подпухване след тренировка

19.01.09
11:40

В момента чистя мазнини. На НВД съм и наблягам на аеробните тренировки с много повторения. След тренировка обаче тъканите над мускулите ми подпухват и се получава един неприятен мек пласт, който в съчетание с паренето и мускулната треска ме депресира ужасно. Въпросът ми към знаещите е на какво се дължи това явление. Това дали е мазнина или са отпадни продукти и млечна киселина. Как да го разкарам по бързо???
П.П Намерих само една подобна тема и се отнася за мъж. Не ми се карайте за питането :red:

19.01.09
12:17

Напомпваш се, няма какво друго да е това :)

19.01.09
13:12

казано от Ultima Ratio на 19.01.09, 12:17:

Напомпваш се, няма какво друго да е това :)

Ако е напомпване въпросният пласт няма ли да е твърд?

19.01.09
14:41

казано от diva 97 на 19.01.09, 11:40:

В момента чистя мазнини. На НВД съм и наблягам на аеробните тренировки с много повторения. След тренировка обаче тъканите над мускулите ми подпухват и се получава един неприятен мек пласт, който в съчетание с паренето и мускулната треска ме депресира ужасно. Въпросът ми към знаещите е на какво се дължи това явление. Това дали е мазнина или са отпадни продукти и млечна киселина. Как да го разкарам по бързо???
П.П Намерих само една подобна тема и се отнася за мъж. Не ми се карайте за питането :red:

Здравей!
И на мен ми се е случвало това... и то точно по време на НВД.
Еми, задръжка на течности е. Въпреки диетата, която уж обезводнявала някои :) Смени я!

19.01.09
19:14

На НВД наистина се обезводняваш, на мен ми стига един ден и почват да ми личат плочките, дето иначе са замазани :)

19.01.09
20:14

Благодаря ви за мненията.
Уини, и аз съм си го мислила. С какво да я сменя РБР или нещо друго. Или да изкарам 1 седмица  с повече въглехидрати пък ако качвам пак да ги намаля. Интересно че толкова години на НВД никога не съм била толкоз подпухнала. Ама май наистина е вода, защото някои дни имам контур на тялото, после все едно не съм аз.
Петко и аз като почнах НВД такъв релеф направих за 2 месеца че ме питаха дали взимам химия, пък сега пухляци.

20.01.09
06:13

Здравей!
Пробвай да хапваш малко повече въглехидрати в първата част на деня - пълнозърнени, ръжени, ечемик, овес... като нагласиш режима на 40в/40б/20м. Мазнините да са от лен, зехтин, риба.
Какво да НЕ качиш? Не гледай много, много кантара. Ако теглото ти е ниско, но си подпухнала, изглеждаш много по-тежка отколкото ако си стегната, макар и по-тежка. Няма страшно, няма да станеш 100 кила ;-) Имай си повече доверие.

20.01.09
10:56

казано от Winnie на 20.01.09, 06:13:

Здравей!
Пробвай да хапваш малко повече въглехидрати в първата част на деня - пълнозърнени, ръжени, ечемик, овес... като нагласиш режима на 40в/40б/20м. Мазнините да са от лен, зехтин, риба.
Какво да НЕ качиш? Не гледай много, много кантара. Ако теглото ти е ниско, но си подпухнала, изглеждаш много по-тежка отколкото ако си стегната, макар и по-тежка. Няма страшно, няма да станеш 100 кила ;-) Имай си повече доверие.

Уини, благодаря ти. Подчертаното е абсолютно вярно. Ще се пробвам на 40/40/20. Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1