фирми като Gaspari стоят екипи от биохимици и формулировчици би трябвало да означава, че всеки продукт на всяка фирма от ТОП 10 в света трябва да е бестселър и да работи невероятно, но това не е така... дори лидери като BSN имат слаби или не толкова вървежни продукти. Нямам нищо против Anavite - това е продукт който скоро ще предлагаме, просто не мисля че е по-добър от конкурентите в този клас.

И точно зад думите ми стои нещо истинско и това са етикетите на продуктите... би ли споделил с какво тези витамини превъзхождат гореупоменатите от мен? Ще се радвам да чуя неутрални мнения и коментари, а не цитати от FAQ-a или Sales Sheet-a на продукта. Тези въпроси и отговори съм ги чел още преди няколко месеца, когато Гаспари ни пускаха анкетата и въпросите за конкретният продукт.

Това, че сте работили с Gaspari няма никакво отношение по темата - ние също продължаваме да работим с тях, а също така и с немалко други фирми... елементарно е човек да съпостави етикетите...

Как ще ме убедиш, че в САЩ Gaspari се ползва с по-голямо доверие от BSN, NOW, Optimum и Universal?

ЕД

11.03.10
12:34

казано от Камен Каменов на 11.03.10, 12:23:

Определено ще се пробват :) Харесва ми идеята за 1гр карнитин. Но някак не разбирам смисъла на аланина във витамини, общо взето храносмилателния и ставния комплекс на Orange Triad остава на върха, не мисля, че може да се бутне нещо по-полезно във витамини.

П.П. Чакаме Orange OxiMega

http://controlledlabsforum.com/showthread.php?t=16551

За мен един мулти трябва да е само мулти. Отделно може да се добавят съставки за по-доброто им усвояване или съставки, които работят добре с мултивитамините и то всичко това трябва да е в оптимални дози.

Иначе не подкрям продукти, в които има 2-3-4 комплекса за еди какво си, за еди какво си, понеже такива комплекси никога не са в оптимални дози! Най-добре е да се вземат отделни продукти предназначени за конкретния случай!

КК

11.03.10
12:42

От тази гледна точка, 1гр карнитин също не е в оптимална доза, нито 1.6гр аланин сутринта (това си е направо безмислено, ако тренираш вечер). Няма как да сложат нещо, което напълно да замества другите продукти, както е и CoQ10 в Адам, както и комплекса в Orange Triad.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 11.03.10 12:48.

ЕД

11.03.10
12:57

казано от kao на 11.03.10, 12:24:

Вижте, аз за разлика от вас предлагам не само Gaspari и мнението ми е обективно и е продиктувано от това което знам и съм чел... и това което виждам на етикетите.

По твоята логика, че зад фирми като Gaspari стоят екипи от биохимици и формулировчици би трябвало да означава, че всеки продукт на всяка фирма от ТОП 10 в света трябва да е бестселър и да работи невероятно, но това не е така... дори лидери като BSN имат слаби или не толкова вървежни продукти. Нямам нищо против Anavite - това е продукт който скоро ще предлагаме, просто не мисля че е по-добър от конкурентите в този клас.

И точно зад думите ми стои нещо истинско и това са етикетите на продуктите... би ли споделил с какво тези витамини превъзхождат гореупоменатите от мен? Ще се радвам да чуя неутрални мнения и коментари, а не цитати от FAQ-a или Sales Sheet-a на продукта. Тези въпроси и отговори съм ги чел още преди няколко месеца, когато Гаспари ни пускаха анкетата и въпросите за конкретният продукт.

Това, че сте работили с Gaspari няма никакво отношение по темата - ние също продължаваме да работим с тях, а също така и с немалко други фирми... елементарно е човек да съпостави етикетите...

Как ще ме убедиш, че в САЩ Gaspari се ползва с по-голямо доверие от BSN, NOW, Optimum и Universal?

Да, топ компаниите в индустрията ползват известни формулировчици и учени в тази сфера! Това не означава, че всеки продукт трябва да е бест селър и аз не съм го твърдял. Имах предвид, че не е уместно да се намесваш в работата на учени, които си знаят работата, когато ти не си толкова компетентен. Изтъкнах учените в случая, понеже ти твърдеше, че дозите на съставките не са оптималните, след като Гаспари твърдят обратното. Никоя компаният от известните, които си пазят репутацията с цената на едва ли не всичко няма да излезе с твърдение като това, ако то не е солидно подкрепено!

Аз не съм казал, че е по-добър! Казах, че е формулиран, както трябва и то с оптималните дози и съставки. Писах всичко това заради твърдението ти, че бета аланина не трябва да присъства при мулти витамините и че съставките не са оптимално дозирани. Аз твърдя и съм уверен, че продукта е формулиран перфектно от към дозиране и от към замисъл (Не съм учен, но вече споменах няколко причини защо съм уверен).

След съпоставка на етикетите се прави едно елементарно сравнение и нищо повече. Нито ти, нито аз сме учени, че след една съпоставка да видим нещо повече от това, какво има в единия и какво има в другия продукт и съответно това, което се доблира в какви дози е. Това, че единия продукт има 100 съставки повече от другия за мен не е нищо повече и не значи нищо. Тези съставки съм 100% сигурен, че не са дозирани на максимума и са много под работещата и нужната доза. Даже и в повечето случай има неща в продуктите, които не са напълно изследвани и за които се знае, че не правят почти нищо. За мен истинският продукт е този, който има една цел и който е формулиран в оптимални дози и то със съставки, за които се знае, че работят за конкретната цел! Нищо повече, нищо по-малко.

Относно последното. Явно не си ходил в САЩ или ако си ходил не си ходил на правилните места или не си стоял за по-дълго време там. Или поне ако не си ходил можеш да следиш форумите в USA. Не казвам, че ON или BSN или Universal не се ползват с доверие, напротив. Казах, че Гаспари се ползва с много голямо доверие и негатовните мнения към компанията са рядкост. Има едно много голямо уважение към компанията и към собественика й, а доверието в продуктите е едно от най-големите в USA. Това е компанията с най-малко продукти в гамата си в топ 10 компаниите в USA, а е на челните места (Не визирам класацията на bb.com).

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 11.03.10 13:05.

ЕД

11.03.10
13:03

казано от Камен Каменов на 11.03.10, 12:42:

От тази гледна точка, 1гр карнитин също не е в оптимална доза, нито 1.6гр аланин сутринта (това си е направо безмислено, ако тренираш вечер). Няма как да сложат нещо, което напълно да замества другите продукти, както е и CoQ10 в Адам, както и комплекса в Orange Triad.

ANAVITE can be taken once, twice, or three times a day depending on how many servings you want. Optimally, we recommend you take one serving (3 tablets) with breakfast and one serving with dinner. This ensures you are getting in optimal amounts of all your vitamins and minerals as well as the clinically validated doses of beta-alanine and l-carnitine l-tartrate.

Ако искаш работещата доза на тези съставки на един път, тогава вземаш 6 хапа наведнъж.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 11.03.10 13:07.

11.03.10
13:06

До автора на темата бих препоръчал ако има възможност да си закупи един от двата продукта

http://www.thorne.com/Products/Antioxidants-Flavonoids/prd~VMX.jsp
или
http://www.purecaps.com/itemdy00.asp?t1=mvf3

И при двете гореспоменати формули качеството и формулировката е чудесно.
Обикновенно взимам един месец едната формула а другия месец редувам с другата .
Ефекта от тях го усещам най вече при възстановяването и подобряването на имунната система.

11.03.10
13:07

Прекалено си пристрастен за да говорим реално и открито :)

Нека всеки сам да прецени кое е най-доброто за него... ще се радвам този продукт да се докаже и да бъде реална конкуренция на Адам, Пак-а и Triad-a.

11.03.10
13:38

казано от Aleksandar Marinov на 11.03.10, 10:40:

Факта, че в netrition са по-скъпи от Jack3d говори, че тук няма как да дойдат по-евтини от него. А 80 лв за витамини никак не е добра цена. Но ще доживеем, ще видим.

ЕД

11.03.10
13:53

Всичко зависи от вносителя :)

11.03.10
15:06

Брей ... от къде тръгна темата и докъде стигна :)

11.03.10
15:29

Що пък да не са по - евтини от цената на Jack3d?

Двата са коренно различни и като категория и изобщо като цяло.

Не винаги само покупната цена е решаваща при оформянето на крайната продажна такава.

13.05.10
22:44

ЗДравейте отново
Трябва ли да се почива след като съм изпил една кутия orange triadе преди да взема нови или може веднага да си вземам и ако трябва колко?
Благодаря!

14.05.10
11:23

Здравейте ...
Този Anavite полезен ли ще ми е ... футболист съм на 17години , тренирам 4 пъти в седмицата ...
Търсих си витамини и като,че ли се спрях на този ...
Какво мислите ?! 
БЛАГОДАРЯ ! :)

14.05.10
11:57

Полезен ще ти е определено,  за тонус и здраве ще ти дойде екстра.

14.05.10
14:13

Толкова силни витамини не са ти нужни.

14.05.10
18:20

Ще ми стане ли нещо какво ? :)

14.05.10
20:36

Да, ще ти олекне джЕба излишно много! Можеш да минеш с наполовина пари! Виж предложенията на NOW (EcoGreen, Vit-min100, дори АДАМ, които пак са ти силни са по-евтини от анавит).

15.05.10
06:25

казано от Стоянчо на 14.05.10, 20:36:

Да, ще ти олекне джЕба излишно много! Можеш да минеш с наполовина пари! Виж предложенията на NOW (EcoGreen, Vit-min100, дори АДАМ, които пак са ти силни са по-евтини от анавит).

Стоянчо, ама те Адам са по-скъпи от Анавит, все пак той стига за 2 месеца :)

15.05.10
08:47

Анавит на Гаспари не бяха ли 80лв? Адам 120tbl, т.е. за 2 месеца (по 2тбл на ден) струва 66лв.

edit:
healthstore.bg/ADAM-Men-s-Vitamins-120-tabletki.html
healthstore.bg/Anavite-180-tabletki.html

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.05.10 08:52.

15.05.10
09:43

fitness1.bg/gaspari-anavite/ тук е 72 лв нормална цена, беше 59 лева до преди седмица с намаленията :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1